Miten kiinnittää kuvankaappauksia tietokoneen näytölle
Kommentti

Miten kiinnittää kuvankaappauksia tietokoneen näytölle

Viimeksi päivittänyt 07-04-2017

Saatat löytää itsesi tietokoneen äärellä tilanteista, joissa sinun pitää vaihtaa edestakaisin avoinna olevien sovellusten/sivujen välillä tai katsella kahta ikkunaa vierekkäin muuttamalla niiden koon pienemmäksi. Siitä huolimatta millaisia tilanteita kohdallesi osuu, voit hoitaa homman käyttämällä avuksesi Ruudunkaappaus Pro-ohjelmaa kiinnittääksesi kuvankaappauksia tietokoneen näytölle.

Tämä on ammattimainen kuvankaappausohjelmisto, joka on erityisesti suunniteltu yksityisten ja yritysten käyttöön. Se tarjoaa yhdeksän tallennustilaa, mukaan lukien kaikki yhdessä, valikko, vieritysikkuna, alue, vapaa käsi ja muut. Vastatakseen paremmin käyttäjien tarpeeseen katsella helposti viitteitä elämässään ja työssään, julkaistiin uusi versio (V1.3.0), jolla käyttäjät voivat kiinnittää kuvankaappauksia tietokoneen näytölle. Alta löydät yksinkertaiset ohjeet, miten käyttää tätä tuoreeltaan lisättyä toimintoa.

Vinkkejä: ”Pika editori” on suunniteltu välittömään muokkaukseen tallennuksen aikana, kun taas ”Monipuolinen editori” on suunnattu ammattimaisempaan muokkaukseen tallentamisen jälkeen. Otathan ystävällisesti huomioon, että tämä toiminto on ainoastaan käytettävissä ”Pika editorin” kautta, joka voidaan asettaa ”Ulostulo”.

Ulostulo

Tämän näytön tapahtumien tallennusohjelman lisävaihtoehtoihin sisältyy tehtävien ajastus kuvankaappauksien ottamiseen, photo booth, kuvien lataaminen & jako, näytön tallentaminen ja muut. Saadaksesi lisää tietoa, miten käyttää näitä toimintoja, voit lukea tämän UKK-oppaan.

Käyttö erilaisissa tilanteissa

Tämä toiminto tarjoaa erinomaista mukavuutta elämään ja töihin. Sitä voidaan käyttää hyväksi useissa eri tilanteissa, kuten alla kerrotaan.

Opettaminen & Oppiminen

Niiden opettajien tai oppilaiden, joiden pitää tarkistaa kokeiden vastauksia, on helppo ottaa kuvankaappaus ohjevastauksista ja kiinnittää ne näytölle. Tällä tavoin he voivat arvostella tehtävät tai koepaperit nopeasti.

opettaminen

Verkkosivujen suunnittelu

Yhtä lailla tämä juuri lisätty toiminto voi olla suureksi avuksi verkkosivujen suunnittelijoille. Työskennelleessään käyttäen PS, AI ja AE-ohjelmia, heidän pitää mahdollisesti katsella inspiraationaan suunnitteluvaiheessa käyttämäänsä viitemateriaalia.

Verkkosivujen suunnittelu

Insinöörityöt

Arkkitehtuuristen insinööripiirrosten ja muiden vastaavien laatimisessa on välttämätöntä tarkistaa rakenteiden jokainen yksityiskohta turvallisuuden takaamiseksi tai täydellisen designin luomiseksi.

Insinöörityöt

Kääntäminen

Kääntäjien ei enää tarvitse järjestellä kahta ikkunaa vierekkäin tai jopa siirtyä ikkunasta toiseen ja takaisin lähdeviitteiden pariin palatakseen. Kiinnittämällä vain yksinkertaisesti kuvankaappauksen tekstistä näytölle, he voivat suorittaa käännöstehtävät suoraan Word- tai Excel-dokumentteina.

Kääntäminen

Shoppailu

Tätä toimintoa voidaan käyttää täydellisesti myös verkossa ostoksia tehdessä. Esimerkiksi muotia rakastavan pitää ehkä verrata kahta samankaltaista tuotetta valitakseen juuri omaan yksilölliseen tyyliinsä paremmin sopivan.

Shoppailu

Käyttö yritysmaailmassa

Yrityksien työntekijöiden täytyy usein tehdä vuosittaisia listoja suorituskyvystä, tietojen analyyseistä ja vertailuista. Tässä tilanteessa voit käyttää tätä hyödyllistä toimintoa kiinnittääksesi tärkeitä muistiinpanoja ja graafisia esityksiä vertailtavaksi.

Käyttö yritysmaailmassa

Yleiset toiminnot

Siinä tapauksessa, että sinulla on jotain tärkeää ja kiireellistä mikä täytyy viimeistellä tai avainkohtia muistiin kirjoitettavaksi, niin voit kiinnittää ja tuoda ne päällimmäisiksi työpöydälle muistuttamaan itseäsi näistä tärkeistä muistiinpanoista.

Yleiset toiminnot

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 11 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinLehdistötiedote ja uutiset.Viimeksi päivitetty 07-04-2017

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös