ApowerShow on julkaistu
Kommentti

ApowerShow on julkaistu

Viimeksi päivittänyt 18-08-2018

Apowersoft ilmoitti tänään täysin uudesta tuotteestaan – ApowerShow. Aivan kuten nimikin antaa ymmärtää, se on suunniteltu upeiden videonäytösten tekoon. Tämän työkalun avulla voit luoda videoita, tehdä videoita jaetulla kuvalla, sekä muokata, tallentaa ja ladata videoita. Jos olet kiinnostunut videoiden luomisesta omia kuviasi tai videoitasi käyttäen, innostut varmasti ohjelman järeistä ominaisuuksista ja tyylikkäästä käyttöliittymästä. Haluatko kokeilla sitä heti? Lataa ohjelma ja lue siitä lisää alla olevassa osiossa.

Lataa

ApowerShow tehostetut ominaisuudet

1. Helppokäyttöinen ohjelma musiikkivideoiden luomiseen mahtavin teemoin

Voit luoda ohjelmalla nopeasti ja helposti musiikkivideoita käyttämällä haluamiasi kuvia ja kappaleita. Sen avulla voit valita, miten haluat videosi esitettävän käyttämällä hyväksesi oikeassa paneelissa esitettyjä teemoja. Tarjolla on monia klassisia ja hauskoja teemoja, kuten Ytimekäs, Muisto, Lapsuus, Muoti, Vesiväri ja monet muut.

MV luoja

2. Kuvan jako kattavin toiminnoin

Toiminto näytön jakamiseksi tarjoaa kaikki toiminnot, joita tarvitset videon luomiseksi ikimuistoisesta tapahtumasta, kuten syntymäpäiväjuhlat, valmistujaiset tai häät. Voit lisätä kuvia, videoita, tai molempia luodaksesi videon jaetulla kuvalla. Toisaalta tämä on myös näppärä, vaan tehokas, videokollaasien teko-ohjelma. Se tarjoaa seuraavat mahtavat toiminnot.

Tyyli:

Ennen kuin aloitat oman videosi luomisen, valitse kuvatilaksi yksi, kaksi, kolme, neljä tai viisi. Kuvasuhteen oletusarvona on 16:9, mutta voit valita videosi kuvakooksi myös 4:3 tai 1:1. Kuvasuhde-valinnan kautta voit säätää videon reunusta ja väriä.

asettaa tyyli

Suodattimet:

Auttaakseen sinua parantamaan videosi vaikutelmaa, ohjelma tarjoaa laajan kirjon erilaisia suodattimia, kuten Seepia, Mustavalkoinen, Huimaus, Vinjetti, RGB kohina, Vääristäjä, Jännittynyt ja Hehku.

valitse suodatin

Ääni:

Jos videollasi on ääntä, voit vasenta paneelia klikkaamalla säätää äänenvoimakkuutta, sekä halutessasi valita häivytyksen alkuun ja loppuun.

aseta ääni

Musiikki:

Ohjelma mahdollistaa äänen mykistämisen videolta klikkaamalla videollasi näkyvää “Ääni”-kuvaketta. Voit lisätä videoosi lempimusiikkisi ja säätää sen äänenvoimakkuutta, tai valita sille häivytyksen alussa ja lopussa. Lisäämäsi kappale toistetaan automaattisesti Luuppi-tilassa.

lisää musiikkia videoon

Vienti:

Voit viedä videon tarpeidesi mukaan valitsemalla resoluutioksi 480P, 720P tai 1080P.

valitse koko

3. Monitoiminen videonkäsittelyohjelma

Sen lisäksi, että ApowerShow on oiva videokollaasien teko-ohjelma, sillä on mahdollista muokata videoita. Tämä videonkäsittelyohjelma sisältää kaikki perustoiminnot, kuten leikkaaminen, kääntäminen, rajaaminen, kiertäminen, jne.

leikata videota

Se tarjoaa muitakin edistyneitä toimintoja videon ominaisuuksien säätämiseen, kuten nopeuden välillä 0.5 – 2, kontrastin, kirkkauden, saturaation välillä -100 – 100 ja äänenvoimakkuuden välillä 0 – 1000.

säädä nopeutta

Ohjelman avulla voi lisätä kahdenlaisia vesileimoja: tekstiä tai kuvia. Voit valita sijainnin, koon, sekä säätää lisäämiesi vesileimojen läpinäkyvyyttä.

lisää vesileima videoon

Lisäksi työkalun avulla on mahdollista konvertoida mediatiedostoja seuraaviin suosittuihin formaatteihin: MP4, MKV, AVI, WMV, HEVC, VOB, M4V, GIF, MP3, MP2, WMA, M4R, DTS, AC3, jne.

4. Käytännöllinen näyttötallennin

Jos haluat tallentaa lyhyen videopätkän tai ääniraidan verkosta lisätäksesi sen videoosi, voit käyttää hyödyksi ohjelman näytön tallennus -toimintoa. Tämä näyttötallennin tukee tietokoneesi näytön tapahtumien tallentamista äänen kera. Lisäksi voit valita tallennatko koko näyttöä, rajattua aluetta, webbikameraa, hiiren ympäristöä, vai vain ääntä. Voit lisätä videoosi tallennuksen aikana lukuisia erilaisia merkintöjä, joihin lukeutuu teksti, nuolet, viivat, suorakulmiot, jne.

valitse näyttötallennustila

5. Nopea videolatain

Käyttämällä ohjelman työkalua videon lataamiseksi voit ladata videoita kohteista, kuten YouTube, Dailymotion, Vimeo, Vevo, Bilibili ja tuhannet muut sivustot. Se tukee HTTPS, HTTP, FTP, RTMP ja muita protokollia.

lataa video

Lyhykäisyydessään ApowerShow on ihanteellinen apuväline aina, kun haluat luoda personalisoituja ja tyylikkäitä videoita. Koska ohjelma sisältää kaiken tarvittavan, se toimii myös täydellisenä apurina muissa videon hallintatehtävissä. Klikkaa alla olevaa latauspainiketta aloittaaksesi videoiden luomisen heti!

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 12 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinLehdistötiedote ja uutiset.Viimeksi päivitetty 18-08-2018

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös