Kuinka Palautat Kuvat Androidissa Helposti
Kommentti

Kuinka Palautat Kuvat Androidissa Helposti

Viimeksi päivittänyt 18-08-2018

Älypuhelimet ovat kehittyneet huomattavalla nopeudella, erityisesti uudemmat Android-puhelimet ovat sellaisia, joilla voi tehdä lähes mitä tahansa. Voit lähettää viestejä, soittaa videopuheluita rakkaillesi, tehdä nopeita muistiinpanoja, pelata visuaalisesti näyttäviä pelejä, nauhoittaa laadukkaita videoita, ottaa kullanarvoisia kuvia muistoksi ja paljon muuta. Nämä kehitysaskeleet lisäävät kuitenkin virusten määrää, järjestelmäbugeja, järjestelmäpäivityksiä ja inhimillisiä virheitä, jotka voivat johtaa tärkeän tiedon poistamiseen epähuomiossa.

Yksi erityinen huolenaihe Androidin käyttäjille on se, että poistat vahingossa tietoja. Kuvat ovat kullanarvoisia, sillä ne vangitsevat tärkeimmät hetkemme. Jos olet yksi niistä, joka kärsii kuvien vahingossa poistamisesta, silloin sinun ei tarvitse enää huolehtia, koska on olemassa tehokkaita tapoja kuinka palautat poistetut kuvat Androidista.

Kuinka Palautat Kuvat Androidissa Helposti

Keino 1: Ohjelma Tiedostonpalautus Androidille

Yksi parhaita saatavilla olevia sovelluksia kadonneiden valokuvien palauttamiseen laitteellasi on Tiedostonpalautus Androidille. Tällä työpöytäsovelluksella voit palauttaa poistettujen kuvien lisäksi myös muita dokumentteja, kuten lähetettyjä ja saatuja tekstiviestejä, yhteystietoja, videoita ja musiikkia. Sitä on helppo käyttää ja se on yhteensopiva suosittujen Android-älypuhelimien ja tablettien kanssa. Voit käyttää sitä puhelimien kuten Samsung Galaxy S6, Samsung S5, Note 3, HTC One, Sony, ZTE, LG ja kaikkien muiden kanssa.

Voit käyttää tätä Android-kuvienpalautusohjelmaa palauttaaksesi hukassa olevat kuvat formatuidulta, väärinkäsitellyltä, irroitetulta ja viruksen tartuttamalta SD-kortilta. Lisäksi voit skannata, selata, synkronoida ja varmuuskopioida tiedostosi tietokoneellesi. Siinä on sisäänrakennettu esikatselutoiminto, joka antaa sinun katsoa palautettavia kuvia tai tietoja ennen kuin palautat ne. Tämä on erityisen hyödyllistä koska se poistaa tarpeen palauttaa väärät tiedostot ja ei tuo takaisin turhaa tietoa. Sen käyttäminen on yhtä helppoa, kaikki mitä sinun tulee tehdä on:

 1. Lataa viimeisin versio sovelluksesta ja asenna se PC:llesi.

  Lataa

  Huomaa: Varmista, että laitteessasi on kylliksi virtaa; suosittelemme, että akun varaus on vähintään 20%.

 2. Käynnistä ohjelma ja yhdistä Android-puhelimesi käyttämällä USB-piuhaa.
 3. Jos laitteesi tunnistetaan automaattisesti, voit jatkaa seuraavaan askeleeseen, mutta muussa tapauksessa kytke ”USB-virheenkorjaus” puhelimessasi klikkaamalla ”Asetukset” ja ”Kehittäjätoiminnot”.
 4. Klikkaa vihreää ”Käynnistä”-painiketta aloittaaksesi laitteen analysoinnin.
 5. Kun analyysi on onnistuneesti valmis, suorita laitteen skannaus.
 6. Mene Android-puhelimellesi ja näpäytä ”Salli” ja sitten takaisin tietokoneellesi ja klikkaa ”Aloita”-painiketta.
 7. Odota kunnes palautusprosessi valmistuu.
 8. Suuntaa vasempaan paneeliin ja valitse haluamasi ryhmä.
 9. Klikkaa vain ”Galleria”-välilehteä palauttaaksesi valokuvat Android-puhelimessa.
 10. Klikkaa esikatselu ja paina ”Palauta”-painiketta palauttaaksesi.

palauttaa Kuvat Samsung Galaxy

Tämä on vaihe-vaiheelta ohjeistus kuinka käytät Tiedostonpalautusta Androidille palauttaaksesi kadonneet tai poistetut valokuvat. Vaikka se vaatii vähän rahaa, jotta voit nauttia kaikista sovelluksen tarjoamista hyödyistä, sen kokeiluversio on silti ilmaiseksi ladattavissa nille käyttäjille, jotka eivät ole vielä päättäneet.

Keino 2: Ilmainen Valokuvienpalautussovellus Play Storesta

T2J Photo Recovery on ilmainen työkalu Googlen Play Storessa, joka auttaa käyttäjiä palauttamaan poistetut valokuvat Android-matkapuhelimissa. Se ei tarvitse pääkäyttäjän oikeuksia ja voit käyttää sitä niin sisäisille kuin ulkoisille muistiasemille. Tämä työkalu näyttää kadonneet valokuvasi pikkukuvina ja voit tuoda ne takaisin JPEG-tiedostoiksi tallentamalla ne laitteeseesi. Se on kevyt sovellus, joka vie vain 131Kt ja tukee tällä hetkellä Android versioita 2.2:sta ylöspäin.

T2J Photo Recovery

Huomaa kuitenkin, että tällä ilmaisella versiolla pystyt palauttamaan enintään 3 valokuvaa ja sinun tulee ostaa PRO-versio päästäksesi eroon tästä rajoituksesta. Sillä on 2.2 tähteä, joka ei ole kovin korkea käyttäjien antama pistemäärä, mutta voit antaa sille mahdollisuuden ja katsoa jos se toimii.

Älä koskaan enää menetä arvokkaita hetkiä ja kauniisti ottamiasi kuvia laitteellasi. Näillä Androidin kuvienpalautusohjelmilla ja mobiilityökaluilla voit helposti palauttaa kuvasi Android-laitteesta hetkessä. Tulevaisuutta ajatellen suojaa otoksesi synkronoimalla Android-puhelimesi tietokoneeseen aina silloin tällöin ja varmista, että sinulla on aina varmuuskopio saatavilla tietokoneellasi.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 82 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAndroid-puhelimen talteenotto, Android-talteenotto, Kuva PDF-muodossa.Viimeksi päivitetty 18-08-2018

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös