Apowersoft Ilmainen Android Managerin

Apowersoft Ilmainen Android Managerin
Arvostelut: 3.7 / 5 (perustuu 26 Arvostelut) Kiitos arvioinnistasi!
scan it! scan it transfer data

Apowersoft Ilmainen Android Managerin on nerokas työkalu Androidin datan organisoimisessa tietokoneen avulla. Tämä ilmainen sovellus tarjoaa mahdollisuuden sovelluksia, viestejä, musiikkia, kuvia, videoita ja muita Android-laitteellasi olevia tiedostoja tietokoneen avustuksella.

Pois lukien Android-laitteen hallinnan tietokoneella, tämän ohjelman paras ominaisuus on synkronointi Android-laitteen ja tietokoneen välillä. Käyttämällä Android tiedostonhallinta siirtoprosessi on todella helppo ja ominaisuus tukee tiedostojen tallentamisen sekä tietokoneelle että Android-laitteelle.

Varmuuskopioin

Tiedonsiirto Androidista tietokoneelle

Useimmissa Android-laitteissa on SD-kortti tiedostojen tallentamista varten, mutta ettet menettäisi tärkeitä tietoja, sinun on hyvä varmuuskopioida kuvat ja videota laitteesta tietokoneelle. Apowersoft ilmainen Android Managerin auttaa sinua varmuuskopioimaan ja siirtämään tiedostot tietokoneelle helposti.

Palauta

Palauta tai valitse paikallinen tiedosto Androidille

Kun olet liittänyt älypuhelimesi Apowersoft ilmaiseen Android Managerin, voit aloittaa tiedostojen siirtämisen Android-laitteeseen Mac- tai Windows-tietokoneesta. Sinun tarvitsee vain valita palautettavat tiedostot ja paina Palauta-kuvaketta ja pääset käsiksi tiedostoihisi Android-laitteella. On suositeltavaa laittaa musiikki, kuvat tai videot eri kansioihin. Voit palauttaa kadonneet mediatiedostosi, jos olet varmuuskopioinut ne tietokoneellesi.

Synkronoi musiikkia

Synkronoi musiikkia, elokuvia, valokuvia ja mediatiedostoja

Apowersoft ilmainen Android Managerin kykenee siirtämään musiikkia, videoita ja kuvia puhelimesta tietokoneelle katselua ja kuuntelua varten. Ohjelman avulla useiden tiedostojen samanaikainen poistaminen on erittäin helppoa. Voit myös toistaa, nimetä uudelleen ja laittaa mediatiedostoja soittolistoihin. Musiikin ystävät voivat vaihtaa minkä tahansa kappaleen puhelimen soittoääneksi omien toiveidensa mukaan. Yhtä hyvin voit siirtää tai konvertoida paikallisia tiedostoja Androidille sopivaan formaattiin.

Hallitse sovelluksia

Hallitse Androidin sovelluksia tietokoneelta käsin

Tämä ilmainen Androidin laitehallintasovellus toimii myös sovellushallintana ja voit poistaa asennuksia, asentaa, tuoda tiedostoja, poistaa tai varmuuskopioida sovelluksia. Jos nämä sovellukset on asennettu laitteen muistiin, voit helposti siirtää ne SD-kortille. Jos pidät jostain sovellukset erityisen paljon, sen jakaminen ystävien kanssa on helppoa Facebookin, Twitterin tai muiden sosiaalisten verkostojen kautta.

Hallitse viestejäsi

Hallitse viestejäsi tietokoneella

Sinulla on myös vaihtoehto hallita Androidia tietokoneelta käsin. Tämä sovellus toimii ilmaisena apuna joukkoviestien lähettämisessä, mikä säästää paljon aikaa ja vaivaa. Lisäksi, jos olet tallentanut tärkeitä viestejä puhelimeesi etkä halua kadottaa niitä, voit siirtää ne Android-laitteen muistista tietokoneelle. Mikä vielä parempaa, voit lähettää ja vastaanottaa viestejä suoraan tietokoneellesi Android-laitteenhallinta avulla.

Järjestele yhteystietoja

Järjestele yhteystietoja ja henkilökohtaisia tietoja

Yhteystietojen järjestely vaikuttaisi olevan helpompaa ilmaisen Android Managerin avulla. Tämä sovellus mahdollistaa yhteystietojen lisäämisen, poistamisen, muokkaamisen ja siirtelyn Android-puhelimella. Kun varmuuskopioit tiedostot, sinun ei tarvitse murehtia, että kadotat tiedot, kun vaihdat puhelinta tai operaattoria. Toinen hyvä ominaisuus on se, että voit poistaa ja tarkistaa kaikki puhelutiedot tietokoneelta.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös