Valokuvien Palautus – Palauta kadonneet valokuvat

Valokuvien Palautus
Arvostelut: 3.7 / 5 (perustuu 94 Arvostelut) Kiitos arvioinnistasi!

Tämä on ammattimainen kuvien palautustyökalu, joka on erityisesti tarkoitettu poistettujen tai kadonneiden kuvien, videoiden ja äänitiedostojen palautukseen rikkoutuneelta tai formatoidulta kovalevyltä, muistikortilta tai ulkoiselta muistilaitteelta.

  • Palauta kadonneet kuvat eri muistilaitteista
  • Palauta kaikki multimediatiedostot eri formaateissa
  • Ohjelma kykenee palauttamaan tiedostot lähes kaikissa tilanteissa riippumatta tiedostojen katoamisen syystä
  • Antaa käyttäjälle mahdollisuuden esikatsella tiedostoja ennen niiden palauttamista
  • Tukee tiedostojen palauttamisen Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmistä, SD-kortilta, CF-kortilta jne.
  • Helppo, turvallinen ja nopea kuvien palautusohjelma

Ohjelma tarjoaa helppokäyttöisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka auttaa sinua skannaamaan ja palauttamaan poistetut kuvat ja multimediatiedostot helposti ja vaivattomasti.

Lataa

Saatat haluta saada kalliit muistosi ja rakkaat multimediatiedostosi takaisin jos vahingossa poistat ne tietokoneeltasi, jos Windows tai Mac on formatoitu tai jos muistilaite rikkoutuu tai joutuu tietokoneviruksen kohteeksi. Tiedostojen katoamissyystä riippumatta voit käyttää tätä työkalua kuvien, videoiden ja äänitiedostojen palauttamiseen eri muistilaitteista.

Palauta kadonneet kuvat

Palauta kadonneet kuvat

Kuten ohjelman nimikin kertoo, tämä kuvien palautusohjelma mahdollistaa kaikkien kadonneiden tai poistettujen kuvien palautuksen rikkoutuneesta tai formatoidusta, sisäisestä tai ulkoisesta muistilaitteesta. Ohjelman tukemiin kuvatiedostoformaatteihin kuuluvat PNG, JPEG, GIF, BMP jne.. Vaikka kuvatiedostot olisivat pahoin vaurioituneet, ohjelman avulla voit silti onnistua palauttamaan pienennetyn versio kuvasta, joten muistot eivät kokonaan tuhoudu.

Palauta poistetut muistimediatiedostot

Palauta poistetut muistimediatiedostot

Kuvien palauttamisen lisäksi tämä ohjelma kykenee palauttamaan poistetut, formatoidut tai vioittuneet äänitiedostot (musiikki, karaoke jne.) ja videot (elokuvat, videot jne.) niiden alkuperäisellä laadulla. Tuettuihin mediatiedostoformaatteihin sisältyy MP3, AU, WAV, WMA, OGG, MP4, AVI, MPEG, VOB jne.

eri tavalla

Palauta tiedostoja neljällä eri tavalla

Ohjelma tarjoaa neljä eri tapaa tiedostojen palautusta varten.

Palauta tietokoneen kovalevyltä: Tämä tapa sopii tietojen palauttamiseen suoraan tietokoneen sisäiseltä kovalevyltä.

Palauta muistikortilta: Tämän tavan avulla voit pelastaa ja palauttaa vioittuneita tai poistettuja kuvia SD-kortilta, muistitikulta yms. kunhan vain yhdistät sen tietokoneeseesi.

Palauta USB-asemasta: Tämä vaihtoehto auttaa palauttamaan kadonneet kuvat onnistuneesti formatoinnin tai kaatumisen jälkeen, jos et ole tehnyt varmuuskopioita.

Palauta digikamerasta: Tämän vaihtoehdon avulla voit palauttaa kaikki poistetut kuvat kaikista Digitaalisista kameroista mallista riippumatta yhdistämällä kameran tietokoneeseen USB:n avulla. Ohjelma tukee kaikkia tunnetuimpia kameravalmistajia, kuten Nikon, Canon, Sony, Samsung, Kodak, Olympus, Epson, Pentax jne.

Skannaa tiedostoja

Skannaa tiedostoja joustavasti ja tarkasti

Valokuvien Palautus tarjoaa käyttäjälle seuraavat ominaisuudet:

Joustava tiedostojen skannaus, joka mahdollistaa skannauksen pysäyttämisen tai lopettamisen kesken prosessin;

Erottelutoiminnon, jonka avulla löydät vaivattomasti haluamasi tiedostot skannaustulosten joukosta;

Jatka palautusta tallentaaksesi ja hakeaksesi aikaisemmat skannaustulokset ilman uutta skannausta;

Esikatselutoiminto, jonka avulla löydät nopeasti juuri sen kuvan tai mediatiedoston, jota olit etsimässä, ja voit tarkastella tiedoston laatua ennen palautusta.

Helppo käyttää ilman riskejä

Helppo käyttää ilman riskejä

Ohjelma on turvallinen ja melko helppo käyttää. Voit palauttaa poistettuja kuvia vain kolmessa vaiheessa: Valitse – Skannaa – Palauta. Et tarvitse aiempaa kokemusta palauttamisesta. Tästä syystä ohjelma on sekä ammattilaisten että vasta-alkajien valinta.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös