Näin voit siirtää musiikkia iPadistä tietokoneelle
Kommentti

Näin voit siirtää musiikkia iPadistä tietokoneelle

Viimeksi päivittänyt 15-03-2019

Erilaisten Applen tuotteiden joukosta erityisesti iPad on saavuttanut suuren suosion. Tällä laitteella musiikin kuuntelu, elokuvien katselu ja viestien lähettiminen on helppoa ja mukavaa. Laitteen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja laadukas ääni ovat keränneet suosiota Applen käyttäjien keskuudessa. Kuitenkin, kun lataamme iPadiin yhä enemmän ja enemmän musiikkia, voi laitteen tallennustila täyttyä nopeasti. Yksi hyvä tapa vapauttaa tilaa on siirtää musiikkia iPadistä tietokoneeseen. Jotta tietäisit, miten se onnistuu helposti, esittelemme sinulle tässä tekstissä kolme hyvää tapaa musiikin siirtämiseen.

Helppo tapa siirtää musiikkia iPadistä PC:lle

1. Yleinen tapa, mutta se sisältää rajoituksia

2. Tehokas ja kaiken kattava sovellus

iTunes – siirrä ostettua musiikkia iPadistä tietokoneeseen

Musiikin lisääminen tietokoneelta iPadiin on helppoa iTunesin avulla, mutta jos haluat siirtää musiikkia iPadistäsi tietokoneelle, ei se onnistukaan enää niin helposti. iTunesin täytyy tunnistaa tietokone ennen tiedostojen siirtämistä ja usein tämä prosessi voi olla melko vaikea. Pidä mielessäsi, että iTunes sallii ainoastaan ostettujen kappaleiden siirtämisen iPadistä tietokoneeseen. Avaa iTunes ja liitä iPad tietokoneeseen USB-kaapelilla. Klikkaa ”Tiedosto” ja ”Laitteet”, josta löydät ”Siirrä ostetut laitteesta iPad”, voit siirtää ostettua musiikkia tietokoneen iTunes-kirjastoon.

siirtää ostettua musiikkia

Miinukset: Tämä menetelmä toimii vain iTunesista ostetuille kappaleille ja sinun täytyy varmistaa, että iTunesissa on sama Apple ID, kuin iPadilla ostamissasi kappaleissa. Jos kappaleita ostetaan eri tunnuksilla, sinun täytyy siirrellä niitä erikseen ja vahvistaa jokainen siirto. Jos haluat yksinkertaisemman tavan tai haluat siirtää niitä kappaleita, joita ei ole ostettu iTunes Storesta, tarvitset tätä kätevämmän tavan.

Apowersoft Phone Manager – Siirrä kaikki musiikki iPadistä tietokoneeseen

Apowersoft Phone Manager on yksi markkinoiden suosituimmista laitehallintasovelluksista. Tämä puhelimen hallintasovellus on saanut erityistä kiitosta sen kyvystä siirtää tiedostoja – voit vaivattomasti siirtää musiikkia iPadistä tietokoneeseen. Lisäksi se antaa myös mahdollisuuden siirtää, varmuuskopioida, hallita, katsella ja palauttaa mobiilitiedostoja, kuten musiikkia, videoita, soittoääniä, kuvia, tekstiviestejä, yhteystietoja, sovelluksia, kirjanmerkkejä, puhelutietoja ja taustakuvia tietokoneen ja laitteen välillä. Lue ohjeet alta, miten voit siirtää musiikkia iPadistä PC:lle.

1

Lataa tämä sovellus musiikin siirtämistä varten alhaalta ja asenna se Windows PC:lle.

Lataa

2

Liitä iPad tietokoneeseen USB-kaapelilla. Klikkaa ”Luota” –painiketta, kun ilmoitus ponnahtaa iPadin näyttöön ja kysyy, luotatko tähän sovellukseen.

3

Kun yhteys on muodostettu, valitse ”Musiikki”, jossa voit nähdä kaikki musiikit. Valitse kappaleet, jotka haluat siirtää ja klikkaa ”Vie” -painiketta. Voit siirtää musiikkia iPadistä tietokoneeseen vain minuutissa.

viedä musiikkia tietokoneelle

4

Kun olet siirtänyt tiedostot onnistuneesti, valitse ”Katkaise yhteys”, jolloin yhteys iPadin ja tietokoneen välillä katkeaa.

Sovelluksen siirto-ominaisuuksien lisäksi, tämä työkalu kykenee myös poistamaan musiikkia pysyvästi iPadistä vapauttaen näin tilaa, jotta voit lisätä laitteeseen uusia kappaleita. Jotta voit muokata iPadin musiikkikirjastoa, tämän sovelluksen avulla voit asettaa suosikkikappaleesi puhelimen soittoääneksi. Lisäksi voit luoda ”Uuden ryhmän” ja tuoda musiikkia haluamaasi kansioon. Mikä parasta, tämä puhelimen hallintasovellus on täysin yhteensopiva iOS ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Sovellus on erittäin turvallinen tiedostojen siirtämiseen.

hallitse musiikkia PC

Yhteenvetona, jos haluat siirtää vain iTunesista ostettua musiikkia iPadistä tietokoneelle, on iTunes varmasti hyvä valinta. Jos kuitenkin haluat siirtää myös muista lähteistä saatuja kappaleita, Apowersoft Phone Manager on ehdottomasti paras valinta musiikin siirtämiseen iPadistä tietokoneeseen.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 6 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiiniOS vinkit, iOS-siirto, Mobiili Managerin.Viimeksi päivitetty 15-03-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös