Miten Video Converter Studio 4.0 toimii
Kommentti

Miten Video Converter Studio 4.0 toimii

Viimeksi päivittänyt 19-01-2019

Apowersoft Video Converter Studio toimii Windowsilla ja on helppo, mutta samalla tehokas ohjelmisto videon/audion käsittelyyn. Sillä ei voi ainoastaan muuntaa, vaan lisäksi muokata video/audio tiedostoja helposti. Lisäksi se toistaa lähes kaikenlaisia video/audio tiedostoja käyttämällä sisäänrakennettua HD mediasoitinta. Juuri nyt uusimpaan versioon on lisätty käytännöllisiä toimintoja. Alla olevat kuvat saattavat auttaa sinua ymmärtämään ja käyttämään ohjelmistoa paremmin:

Lataa

Täydellinen opas Video Converter Studio 4.0 käyttöön

 1. Asetusten konfigurointi
 2. Videon/Audion konvertointi
 3. Videon/Audion muokkaaminen
 4. Lataa
 5. Tallenna
 6. Tee MV
 7. Mediasoitin
 8. Vianmääritys & UKK
 9. Tekninen tuki

1

Asetusten konfigurointi

Kun olet käynnistänyt Apowersoft Video Converter Studion, on näytölläsi sen helppokäyttöinen käyttöliittymä, jolla näkyy perustoiminnot. Ennen kuin alat konvertoida, on suositeltavaa konfiguroida oletusasetukset. Voit klikata ”Asetukset” kuvaketta konfiguroidaksesi tiettyjä asetuksia, mukaan lukien ”Suosikit”, ”Kieli” ja ”Rekisteröinti” jne.

i

Mieltymykset

Voit muuttaa oletusasetuksia mukailemaan ja täyttämään sinun tarpeitasi. Voit esimerkiksi valita vapaasti mihin kansioon sijoitat konvertoidut tiedostot, kuvakaappaukset, ladatut tiedostot ja nauhoitetut tiedostot. Käy tutustumassa Asetukset valintaan löytääksesi tarkempia tietoja.

Mieltymykset

ii

Kieli

Valittavissasi on 20 eri kielistä käyttöliittymää. Voit valita kielen klikkaamalla päävalikosta “Asetukset” > “Kieli” ja valitsemalla kielen jota haluat käyttää.

iii

Rekisteröinti

Voit rekisteröidä tämän ohjelman täyttämällä sähköpostiosoitteen ja lisenssikoodin, jonka saat kun ostat ohjelmiston.

Rekisteröinti

iv

Tarkista päivitykset

Voit tarkistaa manuaalisesti, onko Video Converter Studio tarjolla uudempana versiona klikkaamalla päävalikosta “Asetukset” > “Tarkista päivitykset”, ohjelma avaa ilmoitusikkunan jossa sinua pyydetään päivittämään.

Tarkista päivitykset

2

Videon/Audion konvertointi

Voit seurata näitä ohjeita muuntaaksesi video/audio tiedostoja muihin tiedostomuotoihin.

i

Lisää ohjelmaan tiedostoja (video/audio)

Lisää tiedostoja – Klikkaa “Lisää tiedostoja” nappia työkalupalkissa ja valitse sitten video/audio tiedostot, joiden haluat aukeavan valintaikkunassa tai vedä tiedostosi suoraan käyttöliittymään. Voit myös lisätä tiedostoja klikkaamalla oikeanpuoleista nappia ja valitsemalla lisää tiedostoja, ja sitten valitsemalla tiedostot jotka haluat aukeavaan valintaikkunaan. Ladatut tiedostot näytetään tiedostolistassa.

Lisää tiedostoja

Poista tiedostoja – Voit klikata “Poista valitut” poistaaksesi valitut tiedosto tai tyhjentää listan klikkaamalla “Tyhjennä tehtävälista” jos olet tehnyt virhevalintoja. Kun videot ja audiot on lisätty ohjelmaan, kaikki tiedostot ovat listalla. Jos haluat yhdistää useita tiedostoja yhdeksi kokonaisuudeksi, voit valita Sulauta yhdeksi tiedostoksi.

Huom:

 • Valitse tiedosto ja klikkaa oikeanpuoleisella näppäimellä > “Lähdemedian tiedot” tarkistaaksesi ladattujen tiedostojen yksityiskohtaisemmat tiedot.
 • Valitse tiedosto ja klikkaa oikealla näppäimellä > “Avaa tiedostokohde” tarkistaaksesi lisättyjen tiedostojen sijainnin.
 • Klikkaa “Audioraita työkaluriviä” valitaksesi audioraidan. Tai voit lisätä audioraitaa omalta kovalevyltäsi.
 • Klikkaa “Tekstitys työkaluriviä” valitaksesi ulkoisen tekstityksen jos valintoja on enemmän.

Audioraita työkaluriviä

ii

Valitse ulostuloformaatti

Klikkaa auki “Profiili” pudotusvalikko, sitten valitse haluamasi profiili luokitellusta profiililistasta. Se voi konvertoida tiedostoja videoformaatteihin, kuten MP4, MKV, AVI ja WMV, audioformaatteihin kuten MP3, WMA, M4A ja niin edelleen. Ja lisäksi se lisää valintoja, jotka sopivat yhteen laitteesi kanssa, kuten iPhone, Samsung, HTC, blackberry, Sony ja monet muut laitteet.

Valitse ulostuloformaatti

Jos et ole tyytyväinen alkuperäisiin profiilin parametreihin, voit klikata “Asetukset” nappia ja säätää niitä “Esimäärittele editori” ikkunassa.

Esimäärittele editori

iii

Valitse ulostulon kansio

Klikkaa pudotusnappia “Ulostulo” palkissa, sitten valitse aukeavasta valintaikkunasta kohdekansio ulostulotiedostojen tallentamiseen, ja klikkaa OK nappulaa palataksesi pääikkunaan.

Valitse ulostulon kansio

iv

Aloita muuntaminen

Yllä mainittujen asetusten jälkeen, valitse tiedostolistasta ne tiedostot, jotka haluat muuntaa ja klikkaa Konvertoi aloittaaksesi videon muuntamisen. Voit tarkkailla kehitystä pääikkunan alareunassa olevasta edistymispalkista.

Aloita muuntaminen

Huom:

 • Klikkaa “Stop” nappulaa pysäyttääksesi konversion tarvittaessa million tahansa sen aikana. Pitkän videon konvertointi saattaa kestää kauan.
 • Valitse “Sammuta konversion jälkeen”, tietokone sammuu tällöin automaattisesti kun konversio on valmis.

3

Videon/Audion muokkaaminen

Ohjelma tarjoaa sinulle kattavan työkalun videoiden efektien muokkaamiseen, jolla voit leikata videota, rajata videon kuvakokoa ja valita tiettyjä osioita, jotka haluat alkuperäisestä video/audio tiedostosta. Samalla voit lisätä myös vesileimoja, kuten haluat sekä liittää tekstityksiä tiedostoihisi, mikä avaa sinulle mahdollisuuden kokea useampia toimintoja sitä käyttäessäsi. (PS: Jos et halua muokata videota, voit ohittaa tämän kohdan.)

i

Valitse video

Valitse video, klikkaa “Muokkaa” nappulaa ja käytä Videon muokkaus ikkunaa luodaksesi omat video/audio tiedostosi.

Muokkaa

ii

Leikkaa videotiedostoa

Voit leikata videota klikkaamalla “Lisää leikkausmerkkaaja” nappulaa ja asettaa aloitus- ja päättymisajan vetämällä liukusäädintä tai klikkaamalla ylös tai alas nappulaa säätääksesi ajan sekuntien mukaan. Avaa “Asetukset” valitaksesi “Säilytä valittu osio” tai “Poista valittu osio”. Ja voi klikata “Toista” nappulaa esikatsellaksesi muutokset tai “Resetoi” nappulaa peruuttaaksesi ne.

Leikkaa videotiedostoa

iii

Rajaa videon kuvakokoa

Siirrä hiiren osoitin yhden rajauskehyksen neljästä sinisestä viivasta päälle ja vedä rajauskehystä rajataksesi videon. Koon ja sijainnin säätäminen tapahtuu samoin. Voit valita kääntää vasemmalle 90 astetta tai oikealle 90 astetta; lisäksi voit kääntää alkuperäisen tiedoston ympäri vaaka- tai pystytasossa. Seuraavaksi aseta vain kuvasuhde määrittääksesi kuvakoon, alkuperäisen resolution tai rajauskoon, 16:9 tai 4:3 riippuen sinun tarpeistasi. “Synkronointi” on käytettävissä videon ja audion synkronointiin.

Rajaa videon kuvakokoa

Säädä rajausaluetta vetämällä ja pudottamalla: vedä keskimmäistä ja ympäröiviä painikkeita tarkentaaksesi rajausalueen. Voit vetää rajausalueen haluamaasi paikkaan hiiren vasemmalla näppäimellä.

iv

Muokkaa videokuvaa

Säädettävissäsi ovat videon “Nopeus”, “Äänenvoimakkuus”, “Kirkkaus”, “Kontrasti” ja “Saturaatio” siirtämällä liukusäätimiä.

Muokkaa videokuvaa

v

Lisää vesileimoja

Tämä toiminto on uusi lisä. Tästä lähtien voit lisätä vapaasti vesileimoja, mukaan lukien kuvia ja tekstiä. Klikkaa “…” ja voit lisätä kuvia kovalevyltäsi. Klikkaa “T” syöttääksesi sanoja, numeroita, symboleja, jne. Käytä “︿” ja “﹀” muuttaaksesi järjestystä, jossa vesileimat videolla näkyvät, jos haluat lisätä useamman kuin yhden. Vesileimojen Koko, Sijainti ja Läpikuultavuus on säädettävissä tarpeidesi mukaan.

Lisää vesileimoja

vi

Tekstitysasetukset

Voit klikata “…” nappulaa lisätäksesi ulkoisia tekstityksiä. Kun olet tuonut tekstitystiedostosi tiedot, voit valita mieltymystesi mukaan vaihtoehdoista, kuten “Fontti”, “Koko”, “Efekti”, “Väri”, “Sijainti” ja “Tekstityksen koodaus”. Tai voit klikata “Hae tekstitys” nappulaa etsiäksesi vastaavia tekstityksiä sivustoilta. Kaikkein viimeisimpään versioon lisättiin “Tyyli” jotta voit tehdä videon tekstityksistä entistä yksilöllisemmän näköiset. Säädä “Läpikuultavuus” ja “Sijainti” käyttämällä niille suunnattua liukusäätimiä. Klikkaa “Yläreuna”, “Keskusta” tai “Alareuna” nappulaa jos tarvitset tarkempia säätöjä.

Tekstitysasetukset

4

Lataa

Tässä ohjelmistossa on videoiden latain, joka auttaa sinua nappaamaan videota verkosta paikallislevylle. Lisäksi tämä työkalu pystyy havaitsemaan ja lataamaan verkkovirtaa automaattisesti. Se toimii useimmilla suosituilla videosivustoilla, kuten YouTube, Vimeo, Dailymotion, jne. Tämän päälle saat valita ladatun videon toivotun laadun, kuten 4K ja HD, pudottamalla osoitepalkin vieressä olevan valikon.

i

Lataa video automaattisesti

Mene “Lataa” sarkaimeen ja aktivoi video tunnistin käyttöliittymän alareunassa. Avaa sivusto jolla video jonka haluat ladata on. Se alkaa toimia hyvin pian.

ii

Lataa video manuaalisesti

Voit myös liittää videon URL-osoitteen suoraan osoitepalkkiin, ja painaa sitten “Lisää lataus” aloittaaksesi latauksen.

Lataa video

5

Tallenna

Jos verkossa oleva video on suojattu lataamiselta, on sisäänrakennettu näytön tapahtumien tallennin käyttökelpoinen. Voit käyttää tallenninta vangitaksesi niin verkkovirtaa kuin näyttösi tapahtumia.

i

Mene “Tallenna” sarkaimeen ja konfiguroi tallennusasetukset omien mieltymystesi mukaan.

ii

Tiputa “Audio syöte” ja valitse haluttu äänilähde, kuten järjestelmä-äänet, mikrofoni tai molemmat.

iii

Valitse toivottu tallennustila “Tallenna” valikosta.

Vinkkejä: Tässä välineessä on tarjolla useita tallennustiloja, mukaan lukien koko näyttö, rajattu, verkkokamera, hiiren ympärys, ja jopa pelkkä audio. Voit kustomoida tallennetun alueen mihin tahansa kokoon haluat.

Tallenna

6

Tee MV

Tämä konverttaus ohjelmisto sisältää myös MV Makerin, joka auttaa sinua tekemään mahtavia kuvafilmejä. Se tarjoaa useita upeita siirtymäefektejä kullekin kuvalle. Ehdottomasti voit myös kustomoida MV taiteesi taustamusiikkia ja kokoa.

Paina “Tee MV” ja lataa sitten kuvat ohjelmaan klikkaamalla “Lisää kuvia”. Luo animoituja efektejä kuville tarjotuilla siirtymäanimaatioilla. Lisää taustamusiikki “Musiikki” sarkaimesta. Seuraavaksi valitse “Koko” sarkain ja aseta videon resoluutio ja koko. Kun olet saanut yllämainitun valmiiksi, klikkaa “Esikatsele” tarkistaaksesi viimeisin MV tuotos. Lopuksi, klikkaa “Tallenna MV” tallentaaksesi työsi kovalevylle.

Tee MV

7

Mediasoitin

Converter sisältää sisäänrakennetun soittimen, joka on käytännöllinen kun toistat tiedostoja ja tarkistat efektit muokkauksesi jälkeen.

Klikkaa “Toista” tai “Stop” painiketta toistaaksesi tiedostot, ja voit säätää äänenvoimakkuutta. Voit klikata Suurennuslasi kuvaa suurentaaksesi mediasoittimen ikkunan ja säätääksesi äänenvoimakkuutta, tekstitystä ja vastaavasti koko näyttöä.

Mediasoitin

Vinkkejä:

Ota kuvakaappaus – Ohjelma tukee tilannekuvien ottamista milloin tahansa esikatselun aikaan, lempivideokuviesi tallentamiseksi. Valitse videotiedosto tiedostolistasta ja klikkaa Toista nappulaa esikatseluikkunassa toistaaksesi videotiedoston. Kun se toistaa kuvaa josta pidät, klikkaa “Ota kuvakaappaus” nappulaa tallentaaksesi sen hetkisen kuvan tilannekuvakansioon. Klikkaamalla “Avaa kansio” voit avata tilannekuvakansion.

Ota kuvakaappaus

8

Neuvoja & Vianmääritys & UKK

Ole hyvä ja tutustu alla oleviin usein kysyttyihin kysymyksiin ratkaistaksesi ongelmasi, ennen kuin otat yhteyttä tekniseen tukeemme.

K: Miten kytkeä audio pois päältä tai lisätä audiota ulostulotiedostoon?

V: Sinun täytyy ainoastaan klikata Audioraita nappulaa ja valita Ei audiota kytkeäksesi sen pois päältä tai valita Lisää audio… lisätäksesi ladattavaa audiota.

Lisää audio

K: Miten saavuttaa korkeampi videon laatu?

V: Ulostulo videon laadun määrittelee monet tekijät, kuten lähdetiedoston laatu, ulostuloformaatti, resoluutio, bittinopeus, kuvataajuus jne.

Jos voit, niin kokeile toista tiedostomuotoa tai vaihda resoluution, bittinopeuden ja kuvataajuuden arvoja suuremmiksi.

Laatu

Huom:

Vaatii jonkin aikaa muuntaa video jos säätöarvot ovat suuremmat. Joten saavuttaaksesi korkeamman laadun hidastuu konversionopeus jonkin verran.

9

Tekninen tuki

Ota meihin yhteyttä

Milloin tahansa tarvitsetkin apua meidän Apowersoft tuotteitamme käyttäessäsi, ole yhteydessä meidän tukiryhmäämme osoitteessa support@apowersoft.com tai jätä kysymyksesi täyttämällä online lomake, meidän asiakaspalvelumme vastaa teille kahden (2) arkipäivän sisällä.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 16 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAudio Video Konvertteri, Video Converter Studio.Viimeksi päivitetty 19-01-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös