Apowersoft DVD Burner

Apowersoft DVD Burner
Arvostelut: 5.0 / 5 (perustuu 5 Arvostelut) Kiitos arvioinnistasi!

Luo omia DVD-elokuvia lahjaksi ystävillesi ja perheenjäsenille tai tee omia DVD-elokuvia lataamistasi tai nauhoittamistasi videoista. DVD Burner on paljon kiitosta käyttäjiltä saanut ohjelma, joka on tehokas ja sisältää monipuolisia toimintoja sekä käyttäjäystävällisen käyttöliittymän. Apowersoft suosittelee tätä vertaansa vailla olevaa DVD-poltto-ohjelmaa sinulle, jolla poltat videot DVD:lle milloin haluat.

  • Polta DVD:lle valokuvia, videoita tai ääntä missä tahansa formaatissa
  • Polta kaikki tavallisen laadun SD- ja HD-videot DVD:lle nopeasti
  • Luo ja muokkaa DVD-valikoita omilla asetuksillasi
  • Muokkaa tuotuja tiedostoja mahtavalla sisäänrakennetulla editorilla ennen polttoa
  • Voit lisätä tekstityksiä ja eri ääniraitoja

Tämä paras koskaan Apowersoftin tarjoama DVD-poltin antaa sinun polttaa ilmaiseksi videoklippejä DVD-levyille ja voit nauttia niistä niin kotona kuin auton DVD-soittimista.

Lataa

Tämä DVD-luontityökalu on yksinkertainen käyttää ja poikkeaa muista markkinoilla olevista hankalakäyttöisistä DVD-poltto-ohjelmista. Voit olla joko vasta-alkaja tai veteraani tehdäksesi DVD-levyjä tai kansioita vain minuuteissa muutamalla klikkauksella. Poltetun DVD:n voit lähettää ystäville lahjana, johon voi säilöä onnellisia muistoja ikuisiksi ajoiksi. Voit luoda DVD-levyn, ISO-tiedoston tai DVD-kansion monenlaisista videoista, mukaan lukien ladatut videot, videokameroiden videot ja paljon muuta. Tämän lisäksi voit lisätä eri ääniraitoja ja tekstitystiedostoja videoklippeihin luodaksesi oman ainutlaatuisen DVD-levyn ennen kuin luot DVD-elokuvasi.

polttaa videon DVD:lle

Tee DVD mistä tahansa videosta, valokuvista tai äänestä

Tämä erinomainen DVD-poltin polttaa sinulle videota, audiota ja valokuvia kaikissa formaateissa ja muodoissa.

Sovellus sallii sinun tallentaa video DVD:lle kaikissa suosituissa SD- ja HD-formaateissa kuten AVI, MP4, MPEG, 3GP, RMVB, WMV, HD MKV, HD MOV, M2TS, TS, HD WMV ja monta muuta.

Tuetut kuvaformaatit ovat JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF, jne. Voit luoda eri formaatissa olevista valokuvista DVD-diaesityksiä tai yhdistää valokuvia ja videoita poltettavaksi yhdessä.

muokkaa DVD valikko

Muokkaa omaan erityiseen DVD:hen valikko ilmaisilla valikkopohjilla

Voit valita erilaisten DVD-valikkomallien joukosta. Kannattaa vielä kerran mainita, että ne ovat ilmaisia.

Muokkaa valikkoa miten haluat. Voit esimerkiksi lisätä DVD:si valikon taustalle oman lempimusiikkisi ja kuvan.

Ohjelma tarjoaa suuren kokoelman erilaisia kehyksiä ja painiketyylejä, joilla voit luoda ainutlaatuisen DVD-valikon. Voit myös muokata valikkojen tekstejä miten haluat.

muokkaa videota

Muokkaa videota sisäänrakennetulla videoeditorilla

Tämä DVD-poltto-ohjelma sisältää äärimmäisen tehokkaan editorin. Se tarjoaa enemmän kuin pelkät rutiinitoiminnot ja auttaa sinua tehtävissä kuten videon leikkaus, videon rajaus, kirkkauden, kontrastin ja värikylläisyyden säätö saadaksesi videosta kaiken irti.

Lisäksi sovellus sallii sinun lisätä teksti- tai kuvavesileimoja, jotta videot tunnistaa omiksi henkilökohtaisiksi videoiksi.

muokkaa ääniraitoja ja tekstityksiä

Muokkaa tai lisää ääniraitoja ja tekstityksiä

DVD-poltin tarjoaa sinulle ominaisuuden lisätä tekstityksiä ja ääniraitoja DVD:llesi.

Muokkaa ääniraitoja: Lisää yksi tai useampi ääniraita DVD:lle ja säädä äänen volyymia, bittivirran nopeutta ja pakkauksen tasoa tarvittaessa.

Tukee kaikkia audioformaatteja, mukaan lukien AAC, OGG, MP3, AIFF, AC3, APE, WMA, AU, FLAC, MP2, WAV ja monia muita.

Muokkaa tekstityksiä: Lisää yksi tai useampi tekstitys videoon jos haluat ja aseta fontin nimi, fonttikoko, väri, sijainti ja tekstityksen kieli.

monipuolinen

Monipuolinen ja ammattitason ominaisuudet

Sovellus tarjoaa sisäänrakennetun mediasoittimen, joka antaa sinun esikatsella videotehosteitasi. Voit myös kaapata suosikkikuviasi klikkaamalla Kuva-painiketta kun esikatselet videota.

Ohjelma osaa polttaa useita videoita DVD:lle yhtä aikaa.

Voit polttaa videosi ja valokuvasi DVD-levylle kolmessa formaatissa – DVD-levy, DVD-kansio ja ISO-tiedostot.

Sovellus tukee useimpia kirjoitettavia levytyyppejä kuten DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD-R DL, DVD-5 ja DVD-9 ja niin edelleen.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös