Miten ApowerUnlock toimii

ApowerUnlock on työkalu, jonka avulla voi avata iOS-näytön ja Apple ID:n lukituksen. Ohjelman avulla voi avata iPhone tai iPad -näytön vain sekunneissa siitä riippumatta, mitä järjestelmää käytät. Jos unohdat salasanasi, voi ApowerUnlock auttaa. Löydät alta käyttöoppaan, joka selvittää miten ApowerUnlock toimii halutessasi avata iPhone-näytön, iPad-näytön tai Apple ID:n lukituksen.

Miten ApowerUnlock toimii

Lataa

Napsauta alla olevaa painiketta ja lataa ApowerUnlock tietokoneellesi.

Lataa

Käyttöopas

Miten avata Apple ID lukitus

Toisinaan Apple ID voi unohtua tai joku muu on kirjautunut oman Apple ID:nsä avulla iPhone/iPad-laitteellesi, etkä saa sitä poistettua kaikista yrityksistäsi huolimatta. Tämä voi olla turhauttavaa, mutta onneksi ApowerUnlock voi korjata ongelman helposti. Seuraa alla olevia vaiheita oppiaksesi, miten ApowerUnlock voi poistaa Apple ID:n.

 1. Käynnistä ApowerUnlock ja yhdistä iPhone/iPad tietokoneeseen USB-johdon avulla.
 2. Valitse “Avaa Apple ID lukitus” käyttöliittymän vasemmasta reunasta.

  avaa Apple ID

 3. Sinut ohjataan tämän jälkeen huomion arvoisiin vinkkeihin. Lue ne huolella, napsauta sitten “Aloita”, jonka jälkeen ApowerUnlock tunnistaa kaikki saatavilla olevat laitteet. Kun iPhone/iPad on havaittu, ohjelma tarkistaa käyttämäsi iOS-version. Jos iPhone/iPad käyttää iOS 11.4 tai vanhempaa käyttöjärjestelmää, ei laitetta tueta iOS-järjestelmän rajoitusten tähden.

  avaa Apple ID -huomiota

 4. Seuraa iPhonella/iPadilla esitettyjä ohjeita käyttäessäsi iOS 11.4 -järjestelmää tai vanhempaa versiota, ja siirry sitten “Asetukset” > “Yleiset” > “Nollaa”, ja valitse “Nollaa kaikki asetukset”. Saatat joutua syöttämään pääsykoodin, jos olet asettanut sellaisen. Täppää “Nollaa kaikki asetukset” vahvistaaksesi. Tämän jälkeen ApowerUnlock aloittaa iOS Apple ID:n lukituksen avaamisen.

  nollaa iPhonen asetukset

 5. Odota muutama sekunti, kun lukitusta avataan. Prosessin ollessa valmis, poistetaan Apple ID onnistuneesti.

Miten avata iPhone/iPad-näytön lukitus

ApowerUnlock toimii lisäksi lukitun iPhone tai iPad -näytön avaamiseksi. On melko yleistä unohtaa iOS-laitteelle asetettu pääsykoodi, jonka seurauksena laitetta ei voi käyttää. Onneksi käytössäsi on ApowerUnlock. Tutustu alla olevaan ohjeisiin selvittääksesi, miten avata iPad tai iPhone -näyttö ohjelman avulla.

 1. Valitse ApowerUnlock-käyttöliittymästä oikealta puolen “Avaa näytön lukitus”, jonka jälkeen ohjelma aloittaa iOS-laitteesi tunnistamisen välittömästi.

  avaa iPhonen ipad-näyttö

 2. Kun iOS-laitteesi on havaittu, näet laitteen nimen ja järjestelmä etsii laitteesi kanssa yhteensopivan laiteohjelman, tai voit napsauttaa pudotusvalikon auki valitaksesi haluamasi laiteohjelman itse.

  valitse laiteohjelmisto

 3. Valitse tallennuskohde, johon laiteohjelma tallennetaan. Valinnan tehtyäsi, napsauta “Aloita lataus” -painiketta ladataksesi laiteohjelman.

  aloita lataus

 4. Kun laiteohjelma on ladattu onnistuneesti, napsauta “Aloita purku” -painiketta pakkaamisen purkamiseksi.

  aloita pakkaaminen

 5. Napsauta “Aloita lukituksen avaaminen” -painiketta avataksesi iOS-näytön lukituksen välittömästi.

  aloita lukituksen avaaminen

Huomio: Ole hyvä ja pidä iOS-laite yhdistettynä tietokoneeseen, äläkä käytä sitä pakkaamisen purun ja lukituksen avaamisen aikana.

UKK

Q: Unohdin iPadini pääsykoodin, voinko avata lukitun iPadin ilman sitä?

A: Kyllä, ApowerUnlock voi avata minkä tahansa lukitun iPhone/iPad-näytön ja Apple ID:n ilman pääsykoodia.

Q: Entä jos lukituksen avaus jostain syystä keskeytyy? Onko iPhone tämän jälkeen käyttökelvoton?

A: Jos lukituksen avaaminen keskeytyy, eikä ApowerUnlock onnistu avaamaan iPhonen/iPadin lukitusta, voit poistua palautustilasta yhdellä napsautuksella ja palauttaa laitteen alkuperäiseen tilaansa, minkä ansiosta et myöskään menetä mitään tietoja.

Q: Käytössäni on iPhone 6, joka toimii iOS 12 -järjestelmällä, mutta Apple ID lukittui jostain syystä. Voiko ApowerUnlock avata Apple ID lukituksen laitteellani?

A: Johtuen iOS-järjestelmän rajoituksista, on toiminto Apple ID:n lukituksen avaamiseksi toistaiseksi käytössä ainoastaan Apple-laitteille, joissa on käytössä iOS 11.4 tai vanhempi versio. Tämä johtuu siitä, että iOS 11.4 -järjestelmää tai uudempia versioita käyttävät laitteet edellyttävät pätevän pääsykoodin syöttämistä Apple ID:n lukituksen avaamiseksi, eikä avaaminen siis onnistu ilman pääsykoodia.

Q: Voinko avata ohjelmalla vanhan iPhone 5s -puhelimeni lukituksen?

A: Toki. ApowerUnlock on yhteensopiva lähes kaikkien iOS-laitteiden kanssa, mukaan lukien iPhone XS, XS Max, XR, X, 8/8 Plus, 7/7 Plus, 6s/6s Plus, 6/6 Plus, SE, jne., sekä iPadien kuten iPad Pro, New iPad, iPad mini, iPad Air, ja muut.

Ota meihin yhteyttä

ApowerUnlock on käytännöllinen työkalu, jonka avulla voit avata iPhone/iPad-näytön lukituksen ja poistaa Apple ID:n. Jos sinulla on ongelmia käytön aikana, napsauta vain “Apua” > “Tekninen tuki”, tai voit lähettää tiketin saadaksesi apua nopeasti. Liity myös tästä ohjelmasta käytävään keskusteluun yhteisössämme.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 11 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:Jussi LaurilasijaintiinApowerUnlock.Viimeksi päivitetty 03-09-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Käyttöopas

Miten ApowerUnlock toimii

Lataa

Pidät siitä varmasti!

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös