Tutoriaali kuinka konvertoit SWF-flashin MP4:ksi
Kommentti

Tutoriaali kuinka konvertoit SWF-flashin MP4:ksi

Viimeksi päivittänyt 18-08-2018

SWF-tiedostoformaatti tunnetaan parhaiten vapaasti skriptattavissa olevana visuaalisena formaattina, jota käytetään animaatioiden luomiseen World Wide Webissä. Se on alun perin FutureWave Softwaren kehittämä, josta se kulkeutui Macromedialle, ja nykyisin formaatti on Adoben hallinnassa.

Siitä huolimatta, että se on suosittu vektorigrafiikoiden esitysmuoto internetissä, tätä formaattia ei voi toistaa helposti muilla mediasoittimilla. Itse asiassa sinun on pakko asentaa Macromedia Flash tietokoneellesi ennen kuin saat pääsyn SWF-tiedostoon. Lisäksi, jos aiot käyttää sitä nettisivulla, sinulla tarvitsee olla ylimääräinen plugin, joka voi käydä kalliiksi.

Näiden epäyhteensopivuusasioiden vuoksi, joita SWF-formaatti voi tuoda mukanaan, moni haluaa itselleen ratkaisun, jolla he voivat helposti konvertoida SWF-flashin MP4:ksi. Kun konvertoit SWF:n toiseen tiedostomuotoon, voit tehdä sen saataville yhä useammalle, avattavaksi millä tahansa mediasoittimella ilman tarvetta erityiselle pluginille.

Tässä tapauksessa paras ratkaisu mitä voit käyttää on konvertoida SWF MP4:ksi ilmaiseksi.

Kaksi parasta tapaa konvertoida SWF MP4:ksi verkossa ilmaiseksi

Apowersoft Ilmainen Video ja Audio Konvertteri

Jos puhumme parhaasta tavasta kuinka muuntaa SWF MP4:ksi verkossa, silloin parhaiten tähän soveltuva sovellus on Apowersoft Ilmainen Video ja Audio Konvertteri. Tämä mahtava verkkopohjainen sovellus on erittäin helppo käyttää ja se on suunniteltu vastaamaan kaikkiin käyttäjien kuviteltavissa oleviin konversiotarpeisiin. Kun käytät tätä ohjelmaa voit heti käyttää täysin rajoittamatonta konversiota, oli tiedoston koko tai konversioiden määrä mikä tahansa. Lisäksi tämä ohjelma osaa käsitellä useita tunnettuja formaatteja kuten AVI, MP3, MP4, WMA, MOV, SWF ja monia muita. Toisin kuin muut konvertterit, tämä työkalu toimii voittamattoman nopeasti, jota harvoin näkee muissa konverttereissa. Sen lisäksi se tuottaa yhtä laadukasta ulostulojälkeä ja vastaa laadultaan alkuperäistä tiedostoa. Sinun on parasta käyttää sitä nyt ja kokea sen voima itse.

Ilmainen SWF-MP4-konvertteri

Flabaco Beta SWF to Video Converter

Toinen online SWF-MP4-konvertteri, jota voimme käyttää ei ole mikään muu kuin Flabacon Beta SWF to Video Converter. Tämä verkkopohjainen muunnin on yhteensopiva kaikkien internet-selainten kanssa. Kokonaisuutena se on hyvä sovellus. Se on kuitenkin rajoittunut vain SWF-tiedoston konvertoimiseen. Muita huolenaiheita tässä ohjelmassa on sen erittäin hidas konversionopeus, se tukee vain lyhyiden videoiden latausta ja konvertointia ja aika ajoin sovellus ei vastaa pyyntöihin lainkaan. Käyttäjänä sinulla ei ole myöskään mahdollisuutta muokata audiota ja videon ulostuloa, jota et voi valita videotiedostollesi, jota pidämme sen suurena vikana.

Flabaco Beta SWF to Video Converter

Loistava shareware-ohjelma flashin konvertoimiseen SWF:stä MP4:ksi

Siinä tapauksessa, että etsit kehittynyttä shareware-ohjelmaa millä konvertoit SWF-tiedoston MP4:ksi, silloin sinun on aika käyttää Apowersoft Video Converter Studio. Tämä mahtava sovellus sisältää useita toimintoja, jotka saat käyttöösi heti kun päätät hyödyntää niitä. Näihin ominaisuuksiin lukeutuu mahdollisuus muuntaa kaiken tyyppisiä tiedostoformaatteja kuten SWF-tiedostoja, voit kytkeä tekstitykset ja muokatana niitä, mahdollisuus yhdistää videotiedostoja toisiinsa ja siinä on mukana sisäänrakennettu videoeditori, joka on tärkeä kun haluat korostaa jotain videon osaa ja mikä tärkeintä, se on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoaa parhaan mahdollisen kuvalaadun.

Lataa

SWF-tiedosto on erinomainen formaatti käyttää, mutta tämän tyyppisissä tiedostoissa on joitakin rajoituksia, joista pääsee eroon konvertoimalla ne toiseen tiedostomuotoon. Toisaalta konvertoidessa SWF-tiedostoa on viisasta käyttää luotettavaa ja toimivaa konvertteria, joka antaa sinulle säätömahdollisuuksia parantaa videon laatua ja joka antaa sinun konvertoida useisiin erilaisiin tiedostoformaatteihin.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 8 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAudio Video Konvertteri, Muuntaa online-videoita, Video-muuntimen lähde.Viimeksi päivitetty 18-08-2018

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös