Apowersoft Video Download Capture vastuuvapauslauseke

Tämä sopimus koostuu kahdesta osasta, tarkemmin "Apowersoft Video Download Capture Lisenssisopimus" ja "Vastuuvapauslauseke". Ole hyvä ja lue sopimus huolellisesti ennen Video Download Capture -ohjelman asentamista. Jos olet asentanut ohjelman, se tarkoittaa sinun hyväksyvän tämän sopimuksen.

Käyttäjän lisenssisopimus

1. Ohjelmiston lisenssisopimus

Tässä Lisenssissä "Tuote" tarkoittaa ohjelmistotuotetta "Video Download Capture". Tämä Lisenssi on laillinen sopimus sinun ja Video Download Capturen välillä. Jatkamalla Tuotteen asentamiseen ja harkitessasi käyttää Tuotetta, sinun tulee sitoututua noudattamaan tämän Lisenssin ehtoja. Video Download Capture myöntää sinulle luvan käyttää Tuotetta ainoastaan tämän Lisenssin ehtojen mukaisesti, ja tämän Lisenssin mukaiset oikeutesi päättyvät automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta, mikäli et noudata tämän Lisenssin ehtoja.

2. Tuotelisenssi

Sen ansiosta, että hyväksyt tämän Lisenssin ehtojen noudattamisen ja sillä ehdolla, että noudatat tämän Lisenssin ehtoja, Video Download Capture myöntää sinulle ei-eksklusiivisen ja ei-siirrettävän lisenssin Tuotteen käyttämiseksi seuraaviin tarkoituksiin ja seuraavalla tavalla. Sinulla on lupa:

1. Asentaa Tuote ja käyttää sitä henkilökohtaisiin ja koulutuksellisiin (yleishyödyllisiin) tarkoituksiin. Näissä tapauksissa sinulle myönnetään oikeus käyttää tätä ohjelmistoa ja ottaa siitä rajoittamaton määrä kopioita.

Sinulla ei ole lupaa:

 • Käyttää Tuotetta kaupallisiin tarkoituksiin.
 • Poistaa Tuotteesta mitään omistusoikeudellisia huomautuksia tai leimoja.
 • Takaisinmallintaa, purkaa, hajottaa osiin tai tehdä johdannaisia töitä perustuen Tuotteeseen (poislukien ja ainoastaan siinä määrin, että tämänkaltainen toiminta on sovellettavan lain mukaan sallittua tästä rajoituksesta huolimatta).
 • Vuokrata, alilisensoida tai luovuttaa Tuotetta tai siitä otettua kopiota, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät asiakirjat.

Video Download Capture voi:

 • Esittää mainoksia Tuotteessa.
 • Kerätä tilastollisia tietoja mainoksista (mainosten vaikutelmien, klikkausten, ja mainosten sulkemisen määrä) tavalla, joka ei mahdollista yksilöllistä tunnistamista. Ole hyvä ja tutustu Yksityisyyskäytäntöömme saadaksesi lisätietoja.

3. Yrityksiä koskevia lisäehtoja

Kun lisensoit Tuotteen yrityksenä etkä kuluttajana, astuu tämä lisenssi voimaan Video Download Capturen ja sinun välilläsi yritysentiteettinä, ja sinun tulee suorittaa tarvittavat toimet varmistaaksesi, että työntekijäsi ja henkilökuntasi käyttävät Tuotetta asiallisella tavalla.

4. Immateriaalioikeudet

Tuotteen immateriaalioikeudet kuuluvat Video Download Capturelle ja sitä suojataan lailla. Sinä ymmärrät, että Tuotteen immateriaalioikeudet kuuluvat Video Download Capturelle missä tahansa maailmassa, ja että oikeudet Tuotteeseen lisensoidaan (ei myydä) sinulle, ja että sinulla ei ole oikeuksia Tuotteeseen muutoin kuin sen käyttöön tämän Lisenssin ehtojen mukaisesti.

5. Takuun vastuuvapauslauseke

TÄMÄ TUOTE JA KAIKKI SIIHEN LIITTYVÄT ASIAKIRJAT TARJOTAAN KÄYTTÖÖN "SELLAISENAAN" ILMAN MINKÄÄNLAISTA SUORAA TAI EPÄSUORAA TAKUUTA, JOIHIN LUKEUTUVAT RAJOITUKSITTA EPÄSUORAT TAKUUT TAI KAUPATTAVUUS, SOPIVUUS TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUS. KAIKKI TUOTTEEN KÄYTÖSTÄ TAI SEN SUORITUSKYVYSTÄ SEURAAVAT RISKIT OVAT SINUN VASTUULLASI.

6. Vastuuvelvollisuuden rajoitus

Video Download Capture EI OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA MISTÄÄN ERITYISESTÄ, SATUNNAISESTA, EPÄSUORASTA TAI SEURAAMUKSELLISESTA VAHINGOSTA MISSÄÄN MUODOSSA (MUKAAN LUKIEN JA RAJOITTAMATTA VAHINKOIHIN, JOTKA OVAT SEURAUSTA LIIKEVOITTOJEN MENETYKSESTÄ, LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMISESTÄ, LIIKETOIMINNALLISTEN TIETOJEN MENETYKSESTÄ, TAI MISTÄÄN MUUSTA RAHALLISESTA MENETYKSESTÄ), JOKA ON SEURAUSTA TUOTTEEN KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ SITÄ.

7. Yleistä

Video Download Capture voi lisensoida sinulle päivityksiä lisäehdoilla tai eri ehdoilla, mutta Video Download Capture ei kanna vastuuta tarjota päivityksiä. Tämä Lisenssi on sinun ja meidän välinen sopimus kokonaisuudessaan, ja korvaa kaikki aiemmat Tuotteeseen liittyvät esitykset, sitoumukset tai mainonnan, ja sinä tiedostat, että solmiessasi tämän Lisenssin et tee sitä luottaen mihinkään muuhun lausuntoon, esitykseen, mainontaan, vakuutukseen tai takuuseen (vaikka se olisi tehty huolettomasti tai viattomasti), kuin tässä Lisenssissä mainitut. Näitä ehtoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Vieraile sivustollamme www.apowersoft.com ja lataa ohjelmisto saadaksesi kaikkein viimeisimmän Käyttäjän lisenssisopimuksen.

Tilastotietojen kerääminen

Meillä on monia toimintoja ja parannuksia, joiden parissa työskennellä. Auta meitä asettamaan ne etusijalle sallimalla Video Download Capture -ohjelmiston lähettää anonyymejä raportteja liittyen kaatumisiin ja käyttötilastoihin. Palvelu käynnistyy käyttäjän luvalla ollessasi yhdistettynä verkkoon, ja valitsee parhaan ajan raporttien lähettämiseen silloin, kun palvelimemme eivät ole ylikuormitettuja.

Käyttötilastoraportit sisältävät tietoa kaikkein yleisimmistä toiminnoista, suosituista verkkosivustoista, muunnetuista tiedostomuodoista, jne. Tietoihin ei lukeudu ladattavien ja muunnettavien tiedostojen nimet. ME EMME KERÄÄ MITÄÄN HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi, sisäänkirjautumiset, salasanat, IP-osoitteet, vieraillut verkkosivustot, sijaintisi ja yhteystietosi. Ole hyvä ja lue Yksityisyyskäytäntömme.

Raportit kaatumisesta sisältävät järjestelmätietoa kaatumisen ajasta, virhetyypistä ja kaatumiseen viitattujen tiedostojen tietoja.

Vastuuvapauslauseke

I. Vastuuvelvollisuuden rajoitus

Apowersoft Video Download Capture ei tallenna, tarjoa, hostaa, jaa, tai anna käyttöön minkäänlaista multimediasisältöä, sillä sisältö on avointa ja jo valmiiksi yleisön käytössä. Me tarjoamme ainoastaan palveluita tai poimimme tarjolla olevan latauslinkin käyttäjälle (henkilölle, joka käyttää Video Download Capture -palvelua). Käyttäjän tulee noudattaa tekijänoikeuslakeja ja niiden verkkosivustojen palveluehtoja, joilta tiedostot ladataan. Siinä tapauksessa, että ladatuille tiedostoille ei myönnetä lupaa käyttöön, ei käyttäjä voi muokata ja (tai) jakaa edelleen ladattuja videoita, audioita tai kuvia. Näissä tapauksissa Video Download Capturen tarjoamat palvelut ovat ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön. Jos lähdetiedostojen lataaminen on kielletty, ei käyttäjä voi käyttää Video Download Capture -palvelua suorittaakseen lataamisen. Käyttäjä on yksin vastuussa näiden palveluiden väärinkäytöstä, mahdollisista tekijänoikeusrikkomuksista ja mistään ladattujen tiedostojen laittomasta käytöstä.

Käyttäjä on laillisesta vastuussa tämän Ohjelmisto-työkalun hyvästä käytöstä, immateriaalioikeuksien kunnioittamisesta ja niiden verkkosivustojen "käyttöehtojen"noudattamisesta, joilla käy Video Download Capture -ohjelmaa käyttäen. Käyttäjä myöntyy ja sitoutuu käyttämään tätä sovellusta avatakseen ainoastaan sisältöä, johon hänellä on valtuudet, sekä käyttämään verkkoyhteyttä, jonka välityksellä hänellä on täysi oikeus havainnollistaa, välittää, ladata tai avata tämänkaltaista sisältöä noudattaen oman maansa paikallisia lakeja.

II. Sisällön lähde

Video Download Capture ei tallenna, eikä tarjoa, hostaa, jaa tai tarjoa minkäänlaista sisältöä, ja näin ollen kaiken multimediasisällön, johon saadaan pääsy Video Download Capture -ohjelmaa käyttämällä, on tallentanut ja sen tarjoaa "ULKOISET VIDEO/SOSIAALISET VERKKOSIVUSTOT ", jotka ovat avoimia ja kaikkien käytössä, ja joiden omistajat ja toimijat ovat YKSIN laillisesti vastuussa sisällöstä, joka "tallennetaan, tarjotaan ja/tai välitetään edelleen" sen verkkopalvelimilta, ja näin ollen tällaisten Verkkosivustojen omistajilla tulisi olla laillinen auktorisointi ja oikeudet palvella ja jakaa multimediasisältöä, jonka HE TARJOAVAT YLEISEEN KÄYTTÖÖN; Ja lisäksi Video Download Capture ei omaa tai pidä yllä suhdetta tällaisten Verkkosivustojen kanssa, eikä näin ollen voi kontrolloida näissä lähteissä tarjolla olevaa sisältöä; käyttäjä on vastuussa kunkin verkkosivuston "käyttöehtojen" hyväksymisestä ennen kuin käyttää tätä ohjelmaa päästäkseen käsiksi sivuston sisältöön. Mikäli uskot, että omia tekijänoikeuksiasi on mahdollisesti loukattu millään tavalla, sinun PITÄÄ osoittaa kaikki valituksesi näille ULKOISILLE VIDEO/SOSIAALISILLE VERKKOSIVUSTOILLE ja/tai sivuston ylläpitäjille, omistajille tai operoijille.

Video Download Capture:

 • EI OLE YHTEYDESSÄ TAI YLLÄPIDÄ MINKÄÄNLAISTA KUMPPANUUTTA, SUHDETTA TAI YHTEISTYÖTÄ MINKÄÄN VIDEO/AUDIO/SOSIAALISEN VERKKOSIVUSTON KANSSA.
 • EI OMISTA, OPEROI TAI HALLITSE PALVELIMIA videon tai äänen streamaukseen, eikä videon tai äänen hostaukseen.
 • EI TEE MILLÄÄN TAPAA YHTEISTYÖTÄ MULTIMEDIAN LATAAMISEKSI KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELIMILLE.
 • Tämän palvelun käyttäminen merkitsee tämän vastuuvapauslausekkeen ja käyttäjän tämän palvelun asentamisen aikana sopiman Käyttäjän lisenssisopimuksen hyväksymistä, jota juhlitaan KÄYTTÄJÄN ja PALVELUNTARJOAJAN välillä.

Näin ollen Video Download Capture -palvelun väärinkäyttö, loukkaava käyttö, pahantahtoisuus muita kohtaan tai minkään aiheen hyväksikäyttäminen, jota ei ole tässä sopimuksessa mainittu ja johtaa ennakkoluuloihin tai vahinkoon tekijää kohtaan, on riittävä syy kumota tämä käyttölisenssi välittömästi ja päättää tämä sopimus varauksella ryhtyä laillisiin toimiin rikkojaa vastaan.

III. Tekijäinoikeusvaade

Video Download Capture suhtautuu immateriaalioikeudellisiin asioihin todella vakavasti ja on sitoutunut kohtaamaan sisällön omistajien tarpeet, auttaen heitä samalla hallinnoimaan sisältönsä julkaisemista verkossa. On syytä huomioida, että Video Download Capture on yksinkertainen hakukone, jolla voi hakea lukuisten kolmansien osapuolten sivustojen tarjontaa.

Kaikista kolmansien osapuolten sivustoilla näytetyistä videoista ovat vastuussa nämä sivustot, ei Video Download Capture. Me emme tiedä, onko kolmannen osapuolen sivustolla esitetty sisältö julkaistu sisällön omistajan luvalla vai ei, sillä tämä on hostaavan sivuston ja sisällön omistajan välinen asia. Video Download Capture ei hostaa minkäänlaista sisältöä palvelimillaan tai tietoverkossaan.

Video Download Capture on DMCA-myönteinen verkkosivusto ja näin ollen Sisällön omistajat voivat käyttää hyväkseen DMCA-protokollaa pyytääkseen linkkien poistamista sellaisiin videoihin, joiden uskovat loukkaavan omia tekijänoikeuksiaan.

Sisällön omistajien tulee ymmärtää, että poistattamalla linkin Video Download Capture -ohjelmasta, he eivät poista itseasiallista lähdevideota kolmannen osapuolen verkkosivustolta. Sisällön omistajien tulee ottaa yhteys videoita hostaavaan sivustoon itse ja pyytää poistamista.

Mikäli olet tekijänoikeuden omistaja, tai sinulla on valtuudet toimia tekijänoikeuden omistajan puolesta, tai johtuen mistään eksklusiivisesta oikeudesta tekijänoikeuden alla, ja uskot että työsi on kopioitu tavalla, joka on määriteltävissä tekijänoikeusrikkomukseksi, ole hyvä ja ilmoita havaitsemasi rikkomus Video Download Capturelle tarjoamalla osoittamallemme tekijänoikeusedustajalle videot ja alla listatut tiedot:

 1. Fyysinen tai elektroninen allekirjoitus henkilöltä, jolla on valtuudet toimia eksklusiivisen oikeuden omistajan puolesta väitetyssä loukkausasiassa;
 2. Väitetysti loukatun tekijänoikeusteoksen tunnistaminen, tai jos useita tekijänoikeudella suojattuja töitä on loukattu yhdellä verkkosivustolla, kattaa yksi ilmoitus ja kattava lista Verkkosivustolla olevista töistä ne kaikki;
 3. Materiaalin tunnistaminen, joka väitetysti on loukkavaa tai loukkaavan toiminnan kohteena, ja joka tulisi poistaa tai johon pääsy tulisi estää, sekä kohtuullisesti riittävät tiedot sallia Video Download Capture paikantaa materiaali; tämä tulee olla URL-osoitteen muodossa suoraan sivulle, jolle loukkaava sisältö on linkitetty. Tämä yksityiskohta on välttämätön, sillä joka videoon voi olla monia linkkejä, ja voidaksemme suojata suhteita yhteistyökumppaneihimme, haluamme välttää poistamasta virheellisesti luvallisia linkkejä.
 4. Kohtuullisesti riittävät tiedot sallia Video Download Capturen ottaa yhteyttä valituksen tehneeseen tahoon, mukaan lukien nimi, osoite, puhelinnumero, ja milloin mahdollista, sähköpostiosoite, jonka kautta valituksen tehneeseen tahoon saa yhteyden;
 5. Lausunto, jonka mukaan valituksen tehnyt taho on hyvässä uskossa, että materiaalin käyttö valituksessa kuvatulla tavalla ei ole tekijänoikeuden omistajan, sen toimijan tai lain valtuuttamaa; jaLausunto, jonka mukaan ilmoituksen tiedot ovat paikkansapitävät, rangaistuksen ja väärän valan uhalla, ja että valituksen tehneellä taholla on valtuudet toimia eksklusiivisen oikeuden omistajan puolesta, jonka oikeuksia väitetysti loukataan.

Sisällön omistajien tulee lisäksi ymmärtää, että Video Download Capture on monimutkainen järjestelmä, joka koostuu automaattisista hakemistoista, automaattisista ohjelmakoodeista ja käyttäjien jättämistä esityksistä; mikäli video on olemassa verkossa, me löydämme ja luetteloimme sen jossain vaiheessa. On täysin mahdollista, että luetteloimme aiemmin poistetun videon, jota hostataan käyttäen eri URL-osoitetta tai eri hostaavaa verkkosivustoa. Jos näin käy, ole hyvä ja ilmoita tästä meille DMCA-protokollan mukaisesti, jolloin käsittelemme asian. Ole hyvä ja älä lähetä DMCA-pyyntöjä, joissa vaadit koko kanavan, kategorian tai ohjelmien poistamista. Me hyväksymme ainoastaan pyyntöjä itseasialisen linkin poistamiseksi.

Kaikki vaateet tekijänoikeuksiin liittyen tai liittyen tähän Verkkosivustoon tulee lähettää meille käyttämällä Video Download Capture -yhteydenottolomaketta. Jos ongelmia ilmenee, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.