Apowersoft Watermark Remover on julkaistu
Kommentti

Apowersoft Watermark Remover on julkaistu

Viimeksi päivittänyt 29-06-2019

Vesileimat toimivat kuin kaksiteräinen miekka, jotka toisaalta auttavat suojelemaan kuvan/videon tekijänoikeuksien haltijaa, vaan samalla helposti tekevät materiaalin lähes hyödyttömäksi kaikille muille. Juuri viimeksi mainitusta syystä johtuen Apowersoft julkaisi 29. tammikuuta 2019 upouuden tuotteensa, Apowersoft Watermark Remover, jonka avulla voi poistaa vesileimoja, logoja, päiväysleimoja ja muita epätoivottuja kohteita kuvista tai videoilta erissä. Tämä työpöydällä toimiva ohjelma yksinkertaistaa koko prosessin. Voit tuottaa kuvan/videon ilman vesileimaa vain muutamalla klikkauksella. Lataa ohjelma ja ryhdy kokemaan sen tarjoama taika.

Lataa

Apowersoft Watermark Remover-ohjelman huipputoiminnot

1. Yksinkertaistettu käyttöliittymä

Oletpa kokenut tietokoneen käyttäjä tai et, sujuu tämän ohjelman käyttö todella helposti sen äärimmäisen käyttäjäystävällisyyden ansiosta – lisää tiedostoja, valitse alue jonka haluat poistaa ja klikkaa “Muunna”-painiketta. Saat käden käänteessä käyttöösi kuvan/videon ilman vesileimaa, jonka laatu ei eroa alkuperäisen tiedoston tasosta.

simple interface

2. Poista kuvien vesileimoja erissä

Apowersoft Watermark Remover mahdollistaa lisätä niin monta kuvaa kuin haluat, mikä toisin sanoen tarkoittaa, että voit poistaa vesileimoja tai epätoivottuja kohteita erissä useammasta kuvasta yhdellä kertaa. Ohjelmassa ei ole rajoituksia sen suhteen, kuinka monta tiedostoa voit käsitellä, ja se toimii todella nopeasti joka kerta. Kuitenkin, mitä useamman tiedoston lisäät, sitä kauemmin niiden käsitteleminen kestää. Tuotetuissa kuvissa on säilytetty alkuperäinen laatu ja tiedostomuoto.

remove watermark from image

3. Poista videon vesileima yhdellä klikkauksella

Tällä ohjelmalla on mahdollista poistaa myös vesileima, logo tai tekstitys videolta. Ohjelma tukee kaikkia videoformaatteja, mukaan lukien MP4, WMV, MOV, AVI, ja monet muut. Heti kun video on tuotu, voit aloittaa sen käsittelyn. Myös tässä tapauksessa suurempien tiedostokokojen käsittely kestää kauemmin. Käyttöliittymän yläosassa näkyy prosenttiarvo, joka ilmoittaa missä vaiheessa käsittelyprosessi on.

remove watermark from video

Mikäli haluta leikata pätkiä videosta, omaa Apowersoft Watermark Remover käytännöllisen sisäänrakennetun toiminnon videoiden leikkaamiseksi, jonka avulla voit leikata videon epätoivotut osat ennen vesileiman poistamista videolta.

trim watermarked video

Yhteenveto

Apowersoft Watermark Remover on varteenotettava vaihtoehto, jos haluat poistaa vesileiman kuvasta/videosta. Ohjelman avulla on todella helppo hankkiutua eroon kuvissa ja videoilla olevista häiritsevistä vesileimoista, logoista, allekirjoituksista, varjoista, tai jopa ihmisistä. Lataa ohjelma alta ja ryhdy nauttimaan sen erinomaisista ominaisuuksista.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 15 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinLehdistötiedote ja uutiset.Viimeksi päivitetty 29-06-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös