ApowerTrans

Yhden klikkauksen siirto puhelimelta puhelimelle

Arvostelut (0)
Video
VIERITÄ

Siirrä dataa puhelimelta puhelimelle

ApowerTrans tekee yhteystietojen, viestien, musiikin, kuvien, sovellusten, soittotietojen, videoiden, muistiinpanojen ja muun mobiilidatan siirtämisestä puhelimelta toiselle tavattoman helppoa. Koko siirtoprosessi voidaan tehdä vain yhdellä klikkauksella ja riskittömästi. Milloin tahansa haluatkin hankkiutua eroon vanhasta puhelimestasi uuden älypuhelimen tieltä tai vain vaihtaa toiseen käyttöjärjestelmään, on tämä puhelimen siirto-ohjelma oikea valinta puhelimesi tietojen siirtämiseen. Lisäksi kaikki siirtämäsi data on 100% sama kuin alkuperäinen data, ilman laadunmenetystä tai henkilökohtaisten tietojen vuotoa.

LUE LISÄÄ
0%
0%
PIILOTA

Helppo yhteys USB kaapelilla tai Wi-Fillä

Yhteyden luomiseksi puhelinten välillä on olemassa kaksi tapaa, jotka ovat joko täsmäävän USB kaapelin tai Wi-Fi verkon välityksellä.

LUE LISÄÄ

Yhdistä USB kaapelin avulla

Yksinkertaisesti lataa, asenna ja käytä ApowerTrans tietokoneellasi, yhdistä molemmat laitteesi USB kaapelin avulla tietokoneeseesi. Kun ohjelma on tunnistanut puhelimesi, voit alkaa siirtää dataa puhelinten välillä tarpeidesi mukaisesti.

Yhdistä Wi-Fin avulla

Jos sinulla ei ole käsillä USB kaapelia, voit käyttää Wi-Fi verkkoyhteyttä yhdistääksesi kaksi puhelinta. Asenna ApowerTrans sovellus puhelimiisi; yhdistä molemmat puhelimet samaan Wi-Fi verkkoon ja käynnistä puhelimen tiedonsiirto sovellus. Sitten seuraa kehotteita luodaksesi yhteyden kahden puhelimen välille.

PIILOTA

Tukee laajaa valikoimaa puhelimia

Tämä puhelimen siirto-ohjelma on yhteensopiva lähes kaikkien suosittujen Android-pohjaisten puhelinmerkkien ja useiden iOS laitteiden kanssa. Siinä on yksinkertainen käyttöliittymä ja sen siirtonopeus on kymmeniä kertoja nopeampi kuin Bluetoothin. Jopa jos haluat siirtää tilaa vieviä tiedostoja puhelinten välillä, ei sinun tarvitse huolehtia sen kestävän kovin kauaa. Ohjelma voi siirtää läjäpäin videoita, lauluja tai tiedostoja nopeutetusti.

LUE LISÄÄ

Tuetut laitteet

Android: Samsung, HTC, Motorola, Google Nexus, Sony Xperia, HUAWEI, One Plus, LG, jne.

iOS: iPhone XS Max, XS, XR, X, 8/8 Plus, 7/7 Plus, SE, 6s/6s Plus, 6/6 Plus, 5s, 5c, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, jne.

PIILOTA

Siirrä dataa eri alustojen välillä

Tämä puhelimen tiedonsiirto-ohjelma voi olla melko suosittu käyttäjien keskuudessa, johtuen sen laajasta yhteensopivuudesta erilaisilla alustoilla, mukaan lukien Android, iOs, Windows sekä Mac. Lisäksi voit käyttää ohjelmaa siirtääksesi sisältöä puhelinten välillä, joilla on eri verkon tarjoaja. Haluatpa sitten siirtää sisältöä puhelimilta, joilla on sama tai eri operaattori, niin ongelmia ei synny. Voit myös siirtää sisältöä kytkypuhelimelta tavalliselle puhelimelle virheettömästi.

LUE LISÄÄ
Nopea
PIILOTA

Yhteensopivuus datan siirtoon

Wifi
Kaapelit

Yksinkertainen käyttöliittymä

 • Yhdistä
 • Siirrä musiikkia
 • Valitse puhelin
 • Siirrä tiedot
 • Näytä historia

  Kattavat ohjeet

  Lue QR koodi ladataksesi sovelluksen tai klikkaa painiketta ladataksesi sovelluksen Android tai iOS laitteelle.
  new
  Tuki
  Jaa
  Arvostelu
  Kommentti
  Takaisin ylös