Miten rekisteröidä ja aktivoida Apowersoft-tili

Me todella arvostamme tukeasi Apowersoft-tuotteille. Jatka lukemista ja me kerromme, miten rekisteröidä Apowersoft-tili ja aktivoida se sitten VIP-tilinä.

Apowersoft-tilin rekisteröinti- ja aktivointiprosessi

Miten rekisteröidä Apowersoft-tili

Ennen Apowersoftin tuotteen käyttämistä, sinun pitää ensin rekisteröidä Apowersoft-tili. Vaiheet rekisteröintiin ovat seuraavat.

  1. Klikkaa henkilö-kuvaketta ohjelmiston oikeassa yläreunassa ja napauta sitten ”Rekisteröi” kehotteen vasemmassa alakulmassa.

  2. Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite ja salasana, klikkaa sitten ”Hanki”. Saat sähköpostin, jossa on 4-numeroinen Vahvistuskoodi.

    saat vahvistuskoodin

  3. Syötä vain vahvistuskoodi syötelaatikkoon ja klikkaa sitten ”Rekisteröi” saattaaksesi rekisteröinnin päätökseen.

ilmoittautua

Miten aktivoida Apowersoft-tili

Apowersoft-tilin onnistuneen aktivoinnin jälkeen saat käyttöösi kaikki Apowersoft-tuotteiden kyvyt, ilman rajoituksia. Aktivointimenetelmä on listattu alla:

Käyttäjä, joka ostaa 1 lisenssin

A. Käyttäjä, joka on jo rekisteröinyt Apowersoft-tilin

Jos olet jo tilannut Apowersoft-tuotteen, saat sähköpostitse ilmoituksen, että tilisi on uusittu. Kunhan olet kirjautunut sisään oikealla tilillä, ei sinun tarvitse kuin käynnistää ohjelma uudelleen, jonka jälkeen VIP-tilisi aktivoituu automaattisesti. Mikäli tämä ei auta, voit kokeilla kirjautua ulos ja takaisin sisään tilillesi.

kirjaudu ulos ensin

Voit myös klikata suoraan ”Päivitä”-kuvaketta päivittääksesi VIP-tilan.

päivitä tilin tila

B. Käyttäjät, jotka eivät ole rekisteröineet Apowersoft-tiliä

Kun olet tilannut Apowersoft-tuotteen, lähetetään minuuttien sisällä tilin tiedot sähköpostiin, jota käytit tuotetta ostaessasi, joihin sisältyy sähköpostiosoite ja aloitussalasana.

yksityiskohtaiset tilin tiedot

Voit kirjautua suoraan sisään aktivoidaksesi VIP-tilisi.

kirjautumistili

Miten aktivointikoodia käytetään

Jos tili, jota haluat käyttää, ei ole synkronoitu järjestelmämme toimittaman VIP-tilin kanssa, voit käyttää myös (kertakäyttöistä) aktivointikoodia sen aktivoimiseksi. Klikkaa vain ”Aktivoi VIP” ja syötä aktivointikoodi tilin aktivoimiseksi.

vip-aktivointipainike

Huomioi: Järjestelmän mukana toimitettavan VIP-tilin voimassaolo päättyy, jos aktivoit toisen tilin tällä aktivointikoodilla. Yksinkertaisuudessaan: jos sisäänkirjautumisessa käyttämäsi tämänhetkinen tilisi (sähköpostiosoite) on yhdistetty tiliin (sähköpostiosoitteeseen), jota käytit tilauksen tekemiseen, aktivointikoodi mitätöityy, sillä tili aktivoidaan automaattisesti.

Käyttäjille, jotka ostavat useita lisenssejä

Kun ostat tuotteemme useille käyttäjille, saat useita aktivointikoodeja.

aktivointikoodit
Aktivointimenetelmä on listattu alla:

  • Vaihe 1: Ole hyvä ja pyydä käyttäjiä rekisteröimään Apowersoft-tili.
  • Vaihe 2: Syöttääksesi aktivointikoodin, klikkaa käyttäjänimeä ja sitten “Aktivoi”.

    aktivointiprosessi

  • Vaihe 3: Syötä vain aktivointikoodi ja klikkaa ”OK”, jolloin VIP-tili aktivoidaan.

anna vastaanotettu koodi

FAQ

K: Miksi en saanut aloitussalasanaa oston jälkeen?

V: Jos olet jo rekisteröinyt Apowersoft-tilin ennen ostoa, et saa aloitussalasanaa uudelleen. Saat sähköpostin, jossa ilmoitetaan tilisi uusimisesta, jolloin sinun pitää vain käynnistää ohjelmasi uudestaan päivittääksesi tilin tiedot. Jos et ole rekisteröinyt Apowersoft-tiliä, mutta et saanut oston jälkeen aloitussalasanaa, on se saattanut tulla tunnistetuksi roskapostina tai mainosviestinä.

K: Miksi en saanut aktivointikoodia oston jälkeen?

V: Jos olet ostanut vain yhden lisenssin, et tarvitse aktivointikoodia. Kunhan kirjaudut sisään aloitussalasanalla ja tuotteen ostamiseen käyttämälläsi sähköpostilla, aktivoidaan VIP-tilisi.

K: Miksi sain viestin “Epäkelpo sähköposti ja salasana”?

V: Ole hyvä ja varmista, että syötit oikean sähköpostiosoitteen ja salasanan. Jos edelleen saat vikaviestin, voit klikata “Unohdin salasana” määrittääksesi uuden.

Unohtuiko salasana

K: Mitä minun pitäisi tehdä, jos ostamiseen käyttämäni sähköpostiosoite ei ole sama kuin rekisteröintiin käytetyn tilin?

A:Järjestelmämme aktivoi automaattisesti sähköpostiosoitteen, jota käytit VIP-tilin ostamiseen. Näin ollen, voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteella, jota käytit tuotteen ostamiseen. Jos kuitenkin haluat kirjautua sisään sähköpostilla, jolla olet rekisteröinyt tilin, voit ottaa meihin yhteyttä muutoksen tekemiseksi. Me olemme valmiita palvelemaan sinua milloin tahansa.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 10 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:ApowersoftsijaintiinApowersoft Unlimited, Yleisiä kysymyksiä.Viimeksi päivitetty 19-04-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Käyttöopas

Miten rekisteröidä ja aktivoida Apowersoft-tili

Lataa

Pidät siitä varmasti!

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös