Apowersoft GIF on julkaistu
Kommentti

Apowersoft GIF on julkaistu

Viimeksi päivittänyt 25-07-2019

Voidakseen vastata niiden käyttäjien tarpeisiin, jotka haluavat tehdä omia GIF-animaatioita helposti, on Apowersoft julkaissut 21. kesäkuuta 2019 uuden tuotteen: Apowersoft GIF. Tämän ohjelman avulla voi tehdä GIF-animaatioita ja luoda omansa videoista, kuvista ja GIF-tiedostoista. Ohjelma on helppokäyttöinen, mutta tehokas, joten kuka tahansa voi luoda sillä upeita GIF-animaatioita vain minuuteissa. Lataa ohjelma ja aloita omien GIF-animaatioidesi luominen.

Lataa

Apowersoft GIF ja upeat toiminnot

1. Tallenna näyttöä ja tuotos GIF-muodossa

Apowersoft GIF auttaa tallentamaan tietokoneen näyttöä, webbikameraa tai piirtolevyä, sekä tallentamaan tuotoksen korkealaatuisesti GIF tai AVI -formaatissa. Voit tallentaa toiveidesi mukaan koko näyttöä tai räätälöityä aluetta.

Apowersoft GIF: n pääpiirteet

2. Sisäänrakennettu tehokas GIF-käsittelyohjelma

Mukautumiskykyisen ohjelman avulla voi katsella ja jopa muokata GIF-/video-/kuvatiedostoa kuva kuvalta. Voit lisätä, poistaa, leikata ja kääntää kuvaruutuja. Tämän lisäksi tarjolla on työkaluja tekstin, vesileimojen, reunusten, sumennuksen ja muiden erikoistehosteiden lisäämiseksi tiedostoon. Voit esikatsella työtäsi reaaliajassa ja varmistaa saavasi parhaan mahdollisen tuloksen ennen tallentamista.

gif-editori

3. Muunna videot/kuvat nopeasti GIF-muotoon

Voit luoda GIF-animaatioita videoista, käsittelemättömistä GIF-tiedostoista ja kuvista nopeasti. Vietyäsi tiedostot ohjelmaan, voit tuottaa omat GIF-animaatiosi vaivatta.

muuntaa GIF: ksi

Yhteenveto

ApowersoftGIF on aidosti täyden palvelun GIF-ohjelma, joka sisältää kaikki tarvittavattyökalut täydellisten GIF-animaatioiden luomiseen. Oletpa vanha tekijä taialoittelija, totut intuitiiviseen käyttöliittymään nopeasti.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 11 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinLehdistötiedote ja uutiset.Viimeksi päivitetty 25-07-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös