Video Download Capture

Lataa videoita lukuisilta verkkosivuilta

Arvostelut (0)
Vastuuvapauslauseke
VIERITÄ

Lataa helposti online videoita runsasmääräisiltä sivustoilta

Tämä tehokas ja tuottelias video latain voi ladata ja tallentaa videoita kohteista kuten Dailymotion, Vevo, YouTube, Vimeo, Fox, AcFun, Lynda, Bilibili ja Hulu, sekä miljoonilta muilta verkkosivustoilta. Voit lisäksi ladata online-videoita joita suoratoistaa HTTP, FTP, RTMP ja muut multimedian siirtoprotokollat. Sinä voit lisäksi ladata useita videoita rinnakkain, mikä auttaa sinua säästämään aikaa.

LUE LISÄÄ

Liitä URL

Lataa videoita YouTubesta, Vimeosta ja muilta suosituilta videosivustoilta kopioimalla ja liittämällä URL-osoitteen suoraan.

Ulkoinen tunnistus

Aktivoi ulkoinen tunnistus ja toista videoita Groove3, Udemy tai muilta salatuilta sivustoilta, sitten tämä näppärä työväline tunnistaa videon ja lataa sen ripeästi.

Sisäinen tunnistus

Kehittäjät sulauttivat Chrome selaimen Video Download Capture. Näin ollen kun toistat videota, joka hyväksyy RTMP protokollan Tunnistus sarkaimessa, tämä ohjelmisto havaitsee kyseisen videotiedoston automaattisesti ja aloittaa sen lataamisen välittömästi.

Lataa soittolista

Lataa videoita YouTube kanavalta älykkäästi. Voit valita yhden tai useamman videon ladattavaksi kun liität soittolistan URL-osoitteen.

PIILOTA

Muunna video ja audio mihin tahansa tiedostomuotoon

Voita valita tiedostomuodoksi MP4, FLV, 3GP, MP3 ja monen muun formaatin, kun lataat mediatiedostoa. Tai voit muuntaa sen mihin tahansa tiedostomuotoon latauksen jälkeen tarpeidesi mukaan. Se tukee myös muotoja 4K ja HD.

LUE LISÄÄ
Video
MP4, MKV, AVI, 3GP, FLV, WMV, HEVC, H.264, SWF, HTML5, M4V, MOV, ASF, DV, VOB, OGV, YouTube, ASF, RM, MTS/M2TS/TS/TP/TRP, MOD, TOD
Audio
MP3, WMA, WAV, MP2, AAC, M4R, M4A, AC3, OGG, FLAC, AIFF, RealMedia
PIILOTA

Tehokas mediasoitin

Tällä sisäänrakennetulla soittimella voit toistaa mitä tahansa video ja audio tiedostomuotoja. Sinä saat säätää soittimen ikkunan koon omien tarpeidesi mukaan.

LUE LISÄÄ
Vapaa toisto
Käyttäen viimeisintä tekniikkaa, voit nauttia videosta samalla kun se lataa, sen sijaan että odottaisit sen olevan valmis.
Nopea lataus
Luottaen itsenäiseen kiihdyttimeen, se vaihtaa nopeaan lataustilaan automaattisesti, kun tehtävä on lisätty. Huippunopeus voi olla jopa 10MB/s.
PIILOTA

Tarjoaa käyttäjille lisää hyödyllisiä työvälineitä

Video Download Capture ei ole ainoastaan elokuvien latausohjelma, vaan siinä on myös tehokas tallennus, konversio, kirjasto ja muita työvälineitä.

LUE LISÄÄ

Näytön tallennin

Tällä työvälineellä voit tallentaa suoratoistovideoita ja kaikkia työpöydän tapahtumia.

Audion&Videon muokkaus

Käyttämällä sisäänrakennettua muunninta, sinä voit muuntaa mitkä tahansa ladatut videot tai tietokoneellesi tallennetut videot mihin tahansa video tai audio tiedostomuotoon. Lisäksi voit muokata videoitasi, kuten rajata, leikata, lisätä tekstityksiä jne.

Kirjasto

Kirjaston avulla voit ladata viimeisimmät ja kuumimmat videot vain yhdellä klikkauksella tai etsiä videoita joista olet kiinnostunut.

iTunesiin lisääminen

Tämä toiminto auttaa sinua lisäämään ladatut video- tai audiotiedostot iTunesiin tietokoneellasi helppoakin helpommin.

PIILOTA

Yksinkertainen käyttöliittymä

 • download
 • havaita
 • kirjasto
 • ennätys
 • muuntaa

  Miksi valita Video Download Capture

  Arvostelut: 5.0- perustuu 97 Arvostelut.
  • Apowersoft Video Download Capture toimii minulla hyvin. Se ei petä minua koskaan! Videoiden lataaminen erissä säästää niin paljon aikaani, kun lataan online-videoita ja ulostulovideon laatu on mahtava!

   Tämän ohjelman avulla minä voin ladata Hulu ja CBS videoita onnistuneesti. Nyt minä voin tallentaa lempi TV-sarjani iPhonelle ja nauttia niistä tien päällä.

  • Se auttaa minua paljon. Video Download Capture minä voin ladata MP3 tiedostoja YouTubesta helposti. Toisinaan se auttaa minua lataamaan laulun Vevosta sekunneissa! Kiitos!

   Miten tehokas työväline tämä onkaan! Se ei ainoastaan auta minua lataamaan monia videoita useilta verkkosivustoilta, mutta se tarjoaa meille myös käytännöllisen tallennus- ja konversiotoiminnon. Minun ei enää tarvitse ostaa toistaa muunninta. Kiitän.

   Tietopohja

   new
   Tuki
   Jaa
   Arvostelu
   Kommentti
   Takaisin ylös
   Click below to install