Blu-ray Soitin – Toista kaikki Blu-ray-elokuvat

Blu-ray Soitin
Arvostelut: 3.2 / 5 (perustuu 19 Arvostelut) Kiitos arvioinnistasi!

Tämä mahtava Blu-ray-toisto-ohjelma sisältää kaikki mitä voit toivoa tietokoneen mediasoittimelta, mukaan lukien mahdollisuus toistaa mitä tahansa Blu-ray-elokuvia tietokoneellasi korkealla laadulla. Se ei ainoastaan toista Blu-ray- ja DVD-levyjä, mutta antaa sinun myös toistaa ISO-levykuvia ja tietoneen kovalevyllä olevia varmuuskopioita Blu-ray-kansioista.

  • Toista mitä tahansa kaupallisia tai kotitekoisia Blue-ray-levyjä tietokoneella
  • Toista Blu-ray-kansioita ja ISO-levykuvia
  • Toista ja soita mediatiedostoja eri formaateissa
  • Käytä kehittynyttä Dolby Surround audio-teknologiaa
  • Tuo elokuvateatterin kokemus kotiisi ylivoimaisella laadulla

Tämä tehokas toistin pystyy toistamaan Blu-ray-levyjä, jotka on julkaistu eri maantieteellisillä alueilla. Tätä pidetään yhtenä Blu-ray-toisto-ohjelmien tärkeimpänä ominaisuutena nykyaikaisissa kotiteattereissa monien käyttäjien mielestä. Lisäksi se tukee täysin Windows- ja Mac-järjestelmiä, tukien viimeisintä versiota Windows 8:sta ja OS X Mavericksia.

Lataa

Ihmiset jotka haluavat nauttia laadukkaista videoista ja Blu-ray-elokuvista toivottavat korkealaatuisen visuaalisen kokemuksen tervetulleeksi. Monet yleiset mediasoittimet eivät ikävä kyllä pysty tähän. Mitä sinun tulisi tehdä jos haluat nauttia Blu-ray-elokuvsta tietokoneellasi käyttämättä erityistä DVD-soitinta? Itse asiassa kaikki mitä tarvitset on vain Blu-ray-soitin. Tutustutaan nyt tämän erinomaisen sovelluksen tarjoamiin ominaisuuksiin.

Toista erilaisia Blu-ray-videoita tietokoneella

Toista erilaisia Blu-ray-videoita tietokoneella

Toisin kuin vastaavat tuotteet, tämä Blu-ray-soitin sisältää monia toimintoja ja pystyy toistamaan laajasti erilaisia levypohjaisia medioita niin vakio- kuin HD-formaatissa Windows- ja Mac-tietokoneilla.

Tuettu mediatiedostojen toisto: Tämän lisäksi tämä sovellus toimii erinomaisena mediasoittimena, jota käyttää kovalevyllä olevien stream-mediatiedostojen toistoon, mukaan lukien mutta ei rajoittuen: MP4, WMV, MPG, 3GP, VOB, MOV, MP3, OGG- ja AAC-tiedostot ja niin edelleen.

Toista 1080p videon ja HD-surround-äänen toistoa

Tukee 1080p videon ja HD-surround-äänen toistoa

Helpoin tapa tuoda elokuvan kuva- ja äänimaailma luoksesi. Voit nauttia 1080p-videosta ja HD-surround-äänestä yhdessä samaan aikaan.

Toista 1080p HD-videota: Pääset käsiksi Blu-rayn tarjoamaan HD-viihteeseen vain muutamalla klikkauksella 1080p HD-laadulla ilman mitään laadun menetystä. Lisäksi löydät lomituksen poiston, joka tuo 1080p HD-laadun myös 1080i-videoihin. Voit asettaa haluamasi valinnan asetuksista (Pois päältä, Hylkää, Sulauta, Keskiarvo, Keikunta, Lineaarinen, X, Yadif, Fosfori, Filmi NTSC) kuten haluat.

Tuo HD-surround-tehosteet luoksesi: Käyttämällä kehittynyttä Dolby Digital-audioteknologiaa, tämä mahtava mediasoitin tarjoaa sinua ympäröivää HD-surround-äänimaailmaa yhdessä toiston kanssa.

Toista vasta julkaistuja Blu-ray-elokuvia

Toista vasta julkaistuja Blu-ray-elokuvia

Riippumatta siitä olivatko Blu-ray-elokuvasi suojattuja vai eivät, tämä soitin pystyy toistamaan ne helposti. Yhdistä vain internetiin ja laita suojattu Blu-ray-levy asemaan. Tämä soitin pystyy toistamaan Blu-ray/DVD-videosisältöä riippumatta sen suojauksesta niin pitkään kuin sinulta löytyy vain internet-yhteys.

Ystävällinen käyttöliittymä ja nykimätön toisto

Ystävällinen käyttöliittymä ja nykimätön toisto

Helppotajuinen käyttöliittymä: Tämä työkalu on helppo käyttää käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla. Se antaa sinun toistaa Blu-ray-elokuvia, videoita, audiotiedostoja ja muita mediatiedostoja suoraan navigoimalla haluamaasi elokuvaan tai kappaleeseen soittolistalta.

Viisi toistotilaa: Ohjelma tarjoaa viisi toistotilaa, mukaan lukien koko ruutu, tavallinen koko, tuplakoko, puolikoko ja sovita näytölle.

Valinta ottaa ruutukaappauksia: Ohjelma antaa sinun kaapata mitä tahansa dramaattisia kohtauksia Blu-ray-elokuvista klikkaamalla ”Kuvankaappaus” kun katsot niitä.

Nopea työskentelynopeus: Tämä sovellus aktivoituu, latautuu ja alkaa toistamaan nopeasti. Se toistaa Blu-ray-elokuvat sujuvasti ja 100%:sti ilman keskeytyksiä.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös