ApowerREC on julkaistu
Kommentti

ApowerREC on julkaistu

Viimeksi päivittänyt 07-07-2020

15. joulukuuta 2017 – Apowersoft ilmoitti tänään täysin uudesta ohjelmasta, ApowerREC, joka määrittelee uudelleen näytön tapahtumien tallentamisen eri alustojen, kuten Windows ja Mac, välillä. Se tarjoaa ammattimaisen näytön tallennus kokemuksen uskomattoman intuitiivisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymänsä ansiosta. Tässä sovelluksessa yhdistyy videotallennin, reaaliaikaisten kommentaarien teko, tehtävien ajastus, videoiden lataaminen verkkoon, kuvankaappausten otto ja monet muut, muodostaen yhden kattavan ohjelman. Saat sen asennettua alta tai voit tutustua sen ominaisuuksiin tarkemmin tämän artikkelin seuraavassa osiossa.

Lataa

ApowerREC sisältää mahtavia ominaisuuksia

1. Älykäs ohjausruutu ja peittokuva työkalupalkki

Tässä näytön tallentimessa on älykäs ohjausruutu, joka on harvinaisen näppärä käyttää tallennusprosessisi hallinnoinnissa. Paneeli sallii sinun valita alueen, äänilähteen tai webbikameran, jolta haluat tallentaa videon.

Älykäs ohjausruutu

Lisäksi esiin tulee joustava tallentumaton työkalupalkki, kun aloitat tallennuksen. Jos et halua käyttää sitä, raahaa se tietokoneesi näytön reunaan, jolloin palkki poistuu näkyvistä käyttömukavuuden lisäämiseksi. Työkalupalkin käyttö on yksinkertaista ja siirtämällä hiiresi sen päälle, näet koko palkin, jolloin voit tehdä huomautuksia, ottaa kuvankaappauksia tai käyttää muita työkaluja muokataksesi tallennettasi.

peittokuva työkalupalkki

2. HD-laatuista videotallennusta äänen kera

ApowerREC on myös käyttäjäystävällinen tallennin, sillä se tarjoaa useita tallennustiloja, joista valita. Voit tallentaa tietokoneesi koko näyttöä, kustomoida valitsemasi alueen tai tallentaa aluetta liikkuvan hiiresi ympärillä. Lisäksi voit tallentaa pelkkää webbikameraa, tai tallentaa webbikameraa ja näyttöä yhtäaikaisesti. Ammattimaisena tallentimena ApowerREC tekee sinulle mahdolliseksi luoda elävämpiä videoita, koska se tukee videoiden tallentamista äänen kera, joko järjestelmältä, mikrofonilta tai molemmilta. Se osaa myös pitää videot synkronoituina äänen kanssa.

HD-laatuista videotallennusta

3. Reaaliaikainen näytön kommentointi

Niille, jotka haluavat lisätä videoonsa erilaisia huomautuksia, voi ApowerREC olla mitä parhain valinta. Se tarjoaa runsaan joukon muokkausvaihtoehtoja, joihin sisältyy teksti, viivat, suorakulmio, nuoli, korostus ja monet muut. Tämä ominaisuus auttaa tekemään videoista intuitiivisempia ja valaisevampia, joka on tarpeen erityisesti kun luodaan oppimis- ja opetusvideoita, kurssimateriaalia tai muuta digitaalista sisältöä.

nauhoitushuomautus

4. Apuvälineet automaattiseen tehtävien tallennukseen

Tämä ohjelma sisältää kaksi automaattista tehtävien tallennustyökalua. Näistä ensimmäinen on “Tehtävien ajastin”, jota käytetään usein ajastettujen tehtävien luomiseksi toivottujen videoiden tallentamiseksi etänä silloin, kun et ole tietokoneesi äärellä ja toinen on “Seuraa tallennusta”, joka on todella näppärä tietyn sovelluksen tallentamiseksi ja tallentamisen päättämiseksi automaattisesti sovelluksen suljettua. Molemmat tekevät käyttäjien tallentamisesta helpompaa ja vapauttaa heidät manuaaliselta tallennukselta silloin, kun tämä ei ole toimiva ratkaisu.

automaattiseen tehtävien tallennukseen

5. Helppo tiedostojen hallinta

Kaikki tallennetut videot ja kuvankaappaukset näytetään erikseen pääruudulla ja voit hallinnoida niitä näin helposti navigoimatta tallennuskansioon. Täältä voit nähdä tiedoston nimen, koon ja tallenteen keston suoraan, mikä on intuitiivisempaa kuin niiden katselu hakemiston kautta. Hallinnointivaihtoehtoihin lukeutuu katselu, poistaminen, uudelleen nimeäminen, kaikkien valinta, jne.

tiedostojen hallinta

6. Useita latausalustoja

Mikäli haluat jakaa tallentamasi videon tai kuvan ystävillesi, tarjoaa ApowerREC pääsyn kaikille suurimmille latausalustoille, joihin lukeutuvat YouTube ja FTP. Jos haluat ladata kuvankaappauksia ilmaiseen pilvitilaan säilytettäväksi ja jaettavaksi, voit ladata ne myös screenshot.net sivustolle yhdellä hiiren klikkauksella.

latausalustoja

ApowerREC on todellakin hyödyllinen ohjelma, joka on tarkoitettu moniin eri tarkoituksiin, onpa käyttö sitten opetukseen, liiketoimintaan tai viihdyttämiseen liittyvää. Voit ladata sen alla olevasta painikkeesta ja nauttia kaikista sen yllä eritellyistä upeista ominaisuuksista.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 11 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinLehdistötiedote ja uutiset.Viimeksi päivitetty 07-07-2020

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös