Kuvankatseluohjelma

Paras valine HEIC, JPG, PNG, BMP kuvien katseluun täydellisesti

Arvostelut (0)
Katso video-opas
VIERITÄ

Nopeampi! Kevyempi! Sujuvampi!

Miellyttävällä käyttöliittymällään ja vahvoilla toimintojen arsenaalillaan Apowersoft kuvankatseluohjelma tarjoaa sinulle parhaan kokemuksen kuvien katseluun. Se omaksuu tehokasta tietokoneteknologiaa niin, että voit katsella kuvaa heti sitä klikattuasi.

LUE LISÄÄ
RAM
100%

Vaatii vähän tehoja

Tämä valine tarvitsee vähän resursseja ja on kevyt prosessorille. Joten voit katsella kuvaa sulavasti jopa koneilla joilla on matalampi suorituskyky.

Katso pitkiä kuvia helpommin

Sinun ei tarvitse siirtää pitkiä kuvia ylös ja alas nähdäksesi enemmän. Tämä väline mahdollistaa yksinkertaisen hiirellä rullaamisen pitkien kuvien katselemiseksi helposti. Tämä on ehdottomasti paras vaihtoehto Windows Photo Viewerille.

PIILOTA

Tukee monia tiedostomuotoja

Suosittujen tiedostomuotojen kuten BMP, PNG, JPG, TIFF ja vastaavien lisäksi, tämä ohjelma tukee myös ammattimaisia kuvaformaatteja kuten HEIC (HEIF), PSD, CDR, RAW jne.

LUE LISÄÄ
PSD
Kameran kuva
PDF-tiedostot

PDF-tiedostot

Kun sinulla on tämä ohjelma, ei sinun tarvitse ladata toista PDF-lukijaa. Kuvien lisäksi tällä välineellä pystyy lisäksi katselemaan PDF-tiedostoja suoraan.

Kuvat muissa formaateissa

Tämä sovellus tukee erityistiedostomuotoja ohjelmistoissa PhotoShop, CoreDraw, Ai ja muut. Voit lisäksi avata suoraan kuvia, jotka on otettu Canon, Sony, Nikon, Olympus, Matsushita tai muilla kameroilla.

PIILOTA

Yksi klikkaus kuvankaappaukseen

Tällä välineellä voit ottaa kuvankaappauksen mistä tahansa tietokoneesi alueesta. Sen avulla voit lisätä viivoja, tekstejä, nuolia ja monia muita kommentaari vaihtoehtoja.

LUE LISÄÄ

Kuvankaappaa mitä tahansa näytöltä

Tämä kuvankatseluohjelma mahdollistaa lisäksi sinun ottaa kuvankaappauksen mistä tahansa näytöllä nopeasti pikanäppäimillä, mukaan lukien vyöhykkeet, sovellusikkunat, valikot ja koko näyttö.

Tallenna kuvankaappaukset helposti

Kuvankaappauksen luomisen jälkeen voit kaksoisklikata hiirtä kopioidaksesi graafisen esityksen leikepöydälle ja liittääksesi sen muihin sovelluksiin. Vaihtoehtoisesti voit myös tallentaa sen suoraan paikallistiedostoosi.

PIILOTA

Kuvien käsittely erissä

Tässä välineessä on toiminto kuvien käsittelemiseksi erissä. Voit konvertoida niiden tiedostomuotoja, muuttaa niiden kokoa tai nimen vain muutamalla klikkauksella.

Nimeä uudelleen
Tiedostomuodon konvertointi
Muokkaa kokoa

Jaa kuvia välittömästi

Oletko koskaan halunnut jakaa ystäviesi kanssa mielenkiintoisia kuvia nähtyäsi ne verkossa? Tässä tapauksessa tämä kuvankäsittelyohjelma mahdollistaa tämän tekemisen sekunneissa.

LUE LISÄÄ
Pilvi
Sosiaalinen

Kustomoitua kuvien jakoa

Sinun täytyy ainoastaan syöttää tilisi ja salasanasi kerran ja kirjaudut automaattisesti sisään seuraavan kerran kun jaat kuvia. Tämän lisäksi voit kustomoida sosiaalisen median sivustoja, joita käytät kaikkein useimmin.

Ilmaista pilvitilaa

Apowersoftin kuvankatseluohjelma tarjoaa lisäksi ilmaista pilvitilaa. Kun kuva on ladattu, saat siihen linkit joiden avulla voit jakaa kuvan foorumeilla, blogeissa jne.

PIILOTA

Yksinkertainen käyttöliittymä

 • pääkäyttöliittymä
 • avaa kuva
 • näytä kuva
 • kuvaesitys

  Miksi valita Apowersoftin Kuvankatseluohjelma

  Arvostelut: 5.0- perustuu 97 Arvostelut.
  • Tämä kuvankatseluohjelma on huomattavasti parempi kuin Windowsin oletusohjelma. Miellyttävä käyttäjäliittymä, helppo käyttää ja GIF tuki. Mahtavaa! Rakastan sitä!

   Rakastan Apowersoftin kuvankäsittelyohjelmaa. Minulla on koneellani monia pitkiä kuvia. Niitä oli todella vaikeaa katsella siirtämällä hiirtä ylös ja alas. Nyt tämä työkalu ratkaisi tuon ongelman. Voin nyt vaan rullata hiirtä nähdäkseni lisää.

  • Suunnittelijana joudun usein käyttämään kuville suunnattuja ohjelmistoja kuten Photoshop, CDR, AI jne. Tämä kuvankatseluohjelma tukee laajaa skaalaa erilaisia kuvaformaatteja, mikä on todella hienoa. Pidän tästä!

   Tämä on jo minulla oletus kuvankatseluohjelmana. Käytettyäni tätä tietyn aikaa huomasin sen olevan erittäin toimiva. Siinä on kaikki tarvittavat toiminnot, kuten kuvan tiedostomuodon konvertointi, kuvankaappauksien ottaminen ja monet muut. Niin käytännöllinen!

  • Minä olen valokuvauksen rakastaja. Olen ottanut ja tallentanut lukemattomia kuvia koneelleni. Apowersoft kuvankatseluohjelma tukee monia eri kameroiden formaatteja ja lisäksi auttaa minua jakamaan kuvat sosiaalisissa verkkopalveluissa vain yhdellä klikkauksella.

   Ei enää tarvetta Adobelle! Tämä kuvankatseluohjelma jopa avaa PDF-tiedostoja ja on erittäin nopea siinä. Todella intuitiivinen! Ansaitset sen!

   Kattavat ohjeet

   new
   Tuki
   Jaa
   Arvostelu
   Kommentti
   Takaisin ylös