iPhonen Tietojen Palautus – Palauta laitteesi tiedot

iPhonen Tietojen Palautus
Arvostelut: 3.7 / 5 (perustuu 31 Arvostelut) Kiitos arvioinnistasi!

Palauta iPhonella poistamasi valokuvat, viestit, yhteystiedot, lokitiedot, kirjanmerkit jne. tai palauta poistamasi muistiinpanot, videot, muistutukset jne. iTunesin varmuuskopioista. Apowersoft suosittelee tätä turvallista, nopeaa, nerokasta ja Apple-käyttäjien ylistämää iPhonelle suunniteltua tiedostojen palautusohjelmaa.

  • Palauta 7 erityyppistä tiedostoa iPhone 6s/6s Plus/6/5S –puhelimilla ilman iTunesin varmuuskopioita
  • Palauta 12 erityyppistä tiedostoa iPhone 4, iPad ja iPod Touch –laitteilla
  • Palauta kaikki vanhat tiedostot iTunesin varmuuskopioista mille tahansa iOS-laitteelle
  • Palauta kaikki iCloudin varmuuskopioidut tiedot iPhone, iPad ja iPod –laitteille
  • Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden esikatsella iPhonen poistettuja tiedostoja ennen niiden palautusta
  • Helppokäyttöinen, riskitön ja tehokas iPhonen tietojen palautus Windows- ja Mac OS –käyttöjärjestelmille

Kuten ohjelman nimikin jo kertoo, iPhonen Tietojen Palautus on sovellus, jonka avulla voit palauttaa dataa iPhonesta. Sen lisäksi, että voit palauttaa tietoja iPhonesta, ohjelma on yhteensopiva muidenkin iOS-laitteiden kanssa, kuten iPad ja iPod Touch.

Lataa

Voit joutua palauttamaan iPhonella poistettuja tiedostoja, jos tiedostojen menetyksen syynä on iPhonen jailbreakkaus. Voit joutua palauttamaan dataa iPadiltä, jos poistat vahingossa videoita, valokuvia, kirjanmerkkejä jne.. Epäonnistuneen jailbreakkauksen seurauksena menetettyjen tietojen lisäksi voit menettää tärkeitä tietoja iOS-laitteilla monista muistakin syistä, kuten esimerkiksi iOS-päivitykset, tehdasasetusten palautus, laitteeseen kohdistuneet vauriot jne. Ongelmasta riippumatta voit käyttää tätä ohjelmaa palauttaaksesi kadonneet tiedostot iPhonesta, iPod Touchista ja iPadistä helposti. Nyt voit itse nähdä, miksi monet käyttäjät kutsuvat tätä ohjelmaa Applen iOS-laitteiden “lääkäriksi”.

Kolme eri tilaa palautusta varten

Kolme eri tilaa palautusta varten

Tämä on monipuolinen iPhonen tietojen palautustyökalu Windows ja Mac –käyttöjärjestelmille. Se tarjoaa sinulle kolme eri palautustilaa, joiden avulla voit palauttaa kadonneet valokuvat, videot, viestit, yhteystiedot, kalenterin tiedot, puhelutiedot jne. iPod Touch, iPhone ja iPad –laitteista tai iTunesin tai iCloudin varmuuskopioista.

Palautus iOS-laitteesta: Tämä palautustila mahdollistaa 7 eri tiedostotyypin suoran palauttamisen iPhone 7/6s Plus/6/5S/5C/4S –laitteista ja voit palauttaa 12 eri tiedostotyyppiä muista iOS-laitteista.

Palautus iTunesin varmuuskopioista: Sen lisäksi, että voit palauttaa dataa suoraan iOS-laitteesta, voit käyttää tätä palautustilaa palauttaaksesi dataa iTunesin varmuuskopioista. Jos laitteesi on varmuuskopioitu tietokoneellesi iTunesia käyttäen, tämä tila auttaa sinua palauttamaan poistetut tiedostot takaisin iTunesista iPhonelle, iPadille tai iPod Touchille.

Palautus iCloudin varmuuskopioista: Tämän iOS palautusohjelman avulla voit palauttaa dataa iCloudin varmuuskopioista. Jos olet synkronoinut iPhone/iPad/iPod –laitteesi iCloudin kanssa, tämä palautustila sopii juuri sinulle.

Palauta data iOS-laitteesta

Palauta data suoraan iOS-laitteesta

Miten palautan iPhonen kadonneet tiedot, jos minulla ei ole iTunesin varmuuskopioita? Kun kadotat iOS-laitteesi tietoja järjestelmävirheen, vahingossa poistamisen tai salasanan unohtamisen seurauksena, voit käyttää tätä työkalua tiedostojen skannaamiseen ja palauttamiseen suoraan iPod Touch, iPad ja iPhone –laitteista.

Palautus iPhone 6s/6/5S/5C/5/4S –laitteesta: Jos sinulla on käytössäsi iPhone 6 tai iPhone 6S, tämän työkalun avulla sinun on mahdollista palauttaa 7 erilaista tekstitiedostotyyppiä, mukaan lukien viestit, yhteystiedot, kalenteri, muistiinpanot, safarin kirjanmerkit, muistutukset ja puhelutiedot.

Palautus iPhone 4, iPad ja iPod Touch –laitteista: Jos sinulla on käytössäsi Apple iPad, iPod tai iPhone 4/3GS, tämä iPhonen tietojen palautustyökalu ei vain auta sinua palauttamaan yllä mainittuja tekstitiedostoja vaan myös palauttaa 5 eri mediatiedostotyyppiä, mukaan lukien photostream, puhemuistiot, viestien liitteet ja kameran kuvat ja videot.

Palauta tiedostoja iTunesin varmuuskopioista

Palauta tiedostoja iTunesin varmuuskopioista

Jos et onnistu palauttamaan kadonneita suoraan iOS-laitteesta ja sinulla ei ole iTunesin varmuuskopioita, voit palauttaa vanhoja tiedostoja iTunesin kirjastosta kaikille iOS-laitteille, mukaan lukien iPad, iPod Touch, iPhone 4/4S/5/5S/6/6 Plus, uusi 6s/6s plus jne.

Voit joutua palauttamaan tietoja iTunesin varmuuskopioista tällä palautustilalla seuraavissa eri tilanteissa:

  • iPadin, iPhonen tai iPod Touchin päivitys tai jailbreakkaus epäonnistui.
  • Sinun iOS-laitteesi rikkoutuu tai katoaa
  • Apple-laitteesi palautetaan tehdasasetuksiin

Huomio: Älä synkronoi iPhone, iPod Touch tai iPad –laitetta iTunesin kanssa jos haluat käyttää tätä palautustilaa iTunesin varmuuskopiotietojen palauttamiseen; muutoin menetät lopullisesti ne tiedostot, jotka haluat palauttaa.

Palauta tiedostoja iCloudin varmuuskopioista

Palauta tiedostoja iCloudin varmuuskopioista

Sen lisäksi, että voit palauttaa tietoja iLaitteilta ja iTunesin varmuuskopioista, tämä ohjelma tarjoaa sinulle vielä kolmannen palautustilan – palautus iCloudin varmuuskopioista. Tämä iCloudista palautus on hyödyllinen, kun törmäät alla oleviin ongelmiin:

Kaikki iPhonen tiedostot eivät ikinä siirry iTunesiin, mutta ne on kopioitu iCloudiin.

Sinulla on käytössäsi iTunesin varmuuskopiointi, mutta iTunesin varmuuskopiotiedot häviävät tietokoneen ongelman takia.

Esikatsele

Esikatsele iOS-laitteen tekstejä ja mediasisältöjä

Tämä iPhonen tietojen palautustyökalu tarjoaa suositun lisätoiminnon – esikatsele tiedostoja ennen palautusta. Ohjelma mahdollistaa erilaisten tekstien ja mediatiedostojen esikatselun, kuten esimerkiksi yhteystiedot, viestit, safarin kirjanmerkit, muistiinpanot, kameran videot ja valokuvat jne.

Esikatsele yhteystietoja ja viestejä: Sovellus antaa sinun esikatsella yhteistietoja yksityiskohtaisesti: voit katsella puhelinnumeroja, osoitteita, sähköpostiosoitteita, työnimikkeitä jne. ja voit lukea viestejä ja katsella kuvia ja videoita. Lukemisen helpottamiseksi voit tallentaa suurimman osan teksteistä HTML-tiedostoina. Lisäksi voit vielä tallentaa yhteystiedot VCF tai CDV –tiedostoina.

Esikatsele mediatiedostoja: Tämän työkalun avulla voit lisäksi esikatsella kaikenlaisia mediatiedostoja niiden alkuperäisellä laadulla, kuten valokuvia, puhemuistioita, viestien liitteitä jne.

Tukee kaikkia iOS-laitteita

Tukee kaikkia iOS-laitteita

Tämä tiedostojen palautusohjelma iPhonelle on tehokas; se ei vain sisällä kolmea eri palautustilaa ja esikatselutoimintoa vaan näiden lisäksi se tukee suuren määrän iOS-laitteita.

Tuetut iOS-laitteet: Ohjelma on täysin yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa: iPhone 7/6s Plus/6/5S/5C/5/4S/4, iPod Touch 4/5, iPad, iPad 2 ja uusin iPad. Tästä syystä tämä iPhonen tietojen palautustyökalu tunnetaan myös nimillä iPadin tietojen palautustyökalu ja iPodin tietojen palautustyökalu.

Tukee Windows- ja Mac OS –käyttöjärjestelmiä: Tämä iPhonen tietojen palautusohjelma on suunniteltu palauttamaan iPhonen, iPod Touchin ja iPadin tiedostot Windows- ja Mac OS –käyttöjärjestelmillä, mukaan lukien Windows 10/8/7/Vista/XP ja Mac 10.12/10.11/10.10/10.9/10.8 jne.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös