ApowerCompress julkaistiin
Kommentti

ApowerCompress julkaistiin

Viimeksi päivittänyt 03-07-2019

Monet käyttäjät ovat valittaneet, että haluavat jakaa videoita tai kuvia sosiaalisessa mediassa, kuten Instagram, Whatsapp ja Facebook, mutta sivustoilla on rajoituksia tiedostojen koon suhteen. Auttaaksemme asiakkaitamme ratkaisemaan kyseisen ongelman, Apowersoft julkaisi tänään uuden ohjelman nimeltä ApowerCompress. ApowerCompress on näppärä pakkausohjelma, jossa on useita mahtavia toimintoja. Voit ladata ohjelman alta kokeillaksesi sitä välittömästi ja lukea tästä artikkelista lisää ohjelman ominaisuuksista.

Lataa

ApowerCompress ja taika sen taustalla

1. Kaunis ja intuitiivinen käyttöliittymä

Et tarvitse tietokonetaitoja voidaksesi käyttää tätä ohjelmaa, edes ensimmäisellä käyttökerralla. Palvelussa on vasemmalla kolme välilehteä: Pakkaa kuva, Pakkaa video ja Pakkaa PDF. Oikealla puolen näet mahdollisuuden lisätä tiedostoja, valita pakkaustyypin, valita ulostulon tiedostomuodon, jne. Käyttöliittymän alaosassa voit määrittää tallennuskohteen, avata kansion ja aloittaa tiedostojen pakkaamisen napsauttamalla ”Pakkaa”-painiketta.

käyttöliittymä

2. Nopea ja laadukas pakkaus

ApowerCompress toimii äärimmäisen hyvin eri tiedostomuotojen pakkaamiseen. Toisaalta voit pakata tiedostoja todella nopeasti, mutta säilyttää silti tasokkaan laadun. Käytetyn edistyneen algoritmin ansiosta tuotetut tiedostot ovatkin korkealaatuisia. Kokonaisuudessaan palvelu on parempi kuin monet yleisesti käytetyt verkon tarjoamat työkalut.

3. Pakkaa kuva

Tämä pakkausohjelma tukee kuvien pakkaamista useissa eri formaateissa, mukaan lukien JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF, jne. Voit tallentaa pakatut tiedostot alkuperäisessä tiedostomuodossaan tai JPG-formaatissa. Voit pakata kuvia kolmen eri perusteen mukaan: Koko, Normaali ja Laatu.

pakkaa kuva

4. Pakkaa video

ApowerCompress osaa tunnistaa tuomasi videon resoluution automaattisesti ja voit tallentaa tuotoksen alkuperäisessä tai MP4 -formaatissa. Ennen kuin aloitat videon pakkaamisen, voit valita pakkaustyypiksi Koon tai Laadun. Tarjolla on yleisimmät ja suositut resoluutiot: 1080p, 720p, 480p, 1024×720, 960×720, jne.

pakkaa video

5. Pakkaa PDF

Ennen PDF-tiedoston pakkaamisen aloittamista saat valita käyttöösi parhaiten soveltuvan kolmesta tarjotusta vaihtoehdosta: Koko, Normaali tai Laatu. Auttaa pakkaamaan PDF-tiedostoja nopeasti ja korkealaatuisesti.

pakkaa PDF

6. Pakkaa tiedostoja erissä

Jos sinun täytyy pakata useita videoita, kuvia tai PDF-tiedostoja kerralla, auttaa ApowerCompress suoriutumaan tästä helposti. Valitse monta tiedostoa ja raahaa ne kerralla ”Raahaa ja napsauta tiedoston lisäämiseksi” -kenttään tai napsauta ”Lisää kansio” -painiketta tuodaksesi kaikki tiedostot nopeasti. Tiedostojen tuomisen jälkeen tulee valita mm. tyyppi ja tiedostomuoto, napsauttaa ”Pakkaa”-painiketta ja vain odottaa ohjelman tekevän taikansa.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 20 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinLehdistötiedote ja uutiset.Viimeksi päivitetty 03-07-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös