Ruuduntallennin

Ratkaisuja ongelmaan, kun ApowerREC ei tallenna

Windowsilla tietyt sovellukset voivat ottaa äänilaitteen täyden hallinnan, ja tästä voi seurata, ettei ApowerREC onnistu tallentamaan normaalisti äänilaitteen poikkeavuudesta johtuen….Jatka lukemista »

Lista ApowerREC pikanäppäimistä (Windows)

Näppäimistön pikavalintojen käyttö on mahtava keino tehostaa tuottavuutta, sillä voit näin muuntaa monet klikkaukset yksinkertaisesti pikanäppäimen painamiseksi. Voit yhtälailla käyttää…Jatka lukemista »

Miten ApowerREC toimii?

ApowerREC on monikäyttöinen näytön tallennusohjelmisto, johon on muiden toimintojen ohella sisällytetty mahdollisuus tehdä tallennukseen huomautuksia, luoda tallennustehtäviä, ladata tallennettuja videoita…Jatka lukemista »

Miten luoda ApowerREC Tallennustehtävä

ApowerREC on erittäin intuitiivinen ja tehokas näytön tallennusohjelmisto, jonka avulla voit tallentaa kaikkia tietokoneesi näytön tapahtumia HD-laadulla. Se tarjoaa käyttöösi…Jatka lukemista »

Miten Apowersoft Ruuduntallennin Pro toimii

Apowersoft Ruuduntallennin Pro on tehokas näytöntallennus sovellus, jossa on monia käytännöllisiä toimintoja. Voit tallentaa sillä helposti mitä tahansa näytön tapahtumia…Jatka lukemista »