Ilmainen online videoiden latausohjelma

Lataa mitä tahansa videoita verkosta ilmaiseksi

Arvostelut ( 1 )
VIERITÄ

Yksinkertainen asentaa

Täysin yhteensopiva kaikkien verkkoselaimien ja sovellusalustojen kanssa

Apowersoft ilmainen online videoiden latausohjelma on täysin yhteensopiva kaikkien suosituimpien verkkoselaimien kanssa, mukaan luettuna Google Chrome, IE, Firefox, Opera, Maxthon jne. Se käsittelee kaikki lataukset nopeasti ja sujuvasti. Ennen kaikkea se tukee täysin sekä Windowsin että Macin käyttöjärjestelmiä.

Ilmainen videoiden lataus 10,000+ videosivustolta

Tämä ilmainen online videoiden latausohjelma ei ainoastaan helpota YouTube videoiden lataamista ilmaiseksi, vaan tukee lisäksi videoiden lataamista muilta videosivustoilta kuten Dailymotion, mtv.fi, videoita.fi, Metacafe, Lynda, Vimeo ja monet muut. Se tarjoaa myös kaikki mahdolliset formaatit videoiden lataamiseen, mukaan lukien MP4, 3GP, FLV, WMV, MP3, WEBM, MOV jne. Vielä paremmaksi sen tekee, että voit tallentaa HD videoita omiksi viitteiksesi.

Saa helposti selville mitä muut katselevat nyt

Hakutoiminto auttaa sinua käyttämään vähemmän aikaa videoiden läpi käymiseen, keskittämällä hakusi sekunneissa tarjotakseen sinulle parempia vaihtoehtoja. Niitä päivitetään säännöllisesti jotta sinun olisi helpompi löytää lisää mahtavia videoita. Saatavilla on myös reaaliaikaisia videoita katsottavaksi ja ladattavaksi.

Täydellisen turvallinen, selkeä ja helppo käyttää

Ladataksesi videon netistä sinun täytyy ainoastaan kopioida ja liittää URL, joten tätä voidaan kutsua yhden klikin videolataimeksi. Eroten muista latausohjelmistoista, etenee tällä kaikki lataukset selaimessasi.

Tehokas API palvelu

Tämä API palvelu tarjoaa käyttäjilleen ilmaisen Apowersoft Online Video Downloaderin täyden toimivuuden ja tekee mahdolliseksi latauspalvelujen käyttämisen omissa sovelluksissasi tai sivustoillasi. Jos palvelumme kiinnostaa sinua, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Yksinkertainen käyttöliittymä

 • pääruudunkaappaus
 • Lataa videoita
 • Valitse tallennusmuoto

  Kuule mitä sanottavaa asiakkaillamme on

  Arvostelut: 4.0 - perustuu 2984 Arvostelut. 1 Näkemykset
  • volatine
  • André
  • Ale

   Online videoiden latausohjelma Kommentti

   Jätä kommentti

   Kirjoita nimesi!
   Kirjoita arvion sisältö!

   Kommentti (0)

   Arvostelut & Maininnat

   Tuki
   Jaa
   Arvostelu
   Kommentti
   Takaisin ylös