ApowerUnlock on julkaistu

Apowersoft on julkaissut uuden tuotteen – ApowerUnlock. Ohjelmaa voi käyttää erityisesti iPhone/iPad/iPod-kosketusnäytön ja Apple ID:n lukituksen avaamiseen, jos avauskoodi on unohtunut, hankit käytetyn iOS-laitteen, tai jos iOS-laite lukittuu syötettyäsi virheellisen salasanan liian monta kertaa. Oppiaksesi lisää ApowerUnlock-ohjelmasta, lataa se alla olevan painikkeen avulla ja tutustu sen upeisiin ominaisuuksiin.

Lataa ilmaiseksi
ApowerUnlock on julkaistu

ApowerUnlock – parhaat ominaisuudet

1. Selkeä käyttöliittymä

ApowerUnlock omaa selkeän ja toimivan käyttöliittymän, jonka ansiosta sen käyttö on helppoa. Selvität, miten avata iOS-näytön tai Apple ID:n lukitus seuraamalla ohjelman käyttöliittymän esittämiä ohjeita ja vinkkejä.

2. Avaa Apple ID lukitus vaivatta

ApowerUnlock tarjoaa helpon ratkaisun Apple ID:n lukituksen avaamiseksi. Lisäksi on tavallista unohtaa Apple ID:n iCloud-salasana. Tässä tapauksessa voit siirtyä iCloudiin ratkaisun löytämiseksi. Tämä voi kuitenkin viedä hetken, kun taas ApowerUnlock säästää aikaasi. Voit aloittaa lukituksen avaamisen vain yhdellä napsautuksella, ja kunhan seuraat käyttöliittymän yksinkertaisia ohjeita ja määrittelet iOS-laitteesi asetukset, saat avattua iCloud tai Apple ID lukituksen vain muutamassa minuutissa.

avaa Apple ID

3. Avaa iOS-laitteen näyttö vaivatta.

Toisinaan iPhone/iPad-näytön avauskoodi voi unohtua ja ApowerUnlock voi olla tällöin avuksi. Ohjelman avulla voi avata iPhone/iPad-näytön lukituksen ilman avauskoodia. Lisäksi ohjelma toimii, kun et tiedä  iOS-näytön avauskoodia hankittuasi käytetyn iPhonen/iPadin. ApowerUnlock auttaa myös silloin, kun iPhone/iPad-näyttö on rikki, etkä voi syöttää avauskoodia näytön lukituksen avaamiseksi. On syy mikä tahansa, on ApowerUnlock toimiva ratkaisu.

avaa ios-näyttö

Yhteenveto

Yhteenvetona ApowerUnlock on ihanteellinen ohjelma iOS-näytön ja Apple ID:n lukituksen avaamiseen, siitä riippumatta miten lukitus on tapahtunut. Jos olet lukinnut iPhone/iPad/iPod Touch -laitteesi tahattomasti, voi ApowerUnlock auttaa. Lataa vain ohjelma ja aloita iOS-näytön tai Apple ID:n lukituksen avaaminen.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 10 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Lataa ilmaiseksi

Ihastut varmasti!

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös