Ensimmäinen audiotallennin, joka on yhteensopiva macOS 10.14 Mojaven kanssa
Kommentti

Ensimmäinen audiotallennin, joka on yhteensopiva macOS 10.14 Mojaven kanssa

Viimeksi päivittänyt 25-09-2018

Apple julkisti viidennentoista merkittävän käyttöjärjestelmänsä, macOS Mojave. Tämä uusi järjestelmä sisältää joitain mahtavia toimintoja, kuten hämärätila, dynaaminen työpöytä, uuden yksityisyydensuojan ja paljon muuta. Seurauksena kaikki sovellukset eivät kuitenkaan välttämättä toimi yhtä hyvin, kuin vanhemmilla Mac-käyttöjärjestelmillä.

Ratkaistakseen nämä yhteensopivuuteen liittyvät ongelmat, Apowersoft julkaisi merkittävän päivityksen Audiotallentimeen Macille, ja käyttäjät voivat tallentaa mitä tahansa ääntä macOS 10.14 –käyttöjärjestelmältä. Näin se on ensimmäinen ohjelmisto, joka tukee tallentamista macOS Mojavelta. Lisäksi siihen liittyvää äänilaitetta on parannettu huomattavasti, jotta äänen tallentaminen Macilla kävisi tehokkaasti ja korkealaatuisesti. Voit tutustua tähän uuteen versioon tarkemmin alla.

Latta

Uudet toiminnot:

Toimii upeasti macOS Mojaven kanssa

Tämän audiotallentimen aiempi versio toimi hyvin eri Mac-käyttöjärjestelmillä, kuten OS X Yosemite, OS X El Capitan, macOS Sierra ja macOS High Sierra. Olemme nyt lisänneet uusimpaan versioon tuen vastajulkaistulle macOS Mojavelle. Tämän ansiosta käyttäjät voivat halutessaan tallentaa ääntä macOS 10.14 -käyttöjärjestelmällä onnistuneesti.

nauhoittaa ääntä Macissa

Innovatiivinen äänentallennusteknologia

Jotta käyttäjien kokemus olisi miellyttävämpi, olemme poistaneet vastajulkaistusta versiosta Apowersoft äänilaitteen tietokoneen järjestelmän valinnasta. Toisin sanoen uudessa Audiotallentimessa Macille käytetään hyväksi innovatiivista tallennusteknologiaa, eikä Apowersoft äänilaite jää muistiin järjestelmän sisääntulo/ulostulo –asetuksiin. Näin ollen käyttäjien ei tarvitse tuskailla, minkä äänilaitteen valita järjestelmän äänien tallentamiseksi onnistuneesti.

Huipputoiminnot:

Audiotallennin täysin toiminnoin

Apowersoft Audiotallennin Macille tukee äänen tallentamista eri lähteistä, kuten tietokoneelta, mikrofonilta, tai molemmilta, joten sillä voi tallentaa nettiradiota, äänichattiä, kerrontaa, jne. Käyttäjien tallennustehtävien auttamiseksi sovelluksessa on tehtäväajastin, jonka avulla voit tallentaa ääntä automaattisesti ollessasi poissa tietokoneen ääreltä.

Edistynyt äänenkäsittelyohjelma

Tämä monikäyttöinen ja kattava tallennussovellus tarjoaa käyttöösi myös näppärän äänenkäsittelyohjelman. Sen avulla poistat helposti haluamasi osan äänitteestä ja tallennat jäljelle jäävän osion yhtenä tiedostona. Tarpeen tullen sillä on lisäksi mahdollista valita useita osioita äänitallenteesta käsittelyyn ja viedä monta tiedostoa erikseen.

muokata äänitettyä ääntä

Tehokas audiokonvertteri

Lisäksi tässä ohjelmassa on sisäänrakennettu konvertteri, jonka avulla äänitiedoston voi muuntaa muotoon MP3, WMA, M4A, OGC, FLAC, WAV, jne. Se kattaa kaikki tärkeimmät tiedostotyypit, ja voit toistaa tuotoksia musiikkisoittimella tai kannettavalla laitteella. Lisäksi ohjelmalla on mahdollista yhdistää monta tiedostoa.

muuntaa tallennettua ääntä

Apowersoft Audiotallennin Macille on edistänyt huomattavasti käyttäjien äänentallennuskokemusta innovatiivisen teknologiamme avulla. Lisäksi se on ensimmäinen sovellus, johon on lisätty tuki äänen tallentamiseksi macOS Mojavella. Ohjelma on paras valinta, jos etsit työkalua äänen tallentamiseksi. Lataa se vain alta ja nauti käytöstä.

Latta

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 11 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinLehdistötiedote ja uutiset.Viimeksi päivitetty 25-09-2018

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös