Vinkkejä kuinka lataat YouTubesta videoita
Kommentti

Vinkkejä kuinka lataat YouTubesta videoita

Viimeksi päivittänyt 05-08-2015

YouTube on yksi suosituimpia videosivustoja, joissa ihmiset voivat ladata ja katsoa erilaisia videoita. Johtavana videojakoalustana YouTube tarjoaa joukon perinteisiä ja kuumia videoita, joita haluat katsoa, mukaan lukien musiikkia, viihdettä, urheilua, komediaa, elokuvatrailereita, uutisia ja paljon muuta. Katsominen on mukavaa erittäin nopealla internet-yhteydellä, mutta et voi olla verkossa kaiken aikaa, niin mitä jos voisit ladata ja tallentaa videot mobiililaitteille tai vain polttaa videot DVD:lle toistoa varten? Tämä tapa on kerrassaan fiksu tapa lataa youtube videot koneellesi.

On olemassa muutamia sovelluksia ja liitännäisiä nettiselaimiin, kuten Firefoxin downloaderhelper, Google Chromen laajennus, Realplayer ja muita lukemattomia ohjelmia, mutta tänään kerromme sinulle helpoimman ja nopeimman tavan alla.

Verkko-sovellukset videoiden lataamiseen YouTubesta ilmaiseksi

Apowersoft ilmainen videoiden latausohjelma on ilmainen verkkopalvelu, jolla lataat videoita internetistä. Mitään asennuksia ei tarvita, sinun tulee vain antaa videon osoite ja syöttää se latauspalkkiin ohjelman kotisivulla, jonka jälkeen pystyt valitsemaan videon laadun ja formaatin latausta varten. Tai voit käyttää sen hakukonetoimintoa kiinnostavien videoiden löytämiseen YouTubesta.

Onko kaikki noin helppoa kuin kuvittelit? Yksi asia tulee kuitenkin tehdä, kytke Javascript päälle kun käytät online YouTube downloaderia ensimmäisen kerran. Mikä vielä parempi, käyttäjät voivat käyttää sitä videoiden kaappaamiseen YouTubesta millä tahansa käyttöjärjestelmä tai uudella verkkoselaimella.

Kuinka lataa musiikkia YouTubesta Video Download Capturen avulla

Seuraavaksi suosittelee Apowersoft Video Download Capture, joka loistaa mitä tulee sen monipuolisiin toimintoihin ja helppokäyttöisyyteen. Tämä sovellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata useita videoita yhtä aikaa, konvertoida eri formaattien välillä, muokata videoita eri vaatimuksien mukaan, esikatsella video sisäänrakennetussa soittimessa, hallita ladattuja kohteita, nauhoittaa kaikki työpöydällä tapahtuva aktiviteetti ja paljon muuta.

Ilmainen lataa

Alla näet askeleet kuinka lataat videota YouTubesta:

 1. Käynnistä Video Download Capture.
 2. Liitä videon osoite osoitekenttään ja klikkaa Lisää Ladattaviin.
 3. Nyt voit ladattua korkealaatuiset videot haluamissasi formaateissa.
 4. Onnistut nyt kaappaamaan videoita YouTubesta.
  1. videoladataohjelmiston

   Verrattuna verkkosovellukseen, sen edut löytyvät ohjelman joustavuudesta. Tarkemmin, pystyt toistamaan, keskeyttämään, uudelleennimeämään ja poistamaan tehtävän kesken latauksen. Lisäksi Youtube latta lisäksi sen muista erottava ominaisuus on se, että käyttäjät pystyvät lataamaan suojattuja videoita Netflixistä, Hulusta, Gemonlinesta, Vikistä ja Cracklesta monien muiden sivustojen lisäksi.

   Arvostelut: 4.3 / 5 (perustuu 20 Arvostelut) Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut: sijaintiin Lataa Videoita. Viimeksi päivitetty 05-08-2015

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset

Uutiset

Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös