Kaksi helppoa menetelmää palauttaa kadonneet yhteystiedot Android-puhelimeen
Kommentti

Kaksi helppoa menetelmää palauttaa kadonneet yhteystiedot Android-puhelimeen

Viimeksi päivittänyt 15-08-2018

Piditpä siitä tai et, kaikkien eteen tulee varmasti aika, jolloin puhelin temppuilee tai sekoaa, jolloin tallennetut yhteystiedot katoavat. Syynä tähän voi olla järjestelmävirhe, korruptoitunut muisti tai jokin käyttäjän tekemä virhe. Voin lyödä vaikka vetoa, ettei kukaan halua menettää tallennettuja yhteystietoja, koska se vaatii sinulta paljon vaivaa kerätä nämä yhteystiedot uudelleen. Kun yhteystiedot katoavat, useimmat käyttäjät etsivät kuumeisesti vastausta kysymykseen, miten voin palauttaa yhteystiedot Android-puhelimeen? Onneksi tähän ongelmaan on olemassa erilaisia ratkaisuja. Lue koko artikkeli ja löydät lisää vinkkejä aiheeseen.

Paras tapa palauttaa kadonneet yhteystiedot Androidille

Jos sinun huolenasi ovat Androidilta kadonneet yhteystiedot, niin älä huoli enää, sillä tämä on paras keino palauttaa kadonneet yhteystiedot Android-laitteesta.

Tapa 1: Palauta kadonneet yhteystiedot Gmailista

Yksi tapa, miten voit täydellisesti palauttaa yhteystiedot Android-puhelimeesi on käyttää apuna Gmail-tiliäsi. Kuulit oikein, Gmail-tilisi avulla, näin se tehdään.

  1. Kirjaudu sisään Gmail-tilillesi ja valitse vasemmasta yläkulmasta ”Gmail”-painike, jonka vieressä on pieni nuoli alaspäin. Klikkaa kuvaketta ja valitse yhteystiedot listalta ja näet kaikki yhteystietosi sieltä.
  2. Jos et vieläkään näe yhteystietojasi, päivitä sivu ja kokeile uudelleen.

Tämä keino toimii tosin vain silloin, jos olet synkronoinut yhteystietosi Gmail-tilisi kanssa ennen kuin olet kadottanut tiedot Jos synkronointia ei ole tehty, tämä keino ei silloin toimi. Tässä tilanteessa voit käyttää ammattimaista Androidin yhteystietojen palautus ohjelmaa apunasi.

Tapa 2: Androidin Tietojen Palautus auttaa yhteystietojen palautuksessa

Kuten mainitsimme, ensimmäinen tapa toimii vain rajoitetuissa tapauksissa. Tällöin on suositeltavaa käyttää ammattimaista ohjelmaa Androidin yhteystietojen palautukseen. Tämä erinomainen ohjelma on Androidin Tietojen Palautus.

Lataa

Tätä ohjelmaa käyttämällä sinulla on käytössäsi tämän ohjelman kaikki hyvät ominaisuudet. Ohjelman hyviä ominaisuuksia ovat esimerkiksi kadonneiden yhteystietojen palauttaminen, viestien palauttaminen, lisäksi tämä ohjelma on niin tehokas, että se voi palauttaa musiikit, kuvat ja videot riippumatta siitä, miten olet ne kadottanut. Lisäksi tämä ohjelma käyttää turvallista tietojenpalautustekniikkaa, jolloin tietosi eivät joudu vääriin käsiin. Voit kaiken lisäksi selata kadonneita tiedostoja ennen kuin palautat ne laitteeseesi, joka on loistava ominaisuus. Android-laitteet ovat nykyään niin yleisiä, jotta tämän ohjelman hankkiminen on fiksu teko tietojesi pitämiseen tallessa ja turvassa.

palauttaa menetetty yhteydet Android

Kumpi tapa on parempi?

Kuten ylempänä jutussa todettiin, ensimmäinen tapa on hyvin rajoitettu, sillä se toimii vain silloin, kun käyttäjä on synkronoinut yhteystiedot Gmail-tilin kanssa. Androidin Tietojen Palautus toimii myös niissä tilanteissa, kun Gmail-tililtä palautus ei toimi – se toimii kaikissa tilanteissa. Tässä ohjelmassa on lisäksi monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Vältä tietojen katoamista Android-laitteestasi

Paras keino välttää puhelimen yhteystietojen katoaminen on varmuuskopioida ne ajoittain, sillä älypuhelimet ovat arvaamattomia ja ne rikkoutuvat tai katoavat helposti tai ne voivat muutoin vioittua.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 59 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAndroid-puhelimen talteenotto.Viimeksi päivitetty 15-08-2018

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös