Mobiili Managerin

Ratkaisuja, kun ApowerManager ei lue iOS-muistiinpanoja

En näe muistiinpanojani yhdistettyäni iPhone-puhelimeni ApowerManageriin. Olen päivittänyt ja luonut yhteyden uudelleen iPhonen kanssa lukuisia kertoja, vaan muistiinpanoja ei näy….Jatka lukemista »

Ratkaisuja, kun kuvia ei voida siirtää ApowerManager-sovellukseen iOS-laitteelta

Jos kuvien siirtäminen ei onnistu ApowerManager-ohjelman avulla käyttäessäsi iOS-laitetta, on syynä luultavasti, että kuvia ei ole ladattu iCloud-palveluun. Puhelimellasi ja…Jatka lukemista »

Mistä apu, kun ApowerManager ei lue yhteystietoja/viestejä iOS-laitteella

Jos ApowerManager ei näytä yhteystietoja tai viestejä iPhone tai iPad-laitteellasi, kannattaa lukea alla oleva opas. Ratkaisuja, kun ApowerManager ei lue…Jatka lukemista »

Miten ApowerManager toimii

ApowerManager on mobiilihallintaohjelma, joka toimii erinomaisesti sekä Android, että iOS-laitteilla. Siitä julkaistiin hiljattain päivitetty versio V3.0. Avatessasi ohjelman, huomaatkin monia…Jatka lukemista »

Apowersoft Phone Manager Android 3.0 UKK

Apowersoft Ltd. julkaisi taannoin Apowersoft Phone Manager 3.0 Android-puhelimille. Sovelluksessa on joitakin uusia toimintoja, jotka voivat auttaa käyttäjiä hallitsemaan puhelimensa…Jatka lukemista »

Miten saan laitteen VID- ja PID-tiedot?

1 Mitä ovat VID-ja PID-tiedot? VID (Vendor ID) tarkoittaa myyjätietoja ja PID (Product ID) tarkoittaa tuotetietoja. Yleisesti laitteen VID ja…Jatka lukemista »