Miten avaat iPhonen lukituksen
Kommentti

Miten avaat iPhonen lukituksen

Viimeksi päivittänyt 02-02-2018

Nykyisin yhä useammissa iPhoneissa on asennettuna mobiilipankki tai niissä säilytetään muuta tärkeää tietoa. Välttääksesi näiden henkilökohtaisten tietojen vuotamisen, iPhonen käyttäjät usein asettavat erilaisia pääsykoodeja laitteisiinsa. Tällainen lähestymistapa saattaa suojata tietojen turvallisuutta, mutta yksi ongelma, jonka iPhonen käyttäjät usein kohtaavat on usein se, että he unohtavat salasanan ja heillä ei ole mitään tietoa miten avata iPhonen lukitus. Jotta tämä asia selkiytyy, tämä kirjoitus kertoo sinulle kaksi ratkaisua lukittujen laitteidesi avaamiseen.

Helppoja Keinoja iPhonen Avaamiseen

1. Varmuuskopioi iPhonesi ennen laitteen lukituksen avaamista

2. Avaa iPhonesi palauttamalla iTunesissa

3. Avaa iPhonesi Sirin avulla ohittaaksesi iPhonen lukitusruutu

Vinkkejä: Ennen kuin opit lisää laitteiden avaamisesta, on täysin tarpeellista, että olet varmuuskopioinut tai siirtänyt iPhonesi tiedot PC:lle tai muille laitteille. Nykyisin yhä useampi ihminen käyttää tätä iPhonen siirtotyökalua laitteiden tietojen hallintaan, jotta tieto ei pääse katoamaan.

Apowersoftin Phone Manager, yksi laajimmin käytetyistä mobiilihallintasovelluksista, on erityisesti suunniteltu hallitsemaan, siirtämään, katsomaan, palauttamaan ja varmuuskopioimaan mobiililaitteen tai tabletin tiedostoja, mukaan lukien musiikki, valokuvat, videot, viestit, yhteystiedot, kirjainmerkit, puhelulokit ja taustakuvat tietokoneelle. Tällä työkalulla voit tehokkaasti varmuuskopioida iPhonessasi olevat tiedostot.

 • Lataaa tämä iPhone-hallintatyökalu alta ja asenna se Windows-järjestelmääsi.
 • Lataa

 • Yhdistä iPhonesi PC:hen USB-kaapelin kautta ja klikkaa “Luotan”-painiketta kun ilmoitusruutu näkyy ja kysyy luotatko tähän sovellukseen vai et.
 • Ennen kuin opit miten avaat iPhonen, ja jos haluat varmuuskopioida kaikki tiedostot, tämä puhelinhallintasovellus tarjoaa myös “Varmuuskopio”-painikkeen, jolloin voit siirtää kaikki tärkeät tiedostosi turvaan yhdellä klikkauksella.
 • varmuuskopioida kaikki tiedostot

 • Jos sinun tarvitsee varmuuskopioida vain osa tiedostoista, voit valita “Kuvat”, “Videot”, “Musiikki”, “Muistiinpanot”, “Viestit” tai “Sovellukset” ja valita ne tiedostot, jotka haluat varmuuskopioida tai siirtää ja sen jälkeen painaa ”Vie”-painiketta siirtääksesi ne tietokoneelle tai muille laitteille.
 • eksport plików do komputera

 • Paina “Katkaise”-painiketta katkaistasi iPhonesi yhteys tietokoneeseen kun kaikki on valmista.

Kun olet onnistuneesti varmuuskopioinut käyttökelpoiset tietosi, voit vapaasti käyttää seuraavia kahta tapaa avataksesi lukitut laitteesi.

Avaa iPhonen lukitus palauttamalla iTunesin avulla

Jos olet unohtanut pääsykoodisi iPhoneesi, voit avata palauttaa laitteesi. Seuraa nyt näitä ohjeita oppiaksesi kuinka avaat iPhonesi lukituksen palauttamalla iTunesilla.

 • Yhdistä laitteesi samaan tietokoneeseen, jota olet käyttänyt aikaisemmin laitteen synkronointiin.
 • Suorita iTunes ja mene sitten “Yhteenveto”-sivulle. Jos iTunes ei onnistu automaattisesti synkronoimaan laitteitasi, tee se itse onnistuneen varmuuskopioinnin jälkeen.
 • Klikkaa “Päivitä” ja iTunes kertoo nyt jos iPhonen ohjelmistosta on saatavilla uudempi versio.
 • Klikkaa “Palauta iPhone” ja seuraa ruudulla näkyviä ohjeita suorittaaksesi palautus loppuun.
 • palauta iPhone

 • Kun palautus on valmis, voit avata laitteesi lukituksen ja asettaa uuden pääsykoodin.

Avaa iPhone ja Ohita iPhonen Lukitusruutu Sirin Avulla

Jos et halua palauttaa laitettasi, voit käyttää Siriä koodin ohittamiseen iPhonessasi. Kuitenkin yksi vaatimus on se, että sinulla pitää olla pääsy Siriin kun laite on lukittuna. Tämä ratkaisu toimii vain rajoitetuissa tilanteissa, sillä saat pääsyn vain viesteihin, yhteystietoihin, puhelinhistoriaan ja sähköposteihin. Joka tapauksessa se on yksi vaihtoehtoinen tapa kuinka voit avata iPhonen.

 • Laita puhelin päälle ja pidä pohjassa Koti-nappia aktivoidaksesi Sirin.
 • Kysy Siriltä jotain, kuten lähetä minulle viimeisimmät viestit tai vastaavaa. Lukitusruudussa, käytä Siriä viestien, muistiinpanojen ja viimeisten soittojen lähettämiseen.
 • avata iphone Siri

 • Käännä tämä asetus pois menemällä “Asetukset” > “Pääsykoodi” > “Siri” ja kytkemällä se pois.
 • Toivon todella, että nämä ohjeet tässä tutoriaalissa auttavat sinua paljon miten avata iPhonesi lukitus. Joka tapauksessa, suosittelen sinulle vahvasti kätevän sovelluksen kuten Apowersoftin Phone Managerin asentamista välttääksesi tärkeiden tietojen hukkaan menemisen.

  Lataa

  Arvostelut:4.3 /5(perustuu 37 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiiniPhone vinkit, Mobiili Managerin.Viimeksi päivitetty 02-02-2018

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös