Ilmoitus [ApowerPDF]-brändipäivityksestä
Kommentti

Ilmoitus [ApowerPDF]-brändipäivityksestä

Viimeksi päivittänyt 10-08-2022

Hyvät ApowerPDF-käyttäjät,

ApowerPDF(PDF Editor) on palvellut käyttäjiämme viisi vuotta. Tänä aikana tiimimme on jatkuvasti päivittänyt ohjelmaa tarjotakseen käyttäjille erilaisia toimintoja, kuten PDF-asiakirjan muokkaaminen, muuntaminen, pakkaaminen, OCR, jne.

Johtuen markkinointistrategisista ja liikerakenteen muutoksista sekä muista tekijöistä, olemme päättäneet päivittää ApowerPDF(PDF Editor) -ohjelman LightPDF-ohjelmaan.

Lataa LightPDF

LightPDF sisältää olemassa olevat toiminnot, kuten muokkaus, muuntaminen ja pakkaaminen ja aloittaa uuden brändikonseptin, visuaalisen ulkoasun ja tuotetoiminnallisuuden, joka tarjoaa käyttäjille turvallisemman, vakaamman, inhimillisemmän ja dynaamisemman ohjelmistopalvelun. Kaikki nämä muutokset tekevät kaikenlaisten PDF-tiedostojen työstämisestä helppoa.

UKK

Voiko ApowerPDF(PDF Editor) -ohjelmaa käyttää normaalisti brändipäivityksen jälkeen?

Käyttäjät voivat edelleen ladata ja käyttää ApowerPDF(PDF Editor) -ohjelmaa, mutta osa sen toiminnoista voi olla epävakaita. Me lopetamme ApowerPDF(PDF Editor) -ohjelman päivittämisen ja ylläpidon ja päivitämme ja kehitämme jatkossa LightPDF-ohjelmaa.

Lataa ApowerPDF

apowerpdf käyttöliittymä

Voiko ApowerPDF-jäsenyyttä käyttää LightPDF-ohjelmassa?

LightPDF ja ApowerPDF -ohjelmien tilit eivät ole keskenään toimivia, joten jäsenet eivät voi käyttää kahta ohjelmaa samanaikaisesti. Voit kuitenkin lähettää tilausnumerosi LightPDF tukikeskukseen ja muuttaa ApowerPDF-jäsenyytesi LightPDF-jäsenyyteen.

Lataa LightPDF

① Vuosittainen tai kuukausittainen ApowerPDF(PDF Editor) -jäsenyys

Käyttäjät, joilla on vuosittainen tai kuukausittainen ApowerPDF(PDF Editor) -jäsenyys voivat lähettää tilausnumeronsa LightPDF tukikeskukseen. Tämän jälkeen asiakaspalvelun edustaja muuntaa jäsenyyden LightPDF-jäsenyyteen.

apowerpdf hinnoittelusuunnitelmat

② Elinikäinen Apowerpdf(PDF Editor) -jäsenyys

Jos haluat kokea LightPDF:n tarjoaman vakaamman palvelun, ole hyvä ja ilmoita tilausnumerosi lähettämällä tiketti LightPDF tukikeskukseen. Tarjoamme sinulle kahden (2) vuoden LightPDF-jäsenyyslisenssin. LightPDF tulee jatkamaan päivityksiä pitkällä aika välillä ja kehittämään jatkuvasti uusia toimintoja.

Ota meihin yhteyttä

LightPDF tukikeskus:Lähetä tiketti

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 15 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinMuokkaa PDF-tiedostoa.Viimeksi päivitetty 10-08-2022

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös