Windows Shutdown Assistant

Windows Shutdown Assistant
Arvostelut:5.0 /5(perustuu 2 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!

Windows Shutdown Assistant tarjoaa sinulle parhaan ratkaisun Windowsin automaattiseen sammuttamiseen. Se tarjoaa lisäksi myös muita ominaisuuksia. Voit asettaa tietokoneen automaattisesti kirjautumaan ulos, käynnistymään uudelleen, siirtämään lepotilaan tai käynnistämään ohjelmia tai avaamaan nettisivuja tiettyyn aikaan. Luo vain uusi tehtävä ja ohjelma suorittaa annetun tehtävän juuri niin kuin haluat.

  • Aseta Windows sammumaan automaattisesti
  • Luo aikataulu, jonka mukaan ohjelma käynnistää muita ohjelmia tai avaa nettisivuja
  • Näyttää viestejä tai voit luoda ilmoituksen tulevasta tapahtumasta
  • Lukitse tietokoneesi datan tai tiedostojen suojelemista varten
  • Yhteensopiva kaikkien Windows-versioiden kanssa
  • Visuaalisen muistutuksen avulla ohjelma kertoo, milloin on aika pitää tauko

Ohjelma on ajastin Windowsin sulkemista varten, mikä on erityisen hyvä ominaisuus, kun sinun täytyy lähteä joksikin aikaa pois tietokoneen äärestä. Sinun tulee vain luoda ohjelmaan uusi tehtävä tietokoneen ja tiedostojen suojaamista varten. Lisäksi ohjelman voi asettaa muistuttamaan sinua päivän aikatauluista luomalla muistutuksia.

Lataa

Sammuta Windows automaattisesti

Yksinkertainen tapa sammuttaa Windows automaattisesti

Windows Shutdown Assistantin avulla voit sammuttaa Windowsin automaattisesti omien valintojesi mukaan. Voit valita ajan, milloin tietokone sammutetaan tai voit valita asetuksista tietokoneen sammutuksen, kun tietokone on vaarassa ylikuumentua tai kun tietokoneella ei tehdä mitään pitkään aikaan. Sinun tulee tehdä vain kaksi asiaa – Valitse “Toiminto” ja “Tapahtuma” ja tietokone hoitaa lopun.

Yhteensopiva kaikkien Windows-versioiden kanssa

Yhteensopiva kaikkien Windows-versioiden kanssa

Ohjelma toimii hyvin kaikilla Windows-käyttöjärjestelmillä, mukaan lukien Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows 2008, Vista ja Windows XP. Ohjelman avulla voit hallita tietokonettasi, milloin tahansa.

ajoittaa ajaa ohjelma

Luo aikataulu, jonka mukaan ohjelma käynnistää muita ohjelmia tai avaa tiedostoja

Windows Shutdown Assistantin avulla voit luoda tehtäviä tiedostojen, nettisivujen tai muiden ohjelmien avaamiseen automaattisesti. Tämän toiminnon avulla et enää unohda tärkeitä tapahtumia. Ohjelma muistuttaa sinua työskentelemään tiedoston parissa tai katsomaan jotain tiettyjä nettisivua asettamaasi aikaan. Voit luoda useita eri toimintoja tekemään eri asioita päivän mittaan ja näin voit parantaa tehokkuuttasi huomattavasti.

useita tehtäviä

Monia toimintoja Windowsin toimintojen hallintaan

Tämä ohjelma ei ainoastaan sammuta Windowsia aikataulun mukaan vaan ohjelma voi suorittaa myös muitakin toimintoja, kuten uloskirjautuminen, uudelleen käynnistys, lepotila jne. Kaikki nämä toiminnot auttavat tietokoneen hallinnassa. Kun olet luonut tehtävän, voit siirtää, poistaa tai muokata tehtävää listalla milloin vaan. Ennen kun tehtävä suoritetaan, näytölle ilmestyy muistutus. Voit tässä tilanteessa valita tehtävän suoritettavaksi joko saman tien tai peruuttaa tehtävän suorittamisen.

hallita ikkunat

Turvaa tietokoneesi ja tiedostosi

Voit lukita tietokoneesi ja estää muita käyttämästä konetta, kun et ole tietokoneesi ääressä. Aseta vain aika ja salasana ja ohjelma kysyy salasanaa sinulta sinun valitsemien aikavälien mukaisesti. Kaikkien käyttäjien täytyy syöttää salasana tietokoneeseen sisäänkirjautumisen yhteydessä. Käyttäjät ilman salasanaa eivät pääsee tekemään tietokoneella mitään eivätkä näin pääse käsiksi tärkeisiin tietoihin.

visuaalisena muistutuksena tauoista

Voidaan käyttää visuaalisena muistutuksena tauoista

Ajantaju on helppo menettää, kun keskityt tiiviisti työhön, mutta se saattaa aiheuttaa ongelmia terveydellesi. Windows Shutdown Assistant toimii myös muistuttajana, kun on aika pitää tauko. Sinulla on mahdollisuus valita vapaasti näytettävät sanat tai teksti, vaihda värejä helposti, lisää kuvia tai ääniä muistuttamaan sinua.

muistuttaa

Hyvä apu kiireiselle miehelle

Silloin tällöin sinulla on niin paljon töitä tietokoneella, että unohdat muut tärkeät asiat helposti. Windows Shutdown Assistantin avulla voit asettaa tietokoneen ilmoittamaan automaattisesti tulevista tapahtumista luotujen muistutusten mukaisesti. Voit valita muistutuksen ilmestymään koko näytön kokoisena tai popup-ikkunana.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös