Miten Saat Soittoäänen iPhoneen
Kommentti

Miten Saat Soittoäänen iPhoneen

Viimeksi päivittänyt 16-09-2015

iPhone tunnetaan erityisen hyvin siitä, kuinka hankala sitä on personoida. Applen älypuhelimen kanssa kustomoinnin rajat tulevat jossain vaiheessa vastaan, ja siksi on ikävä, että soittoäänen tekeminen iPhoneen on paljon mutkikkaampaa kuin sallivammassa Androidissa. Mutta miksi muokkaisi iPhonen soittoääntä, kun sinulla on jo valikoima ääniä, joista valita?

Sinulla voi olla monia syitä miksi haluat vaihtaa tai kustomoida soittoäänen iPhoneesi. Ensinnäkin iPhonen mukana tulevat oletussoittoäänet ovat todella tylsiä. Lisäksi se, että pääset kuulemaan omaa suosikkimusiikkiasi joka kerta kun puhelimeesi saapuu soitto tai tekstiviesti antaa sinulle hetken, joka tuo hymyn kasvoillesi. Ja se, että voit valita tietyn soittoäänen tietylle yhteystiedolle tekee soittajan määrittämisestä helpompaa ilman, että sinun tarvitsee vilkaista puhelintasi. Kun nämä kaikki hyödyt ovat tiedossa, seuraava iso kysymys on, että onko sinun mahdollista tehdä soittoääni iPhonelle? Onneksi vastaus on kyllä, ja näet ratkaisut asiaan alla.

Tapoja miten tehdä soittoääni iPhoneen

1

iTunesin avulla

Jos haluat tehdä soittoäänen iPhone 6:een tai muihin iPhonen versioihin, sinun tulee ensin ladata viimeisin versio iTunesista, joka on iTunes 12.1. Jos sinulla on jo iTunes asennettuna tietokoneelle ja joitakin kappaleita valmiina odottamassa, joita haluat käyttää soittoääninä, niin kannattaa varautua, tämä ei tule olemaan helppo keino. Tämä vaatii paljon siirtelyä ja synkronointia, mutta silti iTunes on aika tehokas keino. Tutustu kaikkiin vaiheisiin alla.

 • Käynnistä iTunes tietokoneellasi. Varmista, että kappale, jonka haluat muuttaa soittoääneksi on kirjastossasi ja jos näin ei ole, yksinkertaisesti siirrä tiedosto ensin iTunes-kirjastoosi. Valitse kappale ja oikealla hiiren klikkauksella “Tietoa kappaleesta”. Uudessa ikkunassa, valitse ”valinnat” ja sen jälkeen valitse ”aloita” ja ”pysäytä” valintalaatikot. Määritä aika, jolloin haluat soittoäänen alkavan ja päättyvän ja varmista, että kokonaispituus pysyy alle 30 sekunnin. Kun kaikki on valmista, klikkaa ”Ok”-painiketta ja klikkaa oikealla napilla kappaletta uudelleen.
 • asetettu aika

 • Tällä kertaa, klikkaa “Luo AAC-versio”. Tämä kappale ilmestyy uudelleen luetteloon kopiona, jossa klikkaa ”valinnat”-välilehteä taas ja ”Tietoa kappaleesta”. Halutessasi voit poistaa “aloita” ja “pysäytä” valintalaatikot.
 • acc versio

 • Klikkaa oikealla napilla kappaletta vielä kerran ja valitse “Näytä Windows Explorerissa”. Nimeä tiedosto uudelleen ja muuta tiedoston pääte .m4a:sta .m4r:ksi.
 • luo AAC-versio

 • Tuplaklikkaa tiedostoa ja lisää se iTunes-kirjastoosi “soittoäänet” alle. Yhdistä iPhonesi tietokoneeseen ja klikkaa ”soittoäänet”-painiketta. Valitse ”synkronoi soittoäänet” ja ”käytä”. Tämän jälkeen avaa iPhonesi ”asetukset”, ”äänet” ja sen jälkeen ”soittoääni”. Vasta luotu soittoääni pitäisi näkyä listassa ”omat soittoäänet” alla.

synkronoi soittoäänet

2

Käytä Kolmannen Osapuolen Valmistamia Sovelluksia

Selkeästi aiemmin kuvattu tapa kuinka teet soittoäänen iPhonelle ei sovi jokaiselle. Siinä on monta monimutkaista vaihetta ja sinun tarvitsee tehdä paljon ennen kuin saat luotua itsellesi oman soittoäänen. Onneksi on olemassa erilaisia valmiita sovelluksia, joita voit käyttää apuna, jotka tekevät asiasta paljon helpompaa. Jos haluat ilmaisen, mutta mainostuetun sovelluksen, joka tekee soittoääniä iPhoneen, voit silloin mennä ja käyttää Ringtone Designeria. Jos sinulla on yksi dollari käytettäväksi, voit silloin ostaa Ringtone Designer Pron, joka maksaa $0.99.

 • Lataa ja asenna valitsemasi sovellus iPhoneen. Suorita sovellus ja valitse kappale, jonka haluat muuttaa soittoääneksi.
 • Kappaleen aaltomuoto ilmestyy ja voit valita haluamasi osan kappaleesta liu’uttamalla valitsimia. Näpäytä vain ”soita”-kuvakketta vahvistaaksesi valintasi.
 • Kun valmis, näpäytä diskettikuvaketta “tallenna” oikealla. Avaa Itunes ja lisää uusi luotu soittoääni kirjastoosi käyttämällä “tiedostonjako”–ominaisuutta.
 • Yhdistä iPhonesi iTunesiin ja synkronoi älypuhelimesi saadaksesi uuden soittoäänen.

tmobile

Tietokoneohjelma soittoäänen luomiseksi iPhoneen

Tämä on niille, jotka eivät halua käyttää mobiilisovelluksia soittoäänien tekemiseen iPhonella, he voivat käyttää Apowersoftin Video Converter Studiota ja Apowersoftin Phone Manageria sen sijaan. Verrattuna muihin tapoihin, nämä kaksi tehokasta työkalua tekevät soittoäänet iPhoneen helposti ja paljon mukavammin. Seuraa alla olevia ohjeita tehdäksesi omat soittoäänesi.

 • Lataa ja asenna Apowersoft Video Converter Studio tietokoneellesi.
 • Lataa

 • Kun olet käyttöliittymässä, klikkaa “Lisää tiedostoja” ylhäällä vasemmassa kulmassa lisätäksesi musiikkia.
 • Etsi “Profiili”, valitse “to Audio” alasvetovalikosta ja etsi “M4R”.
 • Klikkaa “M4R” ja “Konvertoi”, ja voit muuntaa mitä tahansa musiikkia iPhonen soittoääniformaattiin.

muuntaa musiikki

Kun olet konvertoinut onnistuneesti, voit käyttää Apowersoft Phone Manager soittoäänen siirtämiseksi iPhoneesi.

 • Lataa ja asenna Apowersoft Phone Manager tietokoneellesi.
 • Lataa

 • Yhdistä iPhonesi tietokoneeseen USB-kaapelilla.
 • Pääkäyttöliittymässä, klikkaa “Musiikki”-kuvaketta nähdäksesi kaikki puhelimessasi säilössä olevat kappaleet.
 • Klikkaa “Soittoääni”-painiketta vasemmalla ja näpäytä “Tuo” siirtääksesi M4R-musiikki iPhoneesi.
 • Onnistut tekemään iPhonen soittoäänen vain muutamassa minuutissa näillä kahdella työkalulla.

siirtää soittoäänen iPhoneen

Vihje: Soittoäänitoiminnon lisäksi, Apowersoft Phone Manager on täytetty monilla muilla yhtä mahtavilla ominaisuuksilla, joista todella nautit, kuten mahdollisuus siirtää kaikki tiedostot iPhonesta tietokoneelle ja tietokoneelta puhelimeen, hallita multimediasisältöjä, tehdä varmuuskopioita ja palauttaa mobiilitiedot, ottaa ruudunkaappauksia suoraan tietokoneelta, ja näyttää iPhonen näytön sisältö tietokoneella reaaliajassa.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 34 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinMobiili Managerin.Viimeksi päivitetty 16-09-2015

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös