Kuinka palautat tiedostoja Samsung Galaxy S:stä
Kommentti

Kuinka palautat tiedostoja Samsung Galaxy S:stä

Viimeksi päivittänyt 15-08-2018

Poistin vahingossa kaikki tallentamani valokuvat Samsung Galaxy S4:stäni. Minulla ei ole niistä toisia kopioita, koska en varmuuskopioinut niitä. Mitä apua voin saada! Onko tehtävissä enää mitään, jolla voin saada vanhat kuvani takaisin? Onko olemassa mitään ohjelmaa, jota voin käyttää valokuvien palautukseen?

Käytä Samsung Galaxyn Tiedostonpalautusohjelmaa

Kuvat ovat tärkeitä, sillä ne säilyttävät menneisyyden muistoja. Nuo hetket ovat ohikiitäviä, mutta ne voidaan kaapata ja ne voivat elää kanssamme ikuisesti kuvien kautta. Enää et tarvitse edes digikameraa kuvien ottamiseen, sillä useimmissa puhelimissa on nykyään sisäänrakennettu kamera. Samsung Galaxy on markkinoiden yksi suosituimpia puhelimia tällä hetkellä. Jos vahingossa poistit valokuvasi Samsung Galaxystasi, älä panikoi, sillä sinulla on vielä mahdollisuus palauttaa arvokkaat kuvasi. Saatavilla on useita Samsung Galaxyn tiedostonpalautus-ohjelmia, joita voit käyttää saadaksesi kuvasi takaisin.

Ensimmäinen Tapa: Tiedostonpalautus Androidille

Tämä tehokas ohjelma ei ainoastaan palauta vahingossa poistettuja kuvia, mutta myös muita tietoja ja tiedostoja mukaanlukien musiikki, yhteystiedot, tekstiviestit ja videot. Samsung Galaxyn lisäksi se tukee myös muita Android-laitteita kuten Galaxy Tabia, Galaxy Notea, LG:tä, ZTE:tä, Sonya, HTC Onea ja HTC M4:ää. Poistitpa tiedostosi sitten vahingossa tai laitteesi korruptoitui tai uudelleenformatoitiin, tämä sovellus voi silti palauttaa ne sinulle.

Lataa

Tämä tiedostojenpalautusohjelma Samsung Galaxy S6:lle skannaa laitteesi olemassa olevat ja jo poistetut tiedostot. Poistetut tiedostot näkyvät punaisella, jotta erotat ne helposti jo olemassa olevista tiedostoista. Voit esikatsella poistettuja tiedostoja, jotta tiedät mitkä tiedostot palauttaa. Voit palauttaa kaikki löydetyt tiedostot, tai valita vain haluamasi tiedostot palautettavaksi. Se myös mahdollistaa varmuuskopion ottamisen Android-laitteestasi tietokoneelle. Tämä tiedostonpalautussovellus Samsung Galaxylle on turvallinen, joten sinun ei tarvitse huolehtia henkilökohtaisten tietojesi vuotamisesta kun etsit ja palautat poistettua dataa.

palauttaa Kuvat Samsung Galaxy

Tiedostonpalautus Androidille lisäksi, saatat olla halukas käyttää Apowersoftin Ilmaista Android Manageria, jolla hallitset kätevästi kaikkia mediatietojasi. Tämä on ilmainen sovellus, joka antaa sinun siirtää ja varmuuskopioida tiedostosi Android-laitteelta tietokoneellesi, oli se sitten Mac tai Windows-käyttöjärjestelmällä. Voit myös hallita laitteesi sovelluksiasi, tekstiviestejä ja yhteystietojasi suoraan tietokoneelta.

Toinen Tapa: MiniTool Power Data Recovery

Jos et halua kuluttaa mitään tiedostojen palauttamiseen Samsung Galaxy S5:stä, silloin on olemassa ilmaisia sovelluksia, joita voit käyttää. Yksi tällaisista ohjelmista on MiniTool Power Data Recovery Free Edition. Tämä työkalu antaa sinun palauttaa poistetut tai kadonneet kuvat ja muut tiedostot puhelimestasi, mutta myös tietokoneelta, muistikortilta, USB-tikulta ja muilta tallennuslaitteilta. Tämä ilmainen versio antaa sinun kuitenkin palauttaa enintään 1Gt tietoa. Täysi versio antaa sinulle rajoittamattoman palautusmahdollisuuden, mutta se maksaa.

MiniTool Power Data Recovery

Vertailu

Vaikka kummatkin kaksi sovellusta ovat tehokkaita palauttamaan valokuvia, kuten myös muita tiedostoja laitteeltasi, Tiedostonpalautus Androidille ei rajoita palautettavien tiedostojen määrää. Kuten mainittu, MiniTool Power Data Recovery Free Edition antaa sinun vain palauttaa enintään 1Gt tietoja ja tiedostoja. Niissä kummassakin on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, mutta Apowersoft on parempi, koska se ohjaa sinut eri vaiheiden läpi kuinka palautat kadonneet tiedostot Samsung Galaxy S:stä, joka tekee siitä täydellisen jo aivan vasta-alkajille. Jos palautat vain pienen määrän dataa, silloin ilmainen freeware-versio saattaa riittää. Jos kuitenkin sinun tarvitsee palauttaa kaikki poistetut ja kadonneet tiedostot, jotka ovat yli 1Gt kooltaan, silloin paras vaihtoehto on valita Tiedostonpalautus Androidille.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 31 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAndroid-puhelimen talteenotto, Android-talteenotto.Viimeksi päivitetty 15-08-2018

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös