Video Download Capture V6.0 julkaistiin
Kommentti

Video Download Capture V6.0 julkaistiin

Viimeksi päivittänyt 17-08-2016

Video Download Capture V6.0 julkaistiin 27. heinäkuuta 2016. Video Download Capture on käytännöllinen yhden ratkaisun apuväline latauksiin, jonka avulla voi ladata videoita videosivustoilta, kuten YouTube, Dailymotion, Vevo, Vimeo, Lynda ja monet muut. Lisäksi siinä on video konverttori, näytön tapahtumien tallennin, kirjasto ja muita usein käytettyjä mediatyökaluja, jotta käyttäjien ei tarvitse ladata jotain muuta samankaltaista ohjelmistoa tietokoneelleen. Sen avulla voit tallentaa useimmat videot tunnetuilta sivustoilta paikallislevylle tai siirtää ne kannettaville laitteillesi nauttiaksesi toistosta ilman rajoitteita.

Versio 6.0 lisää tähän työvälineeseen monia mahtavia parannuksia tarjoten sinulle paremman käyttökokemuksen.

Lataa

Uudet toiminnot

1. Audion lataaminen suoraan on mahdollista

Valitse audiotila, sitten voit ladata suoraan missä tahansa video tai audio tiedostomuodossa (MP3&AAC) kopioimalla ja liittämällä videon URL-osoitteen.

2. Powerful Detect Function

Erillisen Tunnistus sivun ja kernelien laajan valikoiman ansiosta voit ladata useampia salakoodattuja videoita. Tämä työkalu havaitsee esimerkiksi oikeat videotiedostot, kun toistat suojattuja videoita, omaksumalla http, HTTPS, RTMP, RTMPT ja muita protokollia Tunnistus sivulla.

Tunnista video

3. Sisällöltään rikas kirjasto

Etkö tiedä mitä videoita katsella? Uusi sisäänrakennettu Kirjasto sisältää valtavan valikoiman verkkopohjaisia videolähteitä, mukaan lukien Viimeisimmät, Suositellut ja Suositut. Lisäksi voit myös etsiä lisää videoita oman kiinnostuksesi mukaan. Tämän mahtavan Kirjaston kanssa internetin kuumimmat videot eivät enää mene sinulta sivu suun.

 Kirjasto

4. Huomaavainen Tehtävälista

Kaikki tehtävät on jaettu kolmeen eri tyyppiin – Lataa, Valmis ja Roskakori. Tällä tavoin sinä pysty hyvin selvillä tehtävien tilasta, mukaan lukien niiden videoiden, joita ladataan ja jotka on jo ladattu. Jopa jos vahingossa poistat joitakin videoita, voit palauttaa ne Roskakorista

Tehtävälista

5. Älykäs tehtävien ajastin

Toisinaan ladattavana saattaa olla monia videoita, joka voi viedä aikaa. Toimintojen Ajastimen avulla sinun ei tarvitse odottaa, että kaikki tehtävät on suoritettu loppuun, vaan tämän sijaan voit vapauttaa aikaasi muiden tärkeiden asioiden tekemiseen. Valitse “Sammuta”, “Lukitse”, “Lepotila” tai “Lopeta”, niin tietokoneesi toimii tämän mukaisesti kun kaikki videot on ladattu.

tehtävä aikataulu

Optimoidut toiminnot

1. Johdonmukaisempi ja selkeämpi käyttöliittymä

Parantaakseen käyttökokemusta ovat kehittäjät suunnitelleet version 6.0 käyttöliittymän uudelleen viimeisimpien designkonseptien ja teknologian mukaisesti. Helpon ja selkeän sommittelun ansiosta käyttäjille on selvää mitä he voivat tehdä tämän työvälineen avulla ja miten käyttää kaikkia sen toimintoja.

2. Erinomainen Näytön Tapahtumien Tallennin

Kehittäjät ovat optimoineet Näytön Tapahtumien Tallenninta merkittävästi Video Download Capture 6.0 varten. Nyt voit käyttää sitä näytön tapahtumien tallentamiseen ammattimaisemmalla ja joustavammalla tavalla.

screen Recorder

3. Kattava Video Konvertteri

Et voinut ladata suoraan haluamaasi formaattia, koska markkinoilla on niin monia laitteita. Onneksi uusi video konvertteri toiminto tukee lähes kaikkia tiedostomuotoja, jotka ovat yhteensopivia useimpien laitteiden kanssa, kuten iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Android, Blackberry, Nokia, DVD, jne.

video Converter

4. Tehokkaammat Tilit

Se tukee useampia tilejä maksullisilla videosivustoilla. Täytä esimerkiksi tilisi ja salasanasi lynda.com sivustolle Tilit ruutuun, jonka jälkeen voit tallentaa kaikki maksetut videot Lyndasta paikallislevyllesi.

Lisää tili

5. Nopeampi latausnopeus

Onko sinua ärsyttänyt hidas latausnopeus? Käyttämällä versiota 6.0 voit nauttia nopeammasta latausnopeudesta, joka voi olla jopa 10MB/s. Näin ollen voit ladata kokonaisen elokuvan muutamassa minuutissa.

Kaikkien yllä mainittujen toimintojen lisäksi tässä näppärässä video lataimessa on monia uskomattomia ja käytännöllisiä työvälineitä, kuten “Muokkaa audiota”, “Lisää iTunesiin”, “Lisää puhelimeen” jne. Otettaessa huomioon kaikki nämä upeat suoritusarvot, pitäisi video Download Capture V6.0 olla paras valinta, mikäli etsit monipuolista videoiden latausohjelmaa.

Lataa

Arvostelut:4.8 /5(perustuu 18 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinLehdistötiedote ja uutiset.Viimeksi päivitetty 17-08-2016

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös