ApowerRescue on julkaistu
Kommentti

ApowerRescue on julkaistu

Viimeksi päivittänyt 19-07-2018

Apowersoft ilmoitti tänään upouudesta tuotteestaan – ApowerRescue. Aivan kuten sen nimikin antaa ymmärtää, on kyseessä työpöytäohjelma, joka on erikoistunut iOS-tietojen palauttamiseen ja sen avulla saa takaisin hävinneet kuvat, videot, yhteystiedot, viestit, puheluhistorian ja muut. Jos ApowerRescue herätti mielenkiintosi, voit ladata tämän oivan apuvälineen ja seurata tämän oppaan ohjeita.

Lataa

ApowerRescuen taustalla toimiva taika

1. Palauta erilaisia tietoja iOS-laitteelta

ApowerRescue on kaikkein paras tietojen palautukseen suunnattu ohjelmisto lähes kaikille laitteille, joissa on iOS-käyttöjärjestelmä. Alla on eritelty ohjelman tukemat laitemallit ja tiedostotyypit.

Tuetut laitteet:

iPhoneiPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone SE, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s
iPadiPad, iPad 2, iPad Air 1/2, iPad mini 1/2/3/4, iPad Pro

Tuetut tiedostot:

What to select

2. Palauta hävinneet tiedot iTunes/iCloud-varmuuskopioista

ApowerRescue on ohjelmisto, joka ei ainoastaan auta palauttamaan tietoja iOS-laitteelta, vaan siinä on lisäksi toiminto hävinneiden tiedostojen palauttamiseksi iTunes tai iCloud –varmuuskopioista. Kunhan olet varmuuskopioinut tietosi iTunesin tai iCloudin välityksellä, voit palauttaa varmuuskopiotiedostot turvallisesti ja nopeasti.

iCloud Backup

3. Esikatsele ennen palauttamista

Varmistaakseen valintojen oikeanmukaisuuden ja palauttamisen tehokkuuden, ApowerRescue mahdollistaa kuvien, viestien, yhteystietojen, muistiinpanojen ja muiden esikatselun, sisällyttäen näihin kaikki poistetut ja olemassa olevat tiedostot.

Preview Photos

4. Tarkista yksityiskohtaiset tiedot

Tavallisesti iOS-käyttöjärjestelmällä toimivia laitteita pidetään turvallisina, mutta tämän tyyppinen turvallisuus tuo toisinaan mukanaan ongelmia. ApowerRescue on suunniteltu poistamaan digitaalisen elämän monimutkaisuus. Se esittää kunkin tiedoston nimen, luomisajankohdan ja muita yksityiskohtaisia tietoja, minkä ansiosta voi säästää paljon aikaa halutun ja epätoivotun datan seulomisessa.

Detailed Information

5. Luokittele järkevästi

ApowerRescuen käyttöliittymä on selkeä ja hyvin järjestelty. Tarjolla on kolme eri tilaa, eli iOS-laite, iTunes-varmuuskopio ja iCloud-varmuuskopio. Voit vaihtaa tilasta toiseen vain yhdellä klikkauksella.

Modes

Yhteenveto

ApowerRescue voi auttaa saamaan kaiken takaisin iOS-laitteille. Se analysoi ja skannaa iOS-laitteesi ja näyttää kaikki löydetyt tiedostot listoilla. Klikkaa alla olevaa lataus-painiketta ja aloita heti!

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 20 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinLehdistötiedote ja uutiset.Viimeksi päivitetty 19-07-2018

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös