Miten teet MP3-kappaleesta soittoäänen iPhoneesi
Kommentti

Miten teet MP3-kappaleesta soittoäänen iPhoneesi

Viimeksi päivittänyt 05-08-2015
Kysymys

Hei, minulla on kysymys liittyen iPhone 6:n tylsiin oletussoittoääniin, joita en enää jaksa kuunnella. Minulla on tietokoneella paljon MP3:sia, joten voiko joku kertoa minulle miten teen MP3-kappaleista iPhonen soittoäänen. Kiitos neuvoista etukäteen.

 

Vastaus

Hei ja kiitos kysymyksestä. Jos et halua käyttää iPhonen omia soittoääniä, voit ostaa ja maksaa erityisistä soittoäänistä ostamalla niitä iTunesin omasta kaupasta ja synkronoimalla ne iPhoneesi. Useimmat käyttäjät kuitenkin tottuvat vaihtamaan soittoääntä parin päivän välein. Jos haluat säästää rahaa, miksi et loisi siisteimpiä soittoääniä itse? Palautteesi perusteella haluat vain siirtää MP3-tiedoston iPhoneen ja asettaa ne soittoääneksi. Tämä on itse asiassa helppo tehdä itse seuraavien yksinkertaisten ohjeiden avulla.

Täydellinen Opas MP3-tiedoston käyttöön iPhonen soittoäänenä

1

Siirrä MP3 iPhoneen Apowersoft Phone Manager

Kuten tiedämme, iTunes voi muuntaa minkä tahansa kohdan kappaleesta soittoääneksi, mutta se on hankala käyttää ja käsitellä. Jos et pidä ajatuksesta käyttää iTunesia luodaksesi M4R-soittoäänen, silloin pidät varmasti Apowersoft Phone Manager ihanteellisena sovellusratkaisuna, joka sallii sinun myös siirtää videoita, ohjelmia, musiikkia, dokumentteja ja asiakirjoja sekä paljon muuta PC:ltä iLaitteisiin. Tämä ja mediatiedostojen siirto yhdessä tekee ohjelmasta mahdollisen hallita, varmuuskopioida, palauttaa ja poistaa mobiliidataa helppoa.

  • Lataa ja asenna sovellus tietokoneellesi.
  • Lataa

  • Yhdistä iPhonesi tietokoneeseen mukana tulleella USB-kaapelilla ja kun olet käynnistänyt ohjelman, iPhonen ruudulle ilmaantuva ikkuna pyytää sinua klikkaamaan “Luota”-painiketta luodaksesi yhteyden.
  • Kun olet yhdistetty, paina “Musiikki”-välilehteä käyttöliittymässä ja valitse sitten “Soittoääni” > “Tuo” ja lisää haluamaasi musiikkia. Siirto valmistuu kiihdytetyllä nopeudella.

2

Aseta MP3-soittoääni iPhoneesi käsipelillä

Kun olet suorittanut yllä olevat askeleet, huomaat, että kaikki MP3-musiikki on nyt syncattu iPhonesi kanssa. Voit yksinkertaisesti vain avata iPhonesi ja mennä “Asetukset” > “Äänet” > “Soittoäänet” paikantaaksesi lisätyn soittoäänen. Täällä näet luettelon kaikista soittoäänistä. Viimeinen askel on tehdä MP3:sta iPhonen Soittoääniä tarpeistasi riippuen.

asettaa iPhone soittoäänen

Vinkkejä: Jos haluat asettaa eri soittoääniä eri yhteystiedot, voit siirtyä Yhteydet-sovellukseen ja valita haluamasi kontaktin ja klikata “Muokkaa”, ja sen jälkeen kustomoida haluamasi soittoäänet kullekin henkilölle kohdan ”Soittoääni” alla.

muokkaa iPhone κοντακτς

Lisää kiinnostavia aiheita joista sinun kannattaa tietää

Seuraamalla yllä mainittuja vaiheita, voit kustomoida ainutlaatuisia soittoääniä suurella helppoudella. Lisäksi, että voit tehdä MP3-musiikkikappaleesta iPhonen soittoäänen, toinen miellyttävä yllätys on se, että luodulla soittoäänellä ei ole mitään pituusrajoitusta. Asia on niin, että iTunes antaa sinun konvertoida minkä tahansa kappaleen oikeaan M4R-soittoäänien omaan formaattiin. Kuitenkin sen huono puoli on se, että luotu soittoääni ei voi olla 30 sekuntia pidempi. Tällä ultimaattisella oppaalla iPhonesi tunnistaa äänen sen pituudesta huolimatta. Lyhyesti, voit käyttää koko kappaletta hälytysäänenä kuten haluat.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 15 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinMobiili Managerin.Viimeksi päivitetty 05-08-2015

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös