Kuinka palautat poistetut tekstiviestit iPhonessa
Kommentti

Kuinka palautat poistetut tekstiviestit iPhonessa

Viimeksi päivittänyt 15-03-2019

Applen iPhonen on nykypäivänä lähes välttämättömyys tässä yhteiskunnassa toimimiseen. Sen helpot viestitoiminnot, valokuvausmahdollisuus, pelisovellukset ja monet muut hyödylliset asiat ovat juuri mitä tarvimme. Applen iPhone on varmasti yksi parhaiten suunnitelluista matkapuhelimista.

Me todennäköisesti nautimme kaikista Applen iPhonen tarjoamista ominaisuuksista, mukaan lukien ja erityisesti juuri tekstiviestit. Lähetämme tärkeitä viestejä joka päivä iPhonesta toisiin iPhoneihin ja joskus tärkeät viestit joutuvat vahingossa poistetuksi ja niitä on tarve palauttaa, joten siksi tarjoamme sinulle vastauksen kysymykseen ”Kuinka palautan poistetut tekstiviestit iPhonella”.

Kaksi helppoa ratkaisua palauttaa tekstiviestit Applen iPhonesta:

Tapa yksi: Palauta tekstiviestit iPhonesta iTunesin avulla

Jos sinulla on iTunes asennettuna iPhoneesi, voit silloin korkealla todennäköisyydellä onnistua palauttamaan kadonneet viestisi ja myös muut tiedot. Ainoa asia on se, että sinulla tulee ensin käyttää iTunesin varmuuskopiointimahdollisuutta ennen kuin voit noutaa tekstiviestit iPhonesta.

Tässä muutama yksinkertainen tapa varmuuskopioida tekstiviestisi:

  1. Yhdistä iOS-laite iTunesiisi
  2. Mene ”Tiedosto” – ”Laitteet” – ”Varmuuskopiointi”

Ennen kuin jatkat, tarkista että varmuuskopiointi on päättynyt onnistuneesti avaamalla iTunesin asetukset ja valitsemalla Laitteet-välilehti. Siellä sinun pitäisi nähdä laitteen nimi ja milloin se on viimeksi varmuuskopioitu. Tämän jälkeen voit palauttaa iPhone 4S:n poistetut tekstiviestit muutamalla yksinkertaisella askeleella.

Tässä muutama yksinkertainen askel kuinka palautat tekstiviestisi.

Mene ”Tiedosto” – ”Laitteet” – ”Palauta varmuuskopiosta”

Tai

  1. Klikkaa kohtaa ”iPhone” oikeasta yläkulmasta ruudulla ja sinun tulisi nähdä uusi ruutu
  2. Valitse ”Yhteenveto”-välilehti
  3. Klikkaa ”Palauta varmuuskopio” uuden ilmestyvän ruudun alaosasta

Palauta tiedostot iTunesin avulla

Tapa kaksi: Käytä iPhonen Tietojen Palautus palauttaaksesi poistetut tekstiviestit iPhonesta

iPhonen Tietojen Palautus on riskitön ja erittäin tehokas sekä helppokäyttöinen iPhonen tiedostojenpalautustyökalu. Kuten nimi kertoo, sitä voidaan käyttää iPhonen tekstiviestien palautusohjelmana kadonneiden iPhonen tekstiviestiesi palauttamiseen. Se on myös kykenevä palauttamaan toisen tyyppisiä tiedostoja iPhonesta, iPadista ja iPod Touchista.

Lataa

Käyttämällä sitä pystyt palauttamaan poistetut tekstiviestit iPhonestasi paljon helpommin. Se antaa sinun tuoda takaisin monia erilaisia kadonneita tiedostotyyppejä eri mallisista iPhoneista ilman, että sinulla on iTunesissa varmuuskopiota. Siksi voit käyttää sitä tekstiviestien palauttamiseen iPhone 6:sta ilman turhaa vaivaa. Se on myös täysin yhteensopiva muiden Applen laitteiden kuten iPadin ja iPod Touchin kanssa.

palauta poistetut tekstiviestit iPhone

Voit myös esikatsella kadonneita viestejäsi esikatselutoiminnolla ennen kuin palautat iPhonen tekstiviestit. Toinen hyvä puoli iPhonen Tietojen Palautus on se, että se voi palauttaa myös kaikki varmuuskopioidut tiedot iTunesista.

Yhteenvetona, iPhonen Tietojen Palautus tukee kolmea erilaista tiedonpalautusmoodia:

  1. Palauta tekstiviestisi iPhonesta suoraan – toiminto, joka palauttaa kadonneet tekstiviestisi suoraan iPhonesta ilman mitään varmuuskopioita.
  2. Palauta kadonneet tekstiviestit iTunesin varmuuskopiosta – iPhonen Tietojen Palautus kerää kadonneet tekstiviestisi aikaisemmista varmuuskopioista iTunesin kautta.
  3. Palauta tekstiviestit iCloud-varmuuskopiosta – jos varmuuskopioit tekstiviestisi iCloudiin, silloin palautusohjelma voi tarjota sinulle mahdollisuuden tuoda viestit takaisin iCloud-varmuuskopiosta.

Vinkki: Hallitse tiedostojasi ja tietoja järjestelmällisemmin tekemällä hausta ja tietojenpalautuksesta paljon yksinkertaisempaa. Apowersoft ilmainen iPhone tiedostojen siirto on ohjelma, joka siirtää kaikenlaisia tiedostoja iPhoneen, iPadiin ja iPod Touchiin sekä niistä pois. Näin voit organisoida ja hallita tiedostojasi helpommin ja juuri haluamallasi tavalla.

Käyttämällä iTunesia tiedostojenpalautusohjelmana on ihan toimivaa, mutta sen varmuuskopiotoiminto menettää tehonsa, sillä totta puhuen emme ole usein valmistautuneet iPhonesta poistettujen tekstiviestien palauttamiseen niin hyvin. iPhonen Tietojen Palautus toisaalta antaa sinun palauttaa poistetut tekstiviestit iPhonesta ilman, että sinulla tarvitsisi olla varmuuskopio. Vaikka kummatkin on helppo käyttää ja se on yhteensopiva useimpien Applen tuotteiden kanssa, emme silti pysty muuttamaan sitä faktaa, että usein emme varmuuskopioi tiedostojamme, joka tekee iPhonen Tietojen Palautus ultimaattisen ohjelmiston tekstiviestien palautukseen iPhoneilla.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 32 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinDatan Palautus, iOS-palautus.Viimeksi päivitetty 15-03-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset

Uutiset

 

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös