ApowerEdit Macille on julkaistu
Kommentti

ApowerEdit Macille on julkaistu

Viimeksi päivittänyt 30-09-2018

Apowersoft julkaisi 28. syyskuuta 2018 ohjelman, joka vastaa Mac-käyttäjien videonkäsittelytarpeisiin: ApowerEdit Macille. Tuo vain materiaali ohjelmaan, jonka jälkeen voit luoda minkä tahansa häikäisevän videoesityksen, kuten ohjelmistoesittelyn, markkinointivideon, videokollaasin hääkuvista, jne. Uskomme sinunkin vaikuttuvan ohjelman intuitiivisesta käyttöliittymästä ja käytännöllisistä toiminnoista. Lataa ApowerEdit Macille heti ja aloita taidonnäytteesi luominen!

Lataa

ApowerEdit Macille omaa upeita toimintoja

1. Tukee tärkeimpiä mediaformaatteja

Tämä videonkäsittelyohjelma tukee videon (MP4, MOV), audion (MP3, AAC) ja kuvan (JPG, PNG, HEIC) suosituimpia tiedostomuotoja. Mediatiedostojen tai kansion tuomiseen on kaksi yksinkertaista keinoa: voit raahata ja pudottaa haluamasi median ohjelmaan, tai klikata ”Tuo” > ”Tuo tiedosto / kansio” -painikkeita.

tuoda henkilökohtaisia tiedostoja

2. Tarjoaa monia teksti-, suodatin- ja siirtymäpohjia

Kaikki työkalun teksti-, suodatin- ja siirtymäpohjat ovat suunnittelijoidemme ammattitaitoista käsialaa. Voit valita omien käyttötarpeidesi mukaan juuri sopivan näyttävien tekstien, tyylikkäiden suodattimien ja dynaamisten siirtymien joukosta, jotta videosi saa viimeistellyn ulkoasun!

malleja

3. Jaa video ja audio tarkasti

Monesti videomateriaali sisältää tarpeetonta sisältöä, kuten mainoksia, keskeytyksiä, epäselviä kohtia, jne. ApowerEdit Macille omaa yksinkertaisen mutta tehokkaan toiminnon videon jakamiseen, jonka avulla voit leikata epätoivotut osiot tarkasti ja poistaa ne. Voit klikata Esikatselu-alueella “Edellinen kuvaruutu” ja “Seuraava kuvaruutu” löytääksesi juuri ne kohdat, jotka haluat videoltasi poistaa.

leikata videota

Voit lisäksi siirtää äänitiedostoa ääniraidalla kuten haluat, ja leikata sen pituutta tai poistaa haluamasi pätkät käyttämällä jakotoimintoa.

4. Valitse säilytätkö kuvasuhteen rajatessasi videota

Etkö halua häiritseviä ihmisiä tai muita kohteita videollesi? Siirry tällöin käyttämään rajaustoimintoa poistaaksesi haluamasi osiot. Voit valita videotiedostoa rajatessa säilytetäänkö kuvasuhde, vai ei.

sato video

5. Erota ääni videosta

Jos et pidä videon alkuperäisestä ääniraidasta, voit erottaa sen videosta ja korvata toisella äänitiedostolla. Ja halutessasi vain videon ääniraidan käyttöösi, voit erottaa äänen videolta ja viedä äänitiedoston haluamaasi kohteeseen.

irrota ääntä videosta

6. Luo kuva kuvassa (PIP) -video

Oletko koskaan halunnut luoda kuva kuvassa, eli PIP (picture-in-picture) –videon, joka avaa katsojillesi mahdollisuuden saada enemmän tietoa? Tämän videonkäsittelyohjelman avulla voit lisätä kuvan tai videon PIP–raidalle. Tämä tarkoittaa, että voit jakaa kaksi videota yhdelle näytölle samaan aikaan tai upottaa kuvan videoosi. Toiminnon avulla siirrät ja rajaat PIP–raidan videota tai kuvaa helposti.

tee PIP-video

7. Vie video- tai äänitiedostona

Muokattuasi videota käyttämällä tätä videonkäsittelyohjelmaa Macille, voit viedä tuotoksen video- tai äänitiedostona. Ohjelma tukee suosittuja videoformaatteja, kuten MP4, MOV ja MP3 ääniformaatti, joka toimii lähes kaikilla digitaalisilla laitteilla ja multimediasoittimilla. Lisäksi voit videoformaatin asettaessasi personoida videon resoluutiota. Voit valita minkä tahansa resoluution: 640×480, 1280×720, 1920×1080 – mielesi mukaan!

viedä video

Yhteenveto

Tätä videonkäsittelyohjelmaa käyttämällä voit lisätä erikoisotsikoita, kuvatekstejä, suodattimia, siirtymiä, rajata videota, jakaa ja poistaa osioita, korvata ääniraidan, luoda kuva kuvassa –videon, jne. Kaiken kaikkiaan ApowerEdit Macille auttaa muuntamaan materiaalisi häikäiseväksi videoksi vain muutamalla klikkauksella. Vieläkö mietit, minkä ohjelman valitset videoiden käsittelemiseksi Mac-pohjaisella tietokoneella? Klikkaa vain Lataus-painiketta saadaksesi tämän mahtavan videonkäsittelyohjelman heti käyttöösi! Tulet varmasti ihastumaan siihen.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 16 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinLehdistötiedote ja uutiset.Viimeksi päivitetty 30-09-2018

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös