Miten saan laitteen VID- ja PID-tiedot?

1

Mitä ovat VID-ja PID-tiedot?

VID (Vendor ID) tarkoittaa myyjätietoja ja PID (Product ID) tarkoittaa tuotetietoja. Yleisesti laitteen VID ja PID koostuvat erilaisista merkeistä, kuten VID_05A9&PID_2800. Varsinainen tieto on kerrottu ”-” merkin jälkeen. VID, PID:n arvo on itseasiassa se yksilöllinen tunnus, kun laite yhdistetään USB-yhteydellä Windowsiin. Tietoja voidaan käyttää laitteen tietoina ja ajurina, kun laite yhdistetään tietokoneeseen USB-yhteydellä.

2

Anna VID, PID yhdistääksesi Apowersoft Phone Manager?

Ennen kuin yhdistät laitteen Apowersoft Phone Manager USB-kaapelilla, laitteen ajuri täytyy olla asennettuna tietokoneelle, jotta laitteen malli tunnistetaan. Kun ajuri on asennettu, Apowersoft Phone Manager aloittaa yhdistämisen välittömästi. Yleensä ohjelma pystyy asentamaan ajurin onnistuneesti. Laitteiden suuresta kirjosta johtuen, ajurin asentamisessa voi olla ongelmia.

Jos laitteesi ei yhdisty onnistuneesti Apowersoft Phone Manager, on mahdollista, että laitteesi ajuri ei kuulu listaamme. Siinä tapauksessa sinun täytyy vain ilmoittaa VID ja PID-tiedot laitteestasi. Apowersoft Phone Manager voi asentaa sen jälkeen ajurin tietokoneellesi onnistuneesti ja voit sitten yhdistää laitteesi ohjelman kanssa.

Jotta voimme ratkaista tämän ongelman, toivomme, että voit antaa meille laitteesi VID-ja PID-tiedot.

3

Mistä löydän VID, PID–tiedot?

i

Klikkaa oikealla hiirellä Tietokone > klikkaa ominaisuudet > Laitehallinta.

ii

Yhdistä laitteesi tietokoneeseen > Klikkaa Android puhelin > Klikkaa hiiren oikealla Android Composite ADB Interface > Properties.

Vaihe 2 saada VID, PID laitteen

iii

Klikkaa yksityiskohdat > Valitse Hardware id Omainaisuudet-valikosta > Kopioi näkyvät tiedot > liitä ne haluamaasi paikkaan (Jos et pysty kopioimaan tietoja, voit kirjoittaa ne manuaalisesti).

Vaihe 3 saada VID, PID laitteen

iv

Ole hyvä ja ilmoita laitteesi malli sekä VID, PID–tiedot alla olevaan lomakkeeseen ja lähetä se meille.

Kiitos yhteistyöstäsi! Jos haluat saada käyttöösi jonkin Apowersoft Companyn tuotteen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support#apowersoft.com (Ole hyvä ja korvaa # merkillä @), lähetämme sinulle ilmaisen rekisteröimisavaimen.

Arvostelut: 4.3 / 5 (perustuu 14 Arvostelut) Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:Apowersoft sijaintiinApowerManager, Mobiili Managerin. Viimeksi päivitetty 22-01-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Käyttöopas

Miten saan laitteen VID- ja PID-tiedot?

Lataa

Pidät siitä varmasti!

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös