Miten Muunnan MP3:n WMA:ksi
Kommentti

Miten Muunnan MP3:n WMA:ksi

Viimeksi päivittänyt 18-08-2018

MP3 on laajasti käytössä oleva ääniformaatti, jota käytetään audio-striimeissä ja säilytyksessä. Lähes kaikki päivittäin kuulemamme musiikki on pakattu MP3-muotoon. Melkein kaikki sähköiset kuluttajatuotteet kuten Walkman, puhelimet, ja tabletit pystyvät soittamaan MP3-tiedostoja, joka käyttää ns. häviöllistä tiedostonpakkausmenetelmää, jolloin ääni vie vähemmän levytilaa mutta kuulostaa yhtä hyvältä. WMA on toinen ääniformaatti, jossa on suhteellisen korkea äänenlaatu, mutta alhaiset tilavaatimukset.

Useat ihmiset ovat sitä mieltä, että MP3:n äänenlaatu on huonompi alhaisilla bittivirtanopeuksilla verrattuna WMA:han. Teoreettisesti, kun bittivirta (per aikayksikkö käsiteltyjen bittien määrä, joka usein ilmaisee audio- tai videotiedoston laatua) on alempi kuin 128k, WMA kuulostaa paljon paremmalta kuin MP3. Lisäksi MP3 käyttää hiukan vähemmän levytilaa kuin WMA. Siksi MP3 ei ole hyvä valinta jos tietokoneellasi on vähän tallennustilaa. Ja koska WMA on Microsoftin kehittämä muoto, se on täysin yhteensopiva Windows-alustan kanssa ja jos käytät Windows Media Playeria musiikin toistoon, silloin sinun kannattaa valita WMA-muoto. Siksi näissä tilanteissa monet haluavat muuntaa MP3:set WMA:ksi. Tämän takia haluamme tarjota sinulle tässä artikkelissa ratkaisuja, jotka neuvovat kuinka teet tämän.

Kaksi Keinoa Muuntaa MP3 WMA:ksi

1

Tapa yksi: käytä Ilmaista Nettimuunninta

Yksi suosituimmista neuvoista on käyttää Ilmainen Video ja Audio Konvertteri, joilla konvertoit MP3-tiedostot WMA-formaattiin helposti esimerkiksi Apowersoftin Ilmaisella Online Videokonvertterilla. Se on nettipalvelu, joka toimii niin Windows- kuin Mac-järjestelmillä. Sinun ei tarvitse asentaa työpöytäsovellusta PC:llesi. Sinulla tulee kuitenkin olla uusin versio Java Appletista ennen kuin voit käynnistää muunnoksen. Jos et ole päivittänyt vielä, seuraa sivulla ilmestyviä ohjeita kuinka lataat ja asennat sen. Tämän jälkeen lue alla olevat ohjeet.

  • Valitse MP3-tiedosto, jonka haluat muuntaa.
  • Valitse ulostuloformaatti kuten WMA, valitse bittivirtanopeus, kanavat ja näytteenottotaajuus haluamasi mukaan.
  • Klikkaa “Muunna”-painiketta ja muuntaminen alkaa. Kun työ on valmis, WMA-tiedosto tallennetaan tietokoneesi kansioon automaattisesti.

Muunna MP3 tiedostot WMA

Kuitenkin sinun tulee ottaa huomioon muutamia rajoituksia. Ensiksi, kaikki netin kautta käytettävät palvelut vaativat varsin nopean internet-yhteyden. Jos verkkoyhteytesi on huonossa kunnossa, silloin MP3 WMA:ksi muunnos netissä on hyvin epämukava ja hidasta. Toiseksi, jos tiedosto on liian iso, koko prosessissa voi kestää hyvin pitkään. Lisäksi jotkut ihmiset ovat huolissaan siitä, että jotkut palveluun siirretyt tiedostot jäävät nettisivustolle talteen ja voivat vuotaa ulkopuolisille.

Tämän takia suosittelemme sinua hankkimaan työpöytäversion ohjelmasta jos sinulla on herännyt huolia asiasta.

2

Tapa kaksi: käytä Video Converter Studio

Apowersoft Video Converter Studio on tehokas ja monikäyttöinen ohjelma, joka on suunniteltu videon, äänen ja kaikkien kuvaformaattien konvertoimiseen. Ja sitä voi myös käyttää MP3:n muuntamiseen WMA:ksi. Tämä sovellus vie sinulta vain muutaman sekunnin kun muunnat MP3-lähdetiedostoja WMA:ksi paljon nopeammin kuin muilla muuntimilla ja konverttereilla. Lisäksi ohjelma pystyy muuntamaan yli 40 tiedostoa yhtä aikaa, joka säästää sinulle paljon aikaa ja vaivaa kun pystyt kerralla konvertoimaan paljon MP3-tiedostoja. Viimeisenä, mutta ei vähimpänä, sovellus säilyttää äänenlaadun parhaimpana mahdollisena konversion jälkeen. Käytät tätä tapaa seuraavasti.

  1. Lataa ja asenna tämä työkalu tietokoneellesi.
  2. Lataa

  3. Asennuksen jälkeen, käynnistä ja tuo MP3-tiedosto(t) käyttöliittymään ja lisää useampia MP3-tiedostoja kerralla jos haluat.
  4. Valitse ulostuloformaatiksi WMA alasvetovalikosta “Profiili”-kentässä ja voit myös asettaa mihin valmiit WMA-tiedostot tallennetaan “Ulostulo”-kentässä.
  5. Klikkaa “Konvertoi”-painiketta käynnistääksesi työ. Kun kaikki on valmista, WMA-tiedostot ovat tallennettu määrittämääsi kansioon.

MP3 muunto WMA

Lisäksi voit tehdä sovellusta käyttämällä pientä editointia ja muokkausta. Esimerkiksi pystyt yhdistämään useita äänitiedostoja yhteen; voit leikata ja tallentaa useita eri osia erikseen alkuperäisestä tiedostosta; ja voit poistaa haluamasi kohdan josta et pidä.

Yhteenveto

Tässä artikkelissa olemme kertoneet kahdesta helposta tavasta muuntaa MP3-tiedostoja WMA:ksi. Voit valita haluamasi keinon oma tilanteesi mukaan. Jos sinulla on tarvetta muuntaa vain useita MP3-tiedostoja tai tehdä sitä useita kertoja, silloin neuvomme sinua käyttämään verkkoratkaisua. Jos sinulla on tarvetta tehdä muunnoksia usein, sinulla ei ole pääsyä nettiin tai mietit tiedostojesi tietoturvaa ja yksityisyyttä, silloin paras ratkaisu on käyttää ohjelman työpöytäsovellusversiota.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 14 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAudio Video Konvertteri, Muuntaa online-videoita, Muuntaa videomuoto.Viimeksi päivitetty 18-08-2018

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös