Palauta Samsung-tabletin tiedot nopeasti ja helposti
Kommentti

Palauta Samsung-tabletin tiedot nopeasti ja helposti

Viimeksi päivittänyt 20-08-2018

Puhelimien ja tablettien kaltaisia kannettavia laitteita käyttävät jo miljoonat ihmiset maailman eri kolkissa. Samsung on yksi tämän alan suosituimmista valmistajista ja monien erilaisten puhelinmallien lisäksi yritys valmistaa Samsung Galaxy –tabletteja. Näille laitteille on mahdollista tallentaa monenlaisia tiedostoja, kuten musiikkia, videoita ja kuvia. Jos nämä tiedostot jostain syystä katoavat, on ne silti edelleen mahdollista palauttaa Samsung-tabletilta.

Kuinka palauttaa poistetut tiedostot Samsung-tabletilta

Tiedostojen häviäminen Samsung-tabletilta voi olla stressaavaa. Huoleen ei kuitenkaan ole aihetta, sillä voit todella saada ne vielä takaisin. Käymme tässä artikkelissa läpi kaksi keinoa palauttaa hävinneet tiedot. Jatka lukemista tutustuaksesi näihin apuvälineisiin tarkemmin ja selvittääksesi, mikä niistä on itsellesi paras ratkaisu.

Android Data Recovery

Ensimmäinen sovellus listallamme Samsung-tabletin tietojen palauttamiseksi, on Android Data Recovery. Kyseessä on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla kadonneet tiedostot saa palautettua tabletilta. Samsungin lisäksi ohjelma tukee myös muita Android-pohjaisia laitteita, kuten Sony ja HTC. Kyseessä on turvallinen ohjelma, joten voit olla varma, että tietosi pysyvät salassa.

Mediatiedostojen lisäksi voit palauttaa myös kaikki kadonneet yhteystietosi ja viestisi. Työkalun avulla tiedostot voi esikatsella, joten päätät helposti, mitkä tiedostoista haluat palauttaa ja mitä et. Sen käyttöliittymä on intuitiivinen, jonka ansiosta kaikki vaiheet ja vaihtoehdot ovat helppoja. Sinulle kerrotaan lisäksi, mitä tabletin havaitsemiseen vaaditaan.

Tarjoan tässä kuitenkin yksityiskohtaiset ohjeet, kuinka palauttaa poistetut tiedostot Samsung-tabletilta tämän sovelluksen avulla. Vaikka olisit täysi noviisi, tulet huomaamaan osaavasi tehdä tämän vaikeuksitta. Löydät vaiheet alta.

  1. Lataa ja asenna Android Data Recovery tietokoneellesi yllä olevan linkin kautta.

    Lataa

  2. Kun asennus on valmis, käynnistä sovellus prosessin aloittamiseksi.
  3. Yhdistä tabletti tietokoneeseen USB-johtoa käyttämällä.
  4. Sinut siirretään tämän jälkeen seuraavaan ikkunaan, jossa aloitat tablettisi sisällön analysoinnin annettuja ohjeita noudattamalla.
  5. Kun skannaus on valmis, varmista mitkä tiedostot haluat palauttaa ja klikkaa ”Palauta”-painiketta.

palauttaa poistetut tiedot

EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition

Toinen sovellus, jolla voi palauttaa poistetut tiedot Samsung-tabletilta, on EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition. Tämä sovellus on maksuton ja sen avulla saa palautettua kadonneet tiedostot tabletilta. Siinä on kolme erilaista palautustilaa: täydellinen, partitioiden tai poistettujen tiedostojen palauttaminen. Valitse vaihtoehdoista sopivin ja aloita skannaus tiedostojesi palauttamiseksi.

Tämän sovelluksen haittapuolena kuitenkin on, että voit palauttaa sillä vain 2Gt dataa. Joten jos palauttamista kaipaavat tiedostosi ovat yhteensä kooltaan tätä enemmän, et välttämättä saa kaikkea haluamaasi palautettua. Tämä tietenkin pätee ainoastaan, jos et päivitä maksulliseen versioon.

Yhteenveto

Nyt kun olet lukenut eri vaihtoehdoista, joiden avulla palauttaa kadonneet tiedostot Samsung-tabletilta, sinun ei enää tarvitse murehtia menettäväsi tärkeitä tietoja. Jos et halua maksaa mitään tietojen palauttamisesta, saattaa EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition olla juuri oikea apuväline. Jos sinun kuitenkin täytyy palauttaa suuria tiedostoja, ja haluat olla varma että kaikki tiedostot palautetaan, on Android Data Recovery aina oikea valinta.

Lataa

Arvostelut:4.8 /5(perustuu 24 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAndroid-talteenotto, Android-talteenottovaihtoehto.Viimeksi päivitetty 20-08-2018

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös